bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
Osim ako nije zasnvana u bedi i siromastvu....i najveca ljubav se brzo raspada u bedi i siromastvu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim ako nije zasnvana u bedi i siromastvu....i najveca ljubav se brzo raspada u bedi i siromastvu.
I sta te je inspirisalo u knjizi?
ako joj je siromaštvo prirodno okruženje i ako je potekla iz siromaštva neće se brzo raspasti.i najveca ljubav se brzo raspada u bedi i siromastvu.
Ljudi treba da se druže, pa je glupo da zbog novca počne problem oko druženja. Neki sede sami na netu, jer neće da plate iz svoje gluposti, a neće ni da im se plati. Neki drugi plaćaju iz gluposti, a neki treći koriste glupe iz svoje gluposti.Ко је крив таквим мушкарцима што су глупе овце за шишање.
Плаћају да не би били сами, који паћеници.
Ok, stoji. Davanje. Dodao bih-obostrano. Mozda je tu caka u toj polemici i kako proceniti dobar odnos.Činjenica da su ljudi ili bolesno sebični (na kraju ostanu sami) ili spremni sve da daju (na kraju ostanu bez ičega) kad vole jer gledaju na odnos samo sa materijalne strane..kasno shvate da ne treba "sve da daju" nego treba "sve od sebe da daju" da odnos ima konačan skor -poštovanje i ljubav..
Pa vidis da su preozbiljni, moras da filozofiras za lajkove, jbte.vidga mrnapokon ozbiljan
mozda, al u turske serije.ako joj je siromaštvo prirodno okruženje i ako je potekla iz siromaštva neće se brzo raspasti.
raspašće se sporije
if you say somozda, al u turske serije.
if you say so
nego jel imaš ti milune ekran na zadnjem sjedištu firminog auta da pratiš sulejmana dok tvoj vozač piči po putu?
sulejman pripada resoru moje zene.if you say so
nego jel imaš ti milune ekran na zadnjem sjedištu firminog auta da pratiš sulejmana dok tvoj vozač piči po putu?
Fina fina al da da ko severinaNisam skrtica, a nisam ni budala. Zadovoljstvo mi je da platim, narocito ako je neka fina dama.
A ako se kojim slucajem ona ponudi da plati, onda mi je pet puta draze da platim ja.
A ako tu namirisem iskljucivo neki interes i slicno, dovidjenja nadam se da se vise necemo videti.
samim tim pripada i tebi.sulejman pripada resoru moje zene.
Kad se izađe na sastanak, plaćamo po pola. Svejedno da li smo na piću, ručku, večeri, u bioskopu, pozorištu... Ovo je doba rodne ravnopravnosti. To što si žena znači da si ravna meni i da zato plaćamo po pola.....
Ako ti voliš da plaćaš tvom momku to je okej i to znači da si Alfa Ženka.
Ako ti voliš da plaćaš tvom momku to je
Gledam seriju Bodkin i oduševljen sam jednom Alfa Ženkom.Gnusno
Gledam seriju Bodkin i oduševljen sam jednom Alfa Ženkom.
E njoj ne bi bio problem da plati račun na Prvom Dejtu momku kog je ulovila.
Ženski posao je da lovi mamute, a muški da ladi jaja, sadi cveće i zeva po ceo dan.Žena da lovi je van svake pameti, ali svakom svoje
Zapadne žene ne vole zgubidane koji plaču zbog računa, nego uspešne i ostvarene muškarce. Ne vole ni nesposobne da ih zaštite od fizičkog nasilja (koje se dešava u mnogo većoj meri nego igde u istočnoj Evropi). Iako, nije se čak ni odnosilo samo na tu vrstu bezbednosti.Ти можеш да понудиш сигирност некој жени из Србије, Бугарске, Украјине и осталим Русијама... Добро, црнкиња из гета исто долази у обзир. Шта си способан, по питању безбедности и сигурности, да пружиш једној Норвежанки?
Зато се не заносите бесмисленим и превазиђеним моментима, него пробајте да у женама тражите карактер. Нећете бити јебачи, наравно, али ћете имати поред себе квалитетну жену.