Zasto i sta?

Daleko bilo sto se mene tice...
nedostatak sredstva za samoubistvo
oni koji su hteli uradili su...eno ih kao vesti iz crne hronike...

Screenshot_20220805-104313_Gallery.jpg

j.b.g. ...

Zato sto je to samo iskaz podmuklosti ljudi koje boli da ne kazem sta za raju. Gledaj stvari malo dublje.
Ti si (najjednostavnije rečeno) daleko ispred svog vremena.
Pominjao si komune ali ni to nije rešenje.
Rešenje je u onom drugom postu gde si rekao da bi ljudi trebalo da postupaju po savesti a ne po pravilima koja by the way ubijaju u pojam i one koji ne razmišljaju dublje o svemu.

Jesi li gledao onaj film sa Kevinom Spejsi koji u ludnici objašnjava da je sa druge planete? I kad objašnjava kako je tamo?
Nema zakona. Jer su dostigli svi taj nivo svesti da im nije potreban zakon.

Sve ovo što mi sada živimo je jedna ogromna pozornica. Svi prihvatamo "igru". Ne preispitujući ništa.

Ja ti dam papir, pečat i to je uput kod specijaliste, a šta je taj pečat? Papir? Beli mantil?
Moramo da imamo maštu, jer ko se probudi i otvori oči neće videti smisao, a zašto- zato jer je sve laž.

To sam hteo sinoć da ti kažem.

Niti ste Vi ista rekli osim privlacenja paznje...nite da moze forum da resi ono sto Vi ne zelite...ako sami Vi odlucite da idete napred Vi cete ici...ako ne ne..
i to je na vama, sta cete videti. Vecina slucaja koji cita moje poruke misli da zelim da privucem paznju. Ali eto i to govori o mentalitetu onih koji to napisu. Nikad nisam ni mislio da forum moze da resi ono sto ja ne zelim. Ovaj ostatak je takodje nejasno napisan, nije to tolika filozofija

Ti si (najjednostavnije rečeno) daleko ispred svog vremena.
Pominjao si komune ali ni to nije rešenje.
Rešenje je u onom drugom postu gde si rekao da bi ljudi trebalo da postupaju po savesti a ne po pravilima koja by the way ubijaju u pojam i one koji ne razmišljaju dublje o svemu.
E, a po Martinusu, saosecanje, feeling, humaneness na engleskom, se razvija bolom. Tek tako, on kaze, covek shvati tezinu. Ali vidim ja da ljudi jos uvek nisu stigli u porodjajne bolove te vrste.

Jesi li gledao onaj film sa Kevinom Spejsi koji u ludnici objašnjava da je sa druge planete? I kad objašnjava kako je tamo?
Nema zakona. Jer su dostigli svi taj nivo svesti da im nije potreban zakon.
Sve ovo što mi sada živimo je jedna ogromna pozornica. Svi prihvatamo "igru". Ne preispitujući ništa.
Ja ti dam papir, pečat i to je uput kod specijaliste, a šta je taj pečat? Papir? Beli mantil?
Moramo da imamo maštu, jer ko se probudi i otvori oči neće videti smisao, a zašto- zato jer je sve laž.
To sam hteo sinoć da ti kažem.
Mi vec jesmo u ludnici :D inace slobodno daj ime filma ima da ga skinem sa torenta. Citao sam knjige sa vanzemaljcima sa druge planete, medju kojima se nalazi i ona koju sam ti citirao kod Neprilagodjene (ne znam sto je banovana), o tome da se sakupi srz dobrih ljudi i zivi duhovno

Back