Novosadjanke vs Beogradjanke? Koje su vam lepse i zasto?

Poruka
2.740
E sad, Novi Sad je grad sa mnogo naroda, tako da je fizicki izgled raznovrsniji, BG sa druge strane je mnogo veci pa je veci i izbor, moda se takodje razlikuje, mentalitet trendovi, ata vam je privlacnije?

Cesto se da cuti od stranaca da su ljudi u NS nizi rastom i zdepastiji, a da Beogradjani visiki i da cesce imaju cesce imaju konjske face , tj izduzeno lice, ( ne mora biti u negativnom smislu), npr to sam vise puta cuo od stranaca, nije nije misljenje. A i ne colim generalizacije, iako je tema takva.
A sa druge strane da se Novosadjani oblace suptilno, pa i dosadno, dok Beogradjani uoadljivo pa i kicasto.
Misljenja?
E sad, pricamo o devojkama :) al ako hocete i o muskarcima, slobodno

Poslednja izmena:
E sad, Novi Sad je grad sa mnogo naroda, tako da je fizicki izgled raznovrsniji, BG sa druge strane je mnogo veci pa je veci i izbor, moda se takodje razlikuje, mentalitet trendovi, ata vam je privlacnije?

Cesto se da cuti od stranaca da su ljudi u NS nizi rastom i zdepastiji, a da Beogradjani visiki i da cesce imaju cesce imaju konjske face , tj izduzeno lice, ( ne mora biti u negativnom smislu), npr to sam vise puta cuo od stranaca, nije nije misljenje. A i ne colim generalizacije, iako je tema takva.
A sa druge strane da se Novosadjani oblace suptilno, pa i dosadno, dok Beogradjani uoadljivo pa i kicasto.
Misljenja?
Novosadjanke jer Bosanke mi nisu mnogo privlacne.

Misljenja?
Seljančice tamo seljančice amo
Da ne bi ispale glupe u gradskom društvu muvaju se sa kolegama iz grdjih zabiti :D

Ja ja direktne
Kad im odgovara
Kad im ne odgovara - aj šuti :D
Ispricacu vam pricu, bio ja u Bosni, negde 22 godine, i ladno ce meni likusa ispred kliba, a tamo sve moji na obezbedjenju 😅😂 nije ni mogla da usje i ako zene pustaju, kao aj idi da mi kupis cigare, ja njoj aj idi da mi p k pa se vrati. I cim je cula alcenat, jao ti nisi odavde nasi bi momci odma otisli bla bla kinacke fore, kao dodji ovamo ja njoj sedeu u krilu ba klupi sprdnja, uvdemo ih u klup, nikad te klibove nisam voleo al ajd, posle bilo top kod druga kuci. 3 reci ne rekoh a j bah

Ispricacu vam pricu, bio ja u Bosni, negde 22 godine, i ladno ce meni likusa ispred kliba, a tamo sve moji na obezbedjenju 😅😂 nije ni mogla da usje i ako zene pustaju, kao aj idi da mi kupis cigare, ja njoj aj idi da mi p k pa se vrati. I cim je cula alcenat, jao ti nisi odavde nasi bi momci odma otisli bla bla kinacke fore, kao dodji ovamo ja njoj sedeu u krilu ba klupi sprdnja, uvdemo ih u klup, nikad te klibove nisam voleo al ajd, posle bilo top kod druga kuci. 3 reci ne rekoh a j bah
Ti od tog bosanskog zaboravio srpski da pišeš :lol:

Novosađanke imaju sposobnost da baš gotive muškarca, a i toplije su.
U sexu su vatrenije od Beograđanki. Jesu generalno malo niže rastom ali su jako lepe i ...upakovane :lol:
Mana im je što su nestabilne.

Beograđanke su jasnije i tu imaš samo dve mogućnosti- Ili je ne zanimaš ili će uraditi sve za tebe. U m/ž odnosima su korektne. Umeju da ti učine ako si im ok šta god da treba. Dakle, ako te gotive- pobeda.

Trebalo je da dodate i Nišlijke, a ko se nije u skorije vreme prošetao kroz Niš nema pojma koliko žene na ulicama mogu biti ebozovne

Po nacionalnostima:

Bosanke su vrh domaćice i od svih nacionalnosti ovde mislim da su najodanije žene.

Makedonke su lepe i vatrene, tu lagano dobiješ :lol: ali brate nikako na duže staze, problem su u najavi

Hrvatice- iz nekog razloga vole Srbe, neverovatno su umiljate i vatrene.

Crnogorke generalno su ok, ali mi deluju ubijene u pojam, ne znam zašto

Slovenke nisam uspeo da upoznam, raspala se država pre mog izlaska na teren :malav:

Da se zabrani da pijani pišete po forumu.
Skoncentriši se.

Seljančice tamo seljančice amo
Da ne bi ispale glupe u gradskom društvu muvaju se sa kolegama iz grdjih zabiti :D
Ja ja direktne
Kad im odgovara
Kad im ne odgovara - aj šuti :D
Uuuu da ih samo čuješ - dolaze mi moji u posetu za vikend, nemome zoveš dok ti se ne javim :heart:
Ал' не дају наше цуре све Мађарице, Босанчице, лепе Сосе и Циганчице.

Back