Zasto i sta?

Porodica, kretanje zivota, sve. Ventil mi je samoubistvo, ali ga i dalje trazim
Ventil može da bude bilo šta a u tvom slučaju treba odložiti samoubistvo.
Kako? Pa sama svest da to možeš uvek daje ti bar mrvu energije da iz neznanih razloga izguraš još jedan dan.
I onda još jedan. I život je sranje ali ga svi živimo.
Sioran je rekao da bi se ubio da nije shvatao da se uvek može roknuti.

Nisam rekao da ne ideš nego da ne očekuješ ništa sem bombonica.
Ja sam možda lud čim ne mogu da prepoznam da si ti lud, haha. Meni si ti normalan a psihijatri nisu.
Ako "pucaš" onda jbg uzmi te tablete, samo sam besan na ceo svet zašto TI da piješ tablete...razumeš.
Ovo bi bila klasična generalizacija,svakako nisi merodavan da procenjuješ ako ćemo ozbiljno.

Ventil može da bude bilo šta a u tvom slučaju treba odložiti samoubistvo.
Kako? Pa sama svest da to možeš uvek daje ti bar mrvu energije da iz neznanih razloga izguraš još jedan dan.
I onda još jedan. I život je sranje ali ga svi živimo.
Sioran je rekao da bi se ubio da nije shvatao da se uvek može roknuti.
Ne mogu uvek. Pokusao sam sa mostom (2 puta, 2. put nisam presao ogradu), i znam da ima budala koje bi pozvale hitnu pomoc (prvi put sam zavrsio u Lazi 28 dana naspram informisanih 24 sata od nestrucnih lica koji su mi i pozvali hitnu/policiju i sta je to vec bilo), i sansa da prezivim. Nisam mogao da pristupim bilo kakvoj ozbiljnijoj visini gde bi sansa usmrcivanja bila veca, a i verovatno bi mi trebalo neko vreme da dodjem sebi da bih to uradio. Prosli put sam se paralisao nad mostom na adi (presao sam ogradu), iako visina nije bila ne znam kakva

Ne mogu uvek. Pokusao sam sa mostom, i znam da ima budala koje bi pozvale hitnu pomoc, i sansa da prezivim. Nisam mogao da pristupim bilo kakvoj ozbiljnijoj visini gde bi sansa usmrcivanja bila veca, a i verovatno bi mi trebalo neko vreme da dodjem sebi da bih to uradio. Prosli put sam se paralisao nad mostom na adi (presao sam ogradu), iako visina nije bila ne znam kakva
Ako preživiš 20-te, onda verovatno nećeš više hteti da se rokneš.

Molim te , potraži stručnu pomoć.:heart:
Evo, bio sam u lazi, posle toga, kod 2 privatna terapeuta, nemam pare za 2 dva, a sad cekam da porodici legne novac da bih mogao da uradim ono sto je potrebno za zdravstvenu, pa i zdravstvenu, pa tek onda... tako ti je to... cekanje cekanje cekanje... mada sam vec pesimistican. Da smo mi ozbiljan narod/ljudi, ne bih bio ni depresivan, a ne bih ni cekao (niti bi se bilo sta naplacivalo, nego se sve radilo po savesti). Razumes sta hocu da kazem. A na kraju, ne bi bilo ni drzava. Svi smo ljudi, bili crnci, azijate, belci, amerikanci, bugari, azerbejdzanci, kurdi, vatikanci...

