Зашто Чедомира Чупића на N1 хвата трескавица због Вучићевог митинга у Нишу?

Pa na isti nacin i ti/vi pisete da su svi koji odu na Vucicev miting i koji ga podrze, placeni po 100 evra, da svi dolaze na silu, da su svi dovezeni sa strane itd.... Kako vi znate ko njih finansira i placa po 100 evra? Sa snimaka sa X-a i drugih socijalnih medija koje postavi Alter?? Dodje Saja BG i napise:

I vas desetak uvek istih, kao po direktivi odmah to u horu lajkujete, i to je sada zvanicno tacno po vama, je li? Napisao Saja "finansirano iz javnih preduzeca" i to je odmah istinito, iako nije pruzio ni najmanji dokaz za to. A ovamo se pitas kako SNS zna ko finansira studente...... pa eto, na isti nacin kao sto i vi znate ko finansira sendvicare....neko napise na forumu.
Koliko treba da budeš iole pametan pa da sabereš 2 i 2? Finansiranje šatora je iz kog budžeta? Ličnog nečijeg? Ili državnog? I sad sam ja ostrašćena jer koristim samo logiku da bih donela neki zaključak? Finansiranje stranke je po sledećem principu : članovi uplaćuju određenu sumu novca, ali od te sume, mogli bi da plate eventualno 100 dnevnica, šta je sa ostalim plaćanjima? Eto, lepo bih te zamolila da mi to objasniš, možda ja zaista grešim pa ne vidim nešto što ti znaš.

Koliko treba da budeš iole pametan pa da sabereš 2 i 2? Finansiranje šatora je iz kog budžeta? Ličnog nečijeg? Ili državnog? I sad sam ja ostrašćena jer koristim samo logiku da bih donela neki zaključak? Finansiranje stranke je po sledećem principu : članovi uplaćuju određenu sumu novca, ali od te sume, mogli bi da plate eventualno 100 dnevnica, šta je sa ostalim plaćanjima? Eto, lepo bih te zamolila da mi to objasniš, možda ja zaista grešim pa ne vidim nešto što ti znaš.
Ko finansira bajk od 10-15000e?

TAČNO NE MOŽE DA BUDE POZIV NA BROJ SA NAZIVOM STUDENTI VEĆ MORA BITI NEKI BROJ.
A šta očekivati od smradikala nego da kače laži i neistine? Studenti su ih ogolili skroz, sledi smena vlasti i teške robije za sve lopove i ubice!

Ja znam. Nekome tata kupi džipa a nekome bajk, jedina razlika je što je prvi tata pokrao a drugi podigao kredit.
Похвали се ономад Драган Илић са Инсајдера да је и његов мали тобож мотао до Стразбура.
Било би занимљиво видети стварно колико зарађују ту родитељи и колика су им задужења, а колико коштају бајсеви и пут до Стразбура.
Ту би се већ видело ко је зашто педалао.

Čupić: U vlasti su kukavice, prepali su se od profesorke sociologije​

А како је то некад био кул лик, ладан као шприцер, рационалан, смирен, све онако по британски - с вр' висока коња #срозитис :mrgreen:

Похвали се ономад Драган Илић са Инсајдера да је и његов мали тобож мотао до Стразбура.
Било би занимљиво видети стварно колико зарађују ту родитељи и колика су им задужења, а колико коштају бајсеви и пут до Стразбура.
Ту би се већ видело ко је зашто педалао.
Da, verovatno kao ovi mesari i konobari koji zarađuju milionske cifre uz članske karte, lažne diplome i visoke funkcije :roll:

А како је то некад био кул лик, ладан као шприцер, рационалан, смирен, све онако по британски - с вр' висока коња #срозитис :mrgreen:
Profesora lično poznajem, ili tj. poznavao sam ga pre dvadesetak i više godina. Uvek je bio temperamentan, emotivan dok govori, ponekad ljut na politički šljam nekada oličen u Šešelju, a sada i u Vučiću.
Dakle, sve suprotno od toga što si napisao.

Da, verovatno kao ovi mesari i konobari koji zarađuju milionske cifre uz članske karte, lažne dilome i visoke funkcije :roll:
Капираш да је Саша Мирковић 90-их био једини човек на Б92 који је имао факултетску диплому, укључујући и Верана Матића, Сорошевог главног медијског партнера?

Капираш да је Саша Мирковић 90-их био једини човек на Б92 који је имао факултетску диплому, укључујући и Верана Матића, Сорошевог главног медијског партнера?
Kapiraš da su poslednje 2,3 decenije lopovi na vlasti?

Profesora lično poznajem, ili tj. poznavao sam ga pre dvadesetak i više godina. Uvek je bio temperamentan, emotivan dok govori, ponekad ljut na politički šljam nekada oličen u Šešelju, a sada i u Vučiću.
Dakle, sve suprotno od toga što si napisao.
У медијским наступима је (бар досад) увек био фüн.

Капираш ти какве су последице економских санкција и куповине рушења Милошевића по друштвене вредности?
Kupovina rušenja je kada se okupi 100 ljudi pa ruše nekoga. Kada okupe milioni ljudi to se ne zove kupljeno rušenje već prosto narodski, dozlogrdili i dogorelo do noktiju.

Back