gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
kakvu pomoc?Zašto pisete ovde ako ne trazite pomoc?
Hvala.vasa je odluka sve u vezi vas sada...radite sta zelite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvu pomoc?Zašto pisete ovde ako ne trazite pomoc?
Hvala.vasa je odluka sve u vezi vas sada...radite sta zelite.
Brate, dusa mi cvili za necim mnogo iskrenijim i boljim, dosta mi je povlacenja, ocu clean slate (samoubistvo) :/Moraš da se "igraš", da prihvatiš. Ili budi budan i "nenormalan".
Ja opet imam svoj svet u svetu. I tako mora.
Gete "Faust" :
"Pusti veliki svet nek samo huči
A mi ćemo se u tihi kut zavući
Jer, znaš već, navika je stara
Da čovek u velikom svetu
Male svetove stvara".
Daj adresu da pozovem Hitnu plus policiju.kakvu pomoc?
To su uradili prosli put pa mi je bilo samo jos gore. Nemoj da se pravis pametan kad ces samo da mi zaseres zivot. Najpametnije bi bilo da me ostavis.Daj adresu da pozovem Hitnu plus policiju.
Batice, jeste malo stariji ali nađi gaBrate, dusa mi cvili za necim mnogo iskrenijim i boljim, dosta mi je povlacenja, ocu clean slate (samoubistvo) :/
Manastir mozda da se ocita molitva za pomoc?To su uradili prosli put pa mi je bilo samo jos gore.
Ne mogu konstantne prekide da trpim. Istrpeo sam koliko sam mogao, i to je samo po sebi bilo previse. Nadalje, pa to nikako!Moraš da se "igraš", da prihvatiš. Ili budi budan i "nenormalan".
Ja opet imam svoj svet u svetu. I tako mora.
Gete "Faust" :
"Pusti veliki svet nek samo huči
A mi ćemo se u tihi kut zavući
Jer, znaš već, navika je stara
Da čovek u velikom svetu
Male svetove stvara".
Šta ti on smeta? Ne razumem neke učesnike temeDaj adresu da pozovem Hitnu plus policiju.
Ako hoce da spase sebi zivot drugog nacina nema...ako vrti praznu pricu iz usamljenosti dosade neka otvori drugu temu.Šta ti on smeta? Ne razumem neke učesnike teme![]()
A zašto bi otvarao drugu temu? Opet mi niste jasni.Ako hoce da spase sebi zivot drugog nacina nema...ako vrti praznu pricu iz usamljenosti dosade neka otvori drugu temu.
Ne zelim da spasim svoj zivot. Ako je tebi prazna, ne znaci da je meni.Ako hoce da spase sebi zivot drugog nacina nema...ako vrti praznu pricu iz usamljenosti dosade neka otvori drugu temu.
I jos te niko ne tera da ulazis ovde i citas. Ne razumem tvoj problemAko hoce da spase sebi zivot drugog nacina nema...ako vrti praznu pricu iz usamljenosti dosade neka otvori drugu temu.
Vec sam govorio o manastirima na drugoj temi. Imaju suvisnosti koje nisu ciste Hriscanske. Molitve takodje ne pomazu. To ti je sve sujeverje.Manastir mozda da se ocita molitva za pomoc?
Vidiš koliko je sve to kontradiktorno...ja kažem da bih voleo da se nisam ni rodio a hoću tvoj život da produžim (ne kažem spasem, jer je to nemoguće...kad tad sve nas čeka smrt)Ne zelim da spasim svoj zivot. Ako je tebi prazna, ne znaci da je meni.
Ne razumem ni ja.I jos te niko ne tera da ulazis ovde i citas. Ne razumem tvoj problem
Ma moramo biti iskreni u svojoj nadi. Ali ta nada se meni ne nalazi u ovom zivotu, ovoj planeti, ovom telu. I kako ja ovu celu filozofiju da objasnim nekoj novodoslici? Sve odmah, ludnica, hitna pomoc, policija, lekovi.... muka mi je vise od tolike kolicine nerazumevanja.Vidiš koliko je sve to kontradiktorno...ja kažem da bih voleo da se nisam ni rodio a hoću tvoj život da produžim (ne kažem spasem, jer je to nemoguće...kad tad sve nas čeka smrt)
Srecno Vam bilo gde god da se nalazi to sto trazite..te uvrede vracam Vama ne prihvatam da mi se iko tako obraca...Vi imate besmisao za besmisao koji razume @Antihejter srecno vam bilo u druzenju.Ma moramo biti iskreni u svojoj nadi. Ali ta nada se meni ne nalazi u ovom zivotu, ovoj planeti, ovom telu. I kako ja ovu celu filozofiju da objasnim nekoj novodoslici? Sve odmah, ludnica, hitna pomoc, policija, lekovi.... muka mi je vise od tolike kolicine nerazumevanja.
Tema nije ozbiljna...to je to...Jeste, samo ona tamo priča o suicidu.. Znaš mi mišljenje, nećem opet
Izvoli, uđi, šta ćeš da popiješ?@Antihejter da li mozes da mi otvoris privatne poruke? ili da ti posaljes meni?
Kakve "uvrede"? Kako se to obraćamo?Srecno Vam bilo gde god da se nalazi to sto trazite..te uvrede vracam Vama ne prihvatam da mi se iko tako obraca...Vi imate besmisao za besmisao koji razume @Antihejter srecno vam bilo u druzenju.
...uzivajte...
Nisi ti dovoljno patio...U gradu je sve podmuklo. Nisam na tom "rangu". Niti sam budala da rintam za pare od kojih nemam ni ispunjenje ni za osnovne potrebe. I jos nisam odmah placen. Ma sve u pm...
Da to je skroz suvišno...Па чини ми се да се бавиш. Имаш припремљено мишљење о свему, свачему и свакоме. Ево горе си дао мишљење о свим људима на планети
И то није онако, форе ради, нека апроксимација или проста стереотипизација, него делује да озбиљно то мислиш.