aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.385
daleko si ti od togaI SNSovcima je dok ne udari realnost.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daleko si ti od togaI SNSovcima je dok ne udari realnost.
videli smo da si beznadezan slucaj spavas i daljenema buđenja kod takvih
A'j da ti ponovim po stoti put...Čuj šta te briga? Pa valjda bi vas trebalo biti najviše briga da znate koga slijedite.
Od čega? SNS-a ili JS? Daleko sam i od jednih i od drugih tako je.daleko si ti od toga
Ovo sve govori. Ali im neko rekao da treba tako...pa su se klanjali i služili onome što je stvoreno umesto Stvoritelju,
Каже ми припадник организације чије се познавање и тумачење писма мијења сваких 10-ак година, то дјелује баш аргументовано.Čini ti se zato što ne poznaješ dovoljno Pismo.
Menjalo se sve do trenutka dok nije u potpunosti usklađeno sa Apostolskim praktičnim životom...i tu se stalo...Каже ми припадник организације чије се познавање и тумачење писма мијења сваких 10-ак година, то дјелује баш аргументовано.
Одакле си ти кад не знаш историју балканских народа? Нисам рекао Срби него православни Срби који су прогоњени од стране католичке цркве и убијани на најмонструозније начине само зато што су православци.Od koga su Srbi progonjeni?
PS...
Ne mogu da gubim vreme na ono šta je radio Raterford...niti me zanima...
Trošim vreme na ono što Bog govori...
Тако је, упознали Исуса Христа а нису га прославили у Његовој Слави, ко би то могао бити!?Rimljanima 1
Premda su upoznali Boga, nisu ga proslavili kao Boga niti su mu iskazali zahvalnost, nego im je razmišljanje postalo isprazno i tama im je pokrila nerazumno srce.
22Tvrdili su da su mudri, ali su postali bezumni
i23 slavu koja pripada neraspadljivom Bogu dali su idolima nalik raspadljivom čoveku i pticama i četvoronošcima i gmizavcima
24 Zato im je Bog dopustio da postupaju po nečistim željama svog srca i tako obeščašćuju svoje telo.
25 Oni su Božju istinu zamenili za laž, pa su se klanjali i služili onome što je stvoreno umesto Stvoritelju, koji zaslužuje hvalu u svu večnost. Amin.
То исто сте тврдили и прије сто и прије педесет подина, па сте послије тога неколико пута мијењали учење, кад очекујете да ће еволуција бити завршена?Menjalo se sve do trenutka dok nije u potpunosti usklađeno sa Apostolskim praktičnim životom...i tu se stalo...
Žalosno je nešto raditi što Hrist nije uspostavio ili ne raditi što je uspostavio...
pa kada ne znaju Pismo niti zele da znaju istinu slepo se drze ljudskih ucenja koja su laznaOvo sve govori. Ali im neko rekao da treba tako...
Tužno i žalosno...
Lepo ti kaze citatТако је, упознали Исуса Христа а нису га прославили у Његовој Слави, ко би то могао бити!?
Које ће бити следеће лажно пророчанство и пророк које ћете слиједити?pa kada ne znaju Pismo niti zele da znaju istinu slepo se drze ljudskih ucenja koja su lazna
Па зашто не узносите Христу славу која му припада?Lepo ti kaze citat
Oni su Božju istinu zamenili za laž, pa su se klanjali i služili onome što je stvoreno umesto Stvoritelju, koji zaslužuje hvalu u svu večnost. Amin.
Eto znamo ko sluzi stvorenju umesto Stvoritelju
danas je posna slavaDa krkam naravno...
Ja sam agnostik pa mi je sve jedno...
GluPosti...danas je posna slava
ko po kanonu slavi, posnu slaviGluPosti...
Da li idete po slavama da bi poštovali Boga ili da bi se dobro najeli i napili? Da li se u onom silnom prejedanju i opijanju (pa čak i veseljenju) setite Božije blagodeti? Koji je vaš motiv da idete po slavskim gozbama?
Зашто, то је баш лијеп обичај, мада искрено и ја понекад ескивирам.Izbegavam kad god mogu.
Зашто, то је баш лијеп обичај, мада искрено и ја понекад ескивирам.
U kom smislu nije kulturno kod drugih?Više razloga:
- ne trpim rodbinu
- izgubilo je svoju svrhu.
Idem kod 3 drugarice i to je to, kod njih je kulturno.