Spektakl u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato što je u našem narodu genetski ukorenjeno da visoke škole znače nerad u životu
Znači dečko hoće da tadi :D
1747501320880.png

tačno bilo ih je u grupicama od po pedesetak njih stojali na raskrsnicama ali nisu smeli da prdnu jer bi ih massa ljudi pojela , bilo je među njima i onih extremista koji su maltene hteli da skaču ispred buseva ali su bili retki -oprani mozgovi njima ništa na ovome svetu pomoći neće

Изгледа да ниси схватио/ла шта се на снимку дешава. Та маса људи који пролазе и иду на свој протест су грађани и студенти Ниша, њих чувају бајкери и ветерани. Ови који стоје и гледају су твоји миљеници! :)

Изгледа да ниси схватио/ла шта се на снимку дешава. Та маса људи који пролазе и иду на свој протест су грађани и студенти Ниша, њих чувају бајкери и ветерани. Ови који стоје и гледају су твоји миљеници! :)
ti si mene pogrešno shvatio
JA sam bio u NIŠ-u i video sve svojim očima u subotu
a ti možeš da ...

a kada su se svi skupili na onom drugom trgu ih je bilo ukupno njih 1500

Bilo vas je 21000 sa sve članstvom SPS.
pošto sam lično bio prisutan u NIŠ-u ovako ćemo
Ja ću da odsečem moga đoku ako nas je bilo ispod 60000 ljudi tamo na skupu
Ne na trgu , jer tamo fizički ne može da stane više od 20000 ljudi, nego u gradu NIŠ-u
dovoljno je samo da prebrojite broj pristiglih autobusa i sve je jasno kao dan
nažalost vama je sada samo mrak ispred očiju jer ste neviđeno pukli

Ne na trgu , jer tamo fizički ne može da stane više od 20000 ljudi, nego u gradu NIŠ-u
Млогоо бре лажете.
Ионако,већ речено..сви Ти силни Бусеви су дошли празни,празни,пањимајеш....
како би на Основу броја Бусева приказали фиктиван број Учесника скупа.

Možeš ti sada da tvrdiš i da vas je u široj okolini Niša bilo 600 000, samo niste svi mogli da uđete u grad, ali Arhiv Javnih Skupova je rekao svoje, kao što je i 15.03. bilo tvrdnji da je bilo preko milion ljudi, a Arhiv je rekao 300 000.

Broj buseva nije merilo, jer su svi bili poluprazni, jer sve manje ljudi pristaje da dolazi.

Sve u svemu, ostalo vam malo ljudi, ali preživećete zahvaljujući nesposobnosti ove naše strane.

Back