Зашто Чедомира Чупића на N1 хвата трескавица због Вучићевог митинга у Нишу?

Gledam forum i pitam se sta rade ovi ljudi u svom zivotu sem pisanja o srtudentima, zvaloustom, protestima, politici... ocito ne kreshu, ne citaju, ne gledaju TV serije, ne idu u pozoriste, ne idu u kafanu na provod, ne druze se sa ljudima uzivo. Ybt, kod vas je 11 uvece, ponoc a vi se vec satima satirete od beskonacnih tema na temu politike, sta ko rekao, sta ko uradio, ko sta twittovao.

OK, jasno mi je da je mariju tek sutra svercerska tura za Lidl u Pecuju pa mora ubiti nervozu do tad ali radi li ko od vas sutra ujutro?

Gledam forum i pitam se sta rade ovi ljudi u svom zivotu sem psanja o srtudentima, zvaloustom, protestima, politici... ocito ne kreshu, ne citaju, ne gledaju TV serije, ne idu u pozoriste, ne idu u kafanu na provod, ne druze se sa ljudima uzivo. Ybt, kod vas je 11 uvece, ponoc a vi se vec satima satirete od beskonacnih tema na temu politike, sta ko rekao, sta ko uradio, ko sta twittovao.

OK, jasno mi je da je mariju tek sutra svercerska tura za Lidl u Pecuju pa mora ubiti nervozu do tad ali radi li ko od vas sutra ujutro?
Radim popodne, odgledala par epizoda nekih serija, igrala igrice, nešto gricnula, sin i muž gledaju neke sportove, i uz sve to kuckala ovde simultano :rotf: čisto da se malo nasmejem ;)

E, ako si mi ti to rekao, to je već ozbiljna stvar. Hvala na ''dobronamernim savetima'', opštepoznato je da si ti jako plemenit i empatičan član ;) A je l shvataš da me nećeš uspeti uvrediti ni na koji način? Zaista me ne vređaju tvoji pokušaji omalovažavanja mog profesionalonog rada ili intelekta. Jer ovo nije mesto gde to treba da se dokazuje..
Prva ai počela, a kad to više nije damski, već džiberski, uvek očekuj kontru iako se slažem da ovo nije mesto za nešto. Ne pokušavaj više da omalovažiš ljude koje ne znaš samo zato što ne dele isti stav s tobom! Toliko o čitanju knjiga.

Prva ai počela, a kad to više nije damski, već džiberski, uvek očekuj kontru iako se slažem da ovo nije mesto za nešto. Ne pokušavaj više da omalovažiš ljude koje ne znaš samo zato što ne dele isti stav s tobom! Toliko o čitanju knjiga.
Niko ne omalovažava tebe, zašto spinuješ? Svaki tvoj post upućen meni, bio je čisto, prosto vređanje,moji odgovori su ili ironija ili sarkazam. Toliko o načinima komunikacije.

Vrli članovi sns, jeste li vi dočekali neke studente, primili ih, popričali sa njima, jeste li organizovali prenoćište za njih? Niste? A ipak sve znate ko ih finansira? Ma da, javio informer, biblija sns-a :mrgreen:
Pa na isti nacin i ti/vi pisete da su svi koji odu na Vucicev miting i koji ga podrze, placeni po 100 evra, da svi dolaze na silu, da su svi dovezeni sa strane itd.... Kako vi znate ko njih finansira i placa po 100 evra? Sa snimaka sa X-a i drugih socijalnih medija koje postavi Alter?? Dodje Saja BG i napise:

Sendvičari dolaze organizovano, pod prinudom i o partijskom trošku sa parama koje su izvučene nelegalno iz budžeta preko javnih preduzeća i raznih burazerskih kombinacija.

I vas desetak uvek istih, kao po direktivi odmah to u horu lajkujete, i to je sada zvanicno tacno po vama, je li? Napisao Saja "finansirano iz javnih preduzeca" i to je odmah istinito, iako nije pruzio ni najmanji dokaz za to. A ovamo se pitas kako SNS zna ko finansira studente...... pa eto, na isti nacin kao sto i vi znate ko finansira sendvicare....neko napise na forumu.

O svom trošku, nezaposleni?! Sve ti vwrujemo...
F2224D43-982F-4CC3-9381-20FDA387DC68.jpeg

Значи, гледам човека како пени, каже, кад је толико храбар Вучић, а што не забрани аутобусе са стране, па само из Ниша да му дођу, да видимо колику тамо подршку има.

А што се ви, фрајеру, не скуписте у Нишу колико вас има - а - ПАЗИ - УНИВЕРЗИТЕТСКИ ГРАД!!! - него се скупљате с коца и конопца и закупљујете комплетан хотелски и приватни смештај по Нишу да направите студентски протест?
Nije lepo i mudro biti protiv mladosti i buducnosti Srbije.
Mislim da treba dati sansu studentima da spasu Srbiju od Vucica i njegove kriminalne mafije.
Koliko nam je poznato svi, koji su to mogli, pametni i mladi ljudi su pobegli iz zemlje.
Ukoliko se taj trend nastavi u mizernoj Balkanskoj vukojebini zvanoj Srbija ce ostati samo Vucic i mafija koja ce
da vlada bez mozga metuzalemskim chachijima.

:D

Zamisli, neko uzme uplatnicu, slika je i postavi na društvene mreže da bi sada vi nama objašnjavali '' finansiranje'' :D POZIV NA BROJ STUDENTI :rotf:
TAČNO NE MOŽE DA BUDE POZIV NA BROJ SA NAZIVOM STUDENTI VEĆ MORA BITI NEKI BROJ.

Po čemu se to razlikuje od postavljanja skrinšota neke viber prepiske u kojoj navodni SNS-ovac nudi pare miting brigadama?

Општепозната је ствар да СНС митингаши добијају дневнице за долазак на митинг.

Back