anajade
Elita
- Poruka
- 21.315
5Još jednom, imaš li dece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5Još jednom, imaš li dece?
Pa i sada je fin.У медијским наступима је (бар досад) увек био фüн.
Kakav mentalitet, takav i odgovor. Hvala.
То'ко дозлогрдило да се електричним бајсовима путује по ЕУ. Оно, догорело до ноктију, што би рекли наши стари.Kupovina rušenja je kada se okupi 100 ljudi pa ruše nekoga. Kada okupe milioni ljudi to se ne zove kupljeno rušenje već prosto narodski, dozlogrdili i dogorelo do noktiju.
Баш се зацрвенео и пљује док причаPa i sada je fin.
Možda su trebali konje da upregnu?То'ко дозлогрдило да се електричним бајсовима путује по ЕУ. Оно, догорело до ноктију, што би рекли наши стари.![]()
to ja stalno pitam!Koliko treba da budeš iole pametan pa da sabereš 2 i 2? Finansiranje šatora je iz kog budžeta? Ličnog nečijeg? Ili državnog? I sad sam ja ostrašćena jer koristim samo logiku da bih donela neki zaključak? Finansiranje stranke je po sledećem principu : članovi uplaćuju određenu sumu novca, ali od te sume, mogli bi da plate eventualno 100 dnevnica, šta je sa ostalim plaćanjima?
da cujemo iku...Eto, lepo bih te zamolila da mi to objasniš, možda ja zaista grešim pa ne vidim nešto što ti znaš.
Неиздрж од диктатуре. Одмах се види да су мучна деца.Možda su trebali konje da upregnu?![]()
Vidi ovako...kao prvo,hvala ti na ukazanom poverenju i otvorenom pozivu na dijalog.Drugo,ali ništa manje bitno,a meni nejasno u vezi tvoje ličnosti,jeste tvoje diplomatsko umeće u izbegavanju odgovora na pitanja koja ti se ne dopadaju.U vezi sa tim bih iskoristio primer iz tvoje diplomatske prakse i svoje pravo da se branim ćutanjem,jer sve što kažem može i biće upotrebljeno protiv mene.Zadovoljan?to ja stalno pitam!
-ciji je to novac ? jel placen porez drzavi na tu dnevnicu ?
- jel postoji fiskalni racun o tom placanju ? (babi su hteli uvedu fiskalni racun na pijaci za kilo kupusa)
- jel postoji neki ugovor o delu na osnovu cega se placa ta dnevnica ?
sva ova pitanja su vise nego dovoljno za pokretanej istrage .
ali javno tuzilastvo i inspekcije cute.
mozda ce nam odgovor dati @Ika2826
da cujemo iku...
nekada tisina kaze hiljadu reci.Vidi ovako...kao prvo,hvala ti na ukazanom poverenju i otvorenom pozivu na dijalog.Drugo,ali ništa manje bitno,a meni nejasno u vezi tvoje ličnosti,jeste tvoje diplomatsko umeće u izbegavanju odgovora na pitanja koja ti se ne dopadaju.U vezi sa tim bih iskoristio primer iz tvoje diplomatske prakse i svoje pravo da se branim ćutanjem,jer sve što kažem može i biće upotrebljeno protiv mene.Zadovoljan?
I njima 5 ćeš da daš primer kako je ok da kakiš u liftu u Nišu, jer ti je neko naredio da budeš tamo ? Misli na njihovu budućnost i integritet