Evo, bio sam u lazi, posle toga, kod 2 privatna terapeuta, nemam pare za 2 dva, a sad cekam da porodici legne novac da bih mogao da uradim ono sto je potrebno za zdravstvenu, pa i zdravstvenu, pa tek onda... tako ti je to... cekanje cekanje cekanje... mada sam vec pesimistican. Da smo mi ozbiljan narod/ljudi, ne bih bio ni depresivan, a ne bih ni cekao (niti bi se bilo sta naplacivalo, nego se sve radilo po savesti). Razumes sta hocu da kazem. A na kraju, ne bi bilo ni drzava. Svi smo ljudi, bili crnci, azijate, belci, amerikanci, bugari, azerbejdzanci, kurdi, vatikanci...
Mislim da bi te pregledali i bez zdravstvene ,tako bi to trebalo da ide ,a nju možeš da izvadiš i na sebe ,nebitno da li radiš ili ne

Mislim da bi te pregledali i bez zdravstvene ,tako bi to trebalo da ide ,a nju možeš da izvadiš i na sebe ,nebitno da li radiš ili ne
pitacu svoje, jer dok sam bio u lazi, jedna mi je preporucila psihijatre u palmoticevoj, a ovako ne znam gde bih stigao. Mada nisam razumeo sto se tice zdravstvene "a nju mozes da izvadis i na sebe"

Ma boli te uvo za moral
Moraš sebe da voliš
Imaš li prijatelje?
Imaš li nekoga sa kim možeš da podeliš sve što te muči?
e pa bas mi i jeste do morala, ali to ne vidim kao problem sebe. Sebe kao pojam nemam, gledam sve kao protok energije. Nemam mnogo prijatelja, i nisu to idealna prijateljstva, moram biti iskren. Imam sa kim da podelim, ali tesko ko razume, kazem ti, svi me odgovaraju od suicida, a sve sam uzeo u obzir vec.

Pomenuo si roditelje , zato, možda ja nisam dobro razumela .
Odgovore ovakvog tipa ponavljam vec ko zna koji put, kad god se spomene bilo kakvo lecenje kod "profija"
psihoterapija.png

Jednostavan kao dok postavljas pitanje koje ne treba postavljati zato sto je odgovor o sustini zivota da treba ziveti zivot ne kidati sebe razmisljanjima o smislu.

Piši mi o tome 'leba ti sta znaci usamljeno slomljenog srca dok kroz nista nigde trazis neku svrhu koje tog trenutka nema iz dana u dan nema dok su je drugi nasli u necemu tebi nema...
Pogledajte prilog 1199843

...dobro jutro Kolumbo kad ovo zvekne svakog ko se opterecuje oporavak od tog saznanja ode u tri lepe...

...nigde nicega nigde nikoga ...

Pogledajte prilog 1199846

...kad odes Gore ....

...dobro jutro svima...al' kad se dodje do toga sanse su prosle...

...to jeste ono...vreme prolazi praznina stoji bez dobrih potrebnih desavanja koji sve menjaju na izvanredno zasluzeno nakon toliko vremena provedenog u mestu...
Zivot ti je Mit o Sizifu

Poslednja izmena:
Можда би за промену могао да пробаш да га живиш?
Превише се бавиш свим другим стварима сем (својим) животом.
Ne mogu da izbrojim koliko si mi to rekao brate. Sta da zivim? NE POSTOJI MOJ ZIVOT. Hocu da radim? Sta da radim? Radim sve vreme, dok kucam, mislim, i tako dalje.

Borba i patnja su život. Sitnice su radosti života.

Ne predaj se. Čemu život ako ga baciš?
Ako je toliko ozbiljno idi do psihijatra, daće ti bombone da ti bude veselije...

U kom smislu porodica?
Brate, bez uvrede, ali kad se ispisem svega, i kad mi se ovako odgovori, to je kao kad bi mi em pijani em nadrogrogirani covek davao savete. Kakve bre tablete? Ako ih ti volis, ti ih pij, ja ih pijem, ne pomazu. Vec sam ovo ponovio bezbroj puta. Vi bre ljudi niste normalni, a ne ja.
Porodica u smislu da sam ja ovde favorit od brace, drugi je depresivan, ja sta god da uradim dobijam previse paznje kao da se sve vrti oko mene, sve van mene u tom slucaju gubi smisao, i to u povratnoj sprezi utice na mene, i shodno tome, moje odluke, koje shodno tome, dalje, postaju ono sto bi drugi videli kao "nenapredovanje"

Back