CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.239
Pavle ti je to lepo pojasnio u nedostojnom uzimanju simbola...Citat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pavle ti je to lepo pojasnio u nedostojnom uzimanju simbola...Citat?
dao sam ti linkNema potrebe da izmišljaš...
Budi fer igrač...nemoj laktom ispod rebara...
Мало се запетљали, једни кажу једно, други друго...ne slavite
"Smatramo da se naša odluka da ne slavimo Uskrs čvrsto temelji na Svetom pismu, koje nas podstiče da koristimo „mudrost i sposobnost prosuđivanja“ umesto da jednostavno sledimo ljudsku tradiciju"
https://www.jw.org/sr-latn/jehovini-svedoci/faq/zašto-ne-slavite-uskrs/
smatrate Hrista paganomdobar je samo dok je mrtav
Sve te promene su se desile na samom početku.Кад је тако, како објашњаваш ваше лутање и мијењање учења за релативно кратак период постојања ваше деноминације?
И зилот се запетљао не да не зна кога цитира, него брише, па пише, па цитира.
Ti se onda uhvati u kolo sa svojim stadom...ako znaš koje ti je...dao sam ti link
užas od kvazi vere ste
ma ne slave to sam znao još pre 30 god, smatraju paganizomМало се запетљали, једни кажу једно, други друго...
Čini ti se zato što ne poznaješ dovoljno Pismo.Мало се запетљали, једни кажу једно, други друго...
Наравно да их имају.Нико више од православних Срба није пострадао од њихове руке процентуално у односу на бројност популације и о томе се може разговарати, међутим ријеч је била о лажном пророковању, нисам упознат са пророштвима католичке цркве нити да ли их имају.
Uskoro će Putin stati pred Jehovu, baš kao i ti...ma ne slave to sam znao još pre 30 god, smatraju paganizom
nije putin lud, zabranio satanizam
Како си од тога дошао до закључка да постоји само мала група која је достојна умјесто да сви требамо "узимати симболе" тј. причешћивати се Тијелом и Крвљу Христовог а да то сматрамо свечаним чином за који се посебно припремамо кроз молитву, пост и исповијест?Pavle ti je to lepo pojasnio u nedostojnom uzimanju simbola...
Наравно да је то зло и наопако, православни Срби то много боље знају од ЈС јер су то више пута искусили на сопственој кожи.Šta je gore...spaliti čoveka koji ništa nije kriv...zbog pogrešnog tumačenja Pisma...
Ili sagraditi kuću za nekog...takođe zbog pogrešnog tumačenja....za koju ja prvi put čujem...
oće zabole ga ćošeUskoro će Putin stati pred Jehovu, baš kao i ti...
Ja se samo Bogu ispovedam...Како си од тога дошао до закључка да постоји само мала група која је достојна умјесто да сви требамо "узимати симболе" тј. причешћивати се Тијелом и Крвљу Христовог а да то сматрамо свечаним чином за који се посебно припремамо кроз молитву, пост и исповијест?
I ovo je glavni problem za JS. Od vas se krije istorija vaše vlastite vjerske zajednice. Nemate pojma o konstantnim promašenim proročanstvima Kule stražarske. Živite u Pink-Informer alternativnoj realnosti i to je tužno.Šta je gore...spaliti čoveka koji ništa nije kriv...zbog pogrešnog tumačenja Pisma...
Ili sagraditi kuću za nekog...takođe zbog pogrešnog tumačenja....za koju ja prvi put čujem...
Od koga su Srbi progonjeni?Наравно да је то зло и наопако, православни Срби то много боље знају од ЈС јер су то више пута искусили на сопственој кожи.
Што се тиче овог што ниси чуо, не чуди ме, истражи мало гдје је Радерфорд живио до своје смрти, након чега је одлучено да се некретнина прода.
Ima da se trese...da ne kažem šta će mu spasti...oće zabole ga ćoše![]()
To je tvoj problem vidis a ne nasI ovo je glavni problem za JS. Od vas se krije istorija vaše vlastite vjerske zajednice. Nemate pojma o konstantnim promašenim proročanstvima Kule stražarske. Živite u Pink-Informer alternativnoj realnosti i to je tužno.
Ne Ne i Ne...I ovo je glavni problem za JS. Od vas se krije istorija vaše vlastite vjerske zajednice. Nemate pojma o konstantnim promašenim proročanstvima Kule stražarske. Živite u Pink-Informer alternativnoj realnosti i to je tužno.
njima persuI ovo je glavni problem za JS. Od vas se krije istorija vaše vlastite vjerske zajednice. Nemate pojma o konstantnim promašenim proročanstvima Kule stražarske. Živite u Pink-Informer alternativnoj realnosti i to je tužno.
Isus nije paganin kao po obicaju pises glupostine slavite
"Smatramo da se naša odluka da ne slavimo Uskrs čvrsto temelji na Svetom pismu, koje nas podstiče da koristimo „mudrost i sposobnost prosuđivanja“ umesto da jednostavno sledimo ljudsku tradiciju"
https://www.jw.org/sr-latn/jehovini-svedoci/faq/zašto-ne-slavite-uskrs/
smatrate Hrista paganomdobar je samo dok je mrtav
Čuj šta te briga? Pa valjda bi vas trebalo biti najviše briga da znate koga slijedite.Ne Ne i Ne...
Izmišljaš Maki.
Šta me briga za istoriju JS...meni je važno da oni žive potpuno na isti način onako kako su živeli Apostoli...
To je meni važno...jer ja vidim plodove i sa jedne i sa druge strane...
Ako laže koza rog ne laže...
I SNSovcima je dok ne udari realnost.njima persu![]()
Tako je sledimo Boga JHVH a ti ljudeČuj šta te briga? Pa valjda bi vas trebalo biti najviše briga da znate koga slijedite.
nema buđenja kod takvihI SNSovcima je dok ne udari realnost.