Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.029
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Informer oduševljen „ogromnim brojem ljudi“ na Vučićevom skupu, ali su zaboravili da se na snimku vidi šta je tamo stvarno
https://nova.rs/magazin/prica-se/in...ili-da-se-na-snimku-vidi-sta-je-tamo-stvarno/
Kakva snaga, kakva energija
Subotica je prelepa. Mnogo zelenila, bez velike guzve, blizu granice, spor ritam![]()
Zato što je u našem narodu genetski ukorenjeno da visoke škole znače nerad u životuZasto stalno spominje decu koja zele da uce a prvi njegov sin ne zeli na studije i alergican je na knjigu?
Zato što je u našem narodu genetski ukorenjeno da visoke škole znače nerad u životu
Znači dečko hoće da tadi![]()
tačno bilo ih je u grupicama od po pedesetak njih stojali na raskrsnicama ali nisu smeli da prdnu jer bi ih massa ljudi pojela , bilo je među njima i onih extremista koji su maltene hteli da skaču ispred buseva ali su bili retki -oprani mozgovi njima ništa na ovome svetu pomoći neće
tačno bilo ih je u grupicama od po pedesetak njih stojali na raskrsnicama ali nisu smeli da prdnu jer bi ih massa ljudi pojela , bilo je među njima i onih extremista koji su maltene hteli da skaču ispred buseva ali su bili retki -oprani mozgovi njima ništa na ovome svetu pomoći neće
ti si mene pogrešno shvatioИзгледа да ниси схватио/ла шта се на снимку дешава. Та маса људи који пролазе и иду на свој протест су грађани и студенти Ниша, њих чувају бајкери и ветерани. Ови који стоје и гледају су твоји миљеници!![]()
a kada su se svi skupili na onom drugom trgu ih je bilo ukupno njih 1500Изгледа да ниси схватио/ла шта се на снимку дешава. Та маса људи који пролазе и иду на свој протест су грађани и студенти Ниша, њих чувају бајкери и ветерани. Ови који стоје и гледају су твоји миљеници!![]()
Bilo vas je 21000 sa sve članstvom SPS.Veličanstven je skup bio u NIŠU , bilo je barem 100000 ljudi na skupu , naravno da nisu mogli svi da stanu na trg pa su okolne ulice bile krcate ljudima
pošto sam lično bio prisutan u NIŠ-u ovako ćemoBilo vas je 21000 sa sve članstvom SPS.
Млогоо бре лажете.pošto sam lično bio prisutan u NIŠ-u ovako ćemo
Ja ću da odsečem moga đoku ako nas je bilo ispod 60000 ljudi tamo na skupu
Ne na trgu , jer tamo fizički ne može da stane više od 20000 ljudi, nego u gradu NIŠ-u
dovoljno je samo da prebrojite broj pristiglih autobusa i sve je jasno kao dan
nažalost vama je sada samo mrak ispred očiju jer ste neviđeno pukli
Možeš ti sada da tvrdiš i da vas je u široj okolini Niša bilo 600 000, samo niste svi mogli da uđete u grad, ali Arhiv Javnih Skupova je rekao svoje, kao što je i 15.03. bilo tvrdnji da je bilo preko milion ljudi, a Arhiv je rekao 300 000.pošto sam lično bio prisutan u NIŠ-u ovako ćemo
Ja ću da odsečem moga đoku ako nas je bilo ispod 60000 ljudi tamo na skupu
Ne na trgu , jer tamo fizički ne može da stane više od 20000 ljudi, nego u gradu NIŠ-u
dovoljno je samo da prebrojite broj pristiglih autobusa i sve je jasno kao dan
nažalost vama je sada samo mrak ispred očiju jer ste neviđeno pukli