Зашто Чедомира Чупића на N1 хвата трескавица због Вучићевог митинга у Нишу?

барим хуља довлачи тои вц да не серу по тргу, улицама и двориштима као што су чинили у СМ

Pogledajte prilog 1728337

1747345103136.png

Vrli članovi sns, jeste li vi dočekali neke studente, primili ih, popričali sa njima, jeste li organizovali prenoćište za njih? Niste? A ipak sve znate ko ih finansira? Ma da, javio informere biblija sns-a :mrgreen:
Ne, javio se gazda hotela gde su odseli i kukao kakav su džumbus ostavili.

Proguglaj. Stara je vest. Znaš kad je bio Niš? Zimus negde.
I to nisu objavili na naslovnim stranama režimski mediji? Ajde bre ne zasmejavaj me :mrgreen: sve takve vesti provaljene su u roku od odmah, da su pokušaji nameštaljki jadnih ćacija. Zamisli kad ni moja baba ne veruje u to, jer je mogla da vidi kakav grad ostavljaju studenti a kakav ćaciji. I zna gde su spavali i ko ih je ''finansirao''.

Studenti koji dolaze sa strane, dolaze svojom voljom i o svom trošku.

Sendvičari dolaze organizovano, pod prinudom i o partijskom trošku sa parama koje su izvučene nelegalno iz budžeta preko javnih preduzeća i raznih burazerskih kombinacija.

Tako da ima razlike.
Nzm baš, kad su takvi hepeninzi u pitanju uvek se nađu ljudi dobre volje, na obe strane…
5FFC25BA-225A-4F55-92EC-05E7EE2073D9.jpeg

Vrli članovi sns, jeste li vi dočekali neke studente, primili ih, popričali sa njima, jeste li organizovali prenoćište za njih? Niste? A ipak sve znate ko ih finansira? Ma da, javio informere biblija sns-a :mrgreen:
Da li neko može da na pdf politika napiše nešto što ti se ne dopada a da odmah ne postane ćaci i član SNS?

I to nisu objavili na naslovnim stranama režimski mediji? Ajde bre ne zasmejavaj me :mrgreen: sve takve vesti provaljene su u roku od odmah, da su pokušaji nameštaljki jadnih ćacija. Zamisli kad ni moja baba ne veruje u to, jer je mogla da vidi kakav grad ostavljaju studenti a kakav ćaciji. I zna gde su spavali i ko ih je ''finansirao''.
Pa evobsu ti i ovi tvoji danas na nekoj temi isto potvrdili, ali ti imaš ular i gledaš samo gde te usmere. Šta ti mogu...

Pa evobsu ti i ovi tvoji danas na nekoj temi isto potvrdili, ali ti imaš ular i gledaš samo gde te usmere. Šta ti mogu...
Prijateljski savet, pročitaj bre neku knjigu u životu, nije sve u parama. Žalosno je što se tvoj rečnik bazira na nekim smešnim pokušajima narodnih mudrosti...

cemu sluzi miting ? ima li neko snimak mitinga iz Svajcarske ? sta je rezultat mitinga deremo se ":Mi Hocemo ....MI necemo i ...sta?ostario sam secam se parola "idemo na Kosovo" "Dole foteljasi""Ne damo ovo nedamo ono ..i sta ..NIsta.
California dreaming:

Zamisli, neko uzme uplatnicu, slika je i postavi na društvene mreže da bi sada vi nama objašnjavali '' finansiranje'' :D POZIV NA BROJ STUDENTI :rotf:

Po čemu se to razlikuje od postavljanja skrinšota neke viber prepiske u kojoj navodni SNS-ovac nudi pare miting brigadama?

Не бринем ја за студенте док има сорошевских хуманиста.

Mogli bismo i o knjigama nas dvoje, ali tek tad bi se osramotila. Od Homera naovamo, ili da krenemo od epa o Gilgamešu...
Inače, Anrić mi je omiljen i treći put upravo čitam Prokletu avliju pokušavajaći da odgonetnem kakve je i od koga je Andrić zidove gradio. Pročitaj zadnji pasus Na Drini ćuprija kad Alihosža umire i možda shvatiš šta je smisao bitisanja na zemlji umesto providnih pokušaja da se nametneš kao intelektualka. Imati diplomi i biti to je ogromna razlika.

Po čemu se to razlikuje od postavljanja skrinšota neke viber prepiske u kojoj navodni SNS-ovac nudi pare miting brigadama?
Smejem se i jednom i drugom, s tom razlikom, što sam videla šta ostaje posle mitinga sns a i znam gde spavaju studenti kad gostuju negde i ko ih hrani. Znači, samo ono što mi lično iskustvo govori, ja tako i reagujem.

Žao mi je što ovo kažem Spasoje, al tebi nema spasa, ćaci u srcu i duši ;)
Јао, извини, мораћу да одем до тоалета да се присаберем колико ме ово потресло... ух, ух...

Mogli bismo i o knjigama nas dvoje, ali tek tad bi se osramotila. Od Homera naovamo, ili da krenemo od epa o Gilgamešu...
Inače, Anrić mi je omiljen i treći put upravo čitam Prokletu avliju pokušavajaći da odgonetnem kakve je i od koga je Andrić zidove gradio. Pročitaj zadnji pasus Na Drini ćuprija kad Alihosža umire i možda shvatiš šta je smisao bitisanja na zemlji umesto providnih pokušaja da se nametneš kao intelektualka. Imati diplomi i biti to je ogromna razlika.
E, ako si mi ti to rekao, to je već ozbiljna stvar. Hvala na ''dobronamernim savetima'', opštepoznato je da si ti jako plemenit i empatičan član ;) A je l shvataš da me nećeš uspeti uvrediti ni na koji način? Zaista me ne vređaju tvoji pokušaji omalovažavanja mog profesionalonog rada ili intelekta. Jer ovo nije mesto gde to treba da se dokazuje..

Back