Zašto idete na slave?

Кад је тако, како објашњаваш ваше лутање и мијењање учења за релативно кратак период постојања ваше деноминације?
Sve te promene su se desile na samom početku.

Vidiš da nešto ne postoji u Pismu i jednostavno ga odbaciš...teški rezovi...ali su morali biti...
Ne možeš do Boga po svom, već po Božijem...

Нико више од православних Срба није пострадао од њихове руке процентуално у односу на бројност популације и о томе се може разговарати, међутим ријеч је била о лажном пророковању, нисам упознат са пророштвима католичке цркве нити да ли их имају.
Наравно да их имају.

Pavle ti je to lepo pojasnio u nedostojnom uzimanju simbola...
Како си од тога дошао до закључка да постоји само мала група која је достојна умјесто да сви требамо "узимати симболе" тј. причешћивати се Тијелом и Крвљу Христовог а да то сматрамо свечаним чином за који се посебно припремамо кроз молитву, пост и исповијест?

Šta je gore...spaliti čoveka koji ništa nije kriv...zbog pogrešnog tumačenja Pisma...
Ili sagraditi kuću za nekog...takođe zbog pogrešnog tumačenja....za koju ja prvi put čujem...
Наравно да је то зло и наопако, православни Срби то много боље знају од ЈС јер су то више пута искусили на сопственој кожи.
Што се тиче овог што ниси чуо, не чуди ме, истражи мало гдје је Радерфорд живио до своје смрти, након чега је одлучено да се некретнина прода.

Како си од тога дошао до закључка да постоји само мала група која је достојна умјесто да сви требамо "узимати симболе" тј. причешћивати се Тијелом и Крвљу Христовог а да то сматрамо свечаним чином за који се посебно припремамо кроз молитву, пост и исповијест?
Ja se samo Bogu ispovedam...
Ako je Bog Jehova, kao što jeste...neće valjda duhom otkriti propise onima koji kažu da On ne postoji...malo mi je to nebulozno...

Šta je gore...spaliti čoveka koji ništa nije kriv...zbog pogrešnog tumačenja Pisma...
Ili sagraditi kuću za nekog...takođe zbog pogrešnog tumačenja....za koju ja prvi put čujem...
I ovo je glavni problem za JS. Od vas se krije istorija vaše vlastite vjerske zajednice. Nemate pojma o konstantnim promašenim proročanstvima Kule stražarske. Živite u Pink-Informer alternativnoj realnosti i to je tužno.

Наравно да је то зло и наопако, православни Срби то много боље знају од ЈС јер су то више пута искусили на сопственој кожи.
Што се тиче овог што ниси чуо, не чуди ме, истражи мало гдје је Радерфорд живио до своје смрти, након чега је одлучено да се некретнина прода.
Od koga su Srbi progonjeni?

PS...
Ne mogu da gubim vreme na ono šta je radio Raterford...niti me zanima...
Trošim vreme na ono što Bog govori...

I ovo je glavni problem za JS. Od vas se krije istorija vaše vlastite vjerske zajednice. Nemate pojma o konstantnim promašenim proročanstvima Kule stražarske. Živite u Pink-Informer alternativnoj realnosti i to je tužno.
To je tvoj problem vidis a ne nas
Mi znamo istinu a ti lazi proturas o JS
pretuzno
kleveces prave hriscane a ti sam se ne drzis Bozje reci
takve je Isus odavno osudio
Mi ne sledimo ljude kao vi nego Boga

Ne Ne i Ne...

Izmišljaš Maki.
Šta me briga za istoriju JS...meni je važno da oni žive na potpuno isti način, onako kako su živeli Apostoli...
To je meni važno...jer ja vidim plodove i sa jedne i sa druge strane...
Ako laže koza rog ne laže...

Back