Zasto devojke ....

..teraju muskarce da budu fini ..i kada budes one te ne ebu ni 2 % ??

A kada sam los onda mi daju sve ? :think:

Cemu onda prica o romantici i ljubavi ..i neznosti bla bla bla :bljak: kada zele samo Grubo i na dirty nacin da ih tretiras pa da te cene ? :manikir: :mrgreen:

Nesmesh dozvolit da te ukroti onda je to kraj njene male prljave igrice, lak plen mlakonja nezanimljiv. biti neukrocen znaci da si joj josh izazov i zanimacija, i tako... pa sve dok joj ne dosadi :) ...ne radi se tu o ljubavi mnogo haha...

..teraju muskarce da budu fini ..i kada budes one te ne ebu ni 2 % ??

A kada sam los onda mi daju sve ? :think:

Cemu onda prica o romantici i ljubavi ..i neznosti bla bla bla :bljak: kada zele samo Grubo i na dirty nacin da ih tretiras pa da te cene ? :manikir: :mrgreen:

Зато што им је досадно... Зато и кажем да их треба је*ати у мозак, само су тад мирне, забаве се тиме и крај приче..

Nesmesh dozvolit da te ukroti onda je to kraj njene male prljave igrice, lak plen mlakonja nezanimljiv. biti neukrocen znaci da si joj josh izazov i zanimacija, i tako... pa sve dok joj ne dosadi :) ...ne radi se tu o ljubavi mnogo haha...

Ma nije me ukrotila ni jedna jos :lol:

Malo ih pustim da u to poveruju :malav:

I onda gledam kako se duvaju i smejem :rotf:

zelim da vladam, da sam najbolja, kad nekog procenim kao boljeg tj bolju onda sam ili nesrecna ili zelim da je se reshim sajber

uzivo valjda cutis i radis ono zbog cega ste tamo

ok ne moras ni ovde ali onako udobno fotelja komp i udri

Back