- Poruka
- 97.394
Može da se pomene, ali je sporedni karakterVelis Bog tu nema sta da trazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da se pomene, ali je sporedni karakterVelis Bog tu nema sta da trazi.
ajde odgovori muHoćemo li da se vratimo i do kretanja zemlje i sunca?
Iz postovanja prema toj slavi i ljudima,koji je slave.Uz to,to su moji i zenini rodjaci,koji dolaze kod nas na slavu.U danasnje vreme,niti se mnogo jede,niti pije.Tu smo da se ispricamo.Kakav je turbi zivot,tesko je naci vremena za druge dane,naci se i porazgovarati.Da li idete po slavama da bi poštovali Boga ili da bi se dobro najeli i napili? Da li se u onom silnom prejedanju i opijanju (pa čak i veseljenju) setite Božije blagodeti? Koji je vaš motiv da idete po slavskim gozbama?
Онда још горе... Спиритиста тј. Лајт сатаниста...Ja nisam bezbožnik, ali moj Bog nije lepo opisan u Bibliji.
Pa odgovorio sam.ajde odgovori mu
šta će avramu kuća i to u americi
na kosmaju je jeftinije, javi im kad im opet dune neka jehovska glupost, kaži im da smo u razvoju
ej nemoj da mešaš naučnike sa religijom vidiš kakav je jehova za svaku sitnicu koka a zagradio si HristaPa odgovorio sam.
Znaš ko je Galileo Galilej...
Vidiš da grešiš i ispravljaš grešku. Strašno je ne ispraviti...
.gif)
Ко мијења и исправља вашу теологију сваких десет, двадесет година, лично Јехова?Pa odgovorio sam.
Znaš ko je Galileo Galilej...
Vidiš da grešiš i ispravljaš grešku. Strašno je ne ispraviti...
Bolje da ne kažem šta ja mislim o tom Bogu opisanom u Starom Zavetu.Онда још горе... Спиритиста тј. Лајт сатаниста...
Ne mešam se ja...crkva im se umešala...ej nemoj da mešaš naučnike sa religijom vidiš kakav je jehova za svaku sitnicu koka a zagradio si Hrista![]()
Da.Ко мијења и исправља вашу теологију сваких десет, двадесет година, лично Јехова?
Сачувај за пакао то мишљење...Bolje da ne kažem šta ja mislim o tom Bogu opisanom u Starom Zavetu.
rimokatolička?Ne mešam se ja...crkva im se umešala...
Nikad nećeš dobiti odgovor na takva pitanja. Oni su ko SNSovci. Odgovaraju samo na pitanja na koja imaju unaprijed spremljen odgovor. Kad dobiju drugačije pitanje ili skreću na drugu temu ili kreću vrijeđati postavljača kao aeternum.ajde odgovori mu
šta će avramu kuća i to u americi
na kosmaju je jeftinije, javi im kad im opet dune neka jehovska glupost, kaži im da smo u razvoju
Ne znam samo da se ne iznanadite koga i gde ćete da sretnete kad vam dođe vremeСачувај за пакао то мишљење...
Па да сад ће на ове дјечије форе и фазоне покушавати да забашури лажне пророке које су слиједили, aли ће зато да дави до сутра и тумачи православцима кога они прослављају на крсној слави.ej nemoj da mešaš naučnike sa religijom vidiš kakav je jehova za svaku sitnicu koka a zagradio si Hrista![]()
Da... ko da bi ova istočna drugačije reagovala...rimokatolička?
pa očito nije a tebi sad krivoDa... ko da bi ova istočna drugačije reagovala...
Ok. Bitna je suština onog što sam hteo reći..pa očito nije
Коме се јавља, имате ли и ти и Мона контакте са њим или се јавља само робу?
Jesu li rimokatolici lažni proroci?Па да сад ће на ове дјечије форе и фазоне покушавати да забашури лажне пророке које су слиједили, aли ће зато да дави до сутра и тумачи православцима кога они прослављају на крсној слави.
Imamo kontakt...svaki dan razgovaramo...Коме се јавља, имате ли и ти и Мона контакте са њим или се јавља само робу?
Које црне ситнице:ej nemoj da mešaš naučnike sa religijom vidiš kakav je jehova za svaku sitnicu koka a zagradio si Hrista![]()
Свако се пројектује...Da se ispriča, pojede, popije, ošacuje neka kombinacija, uspostavi vezica...i tako.
Dobro, spomene se i Bog. Da da zdravlja i puno godina slavlja.
Jes' ja nisam čula za samoprojekciju pa se izlanu'Свако се пројектује...
Безвезњаци виде само користољубље и социјалу, полазећи од себе и површности, а не од Духа...