Зашто Чедомира Чупића на N1 хвата трескавица због Вучићевог митинга у Нишу?

Kupovina rušenja je kada se okupi 100 ljudi pa ruše nekoga. Kada okupe milioni ljudi to se ne zove kupljeno rušenje već prosto narodski, dozlogrdili i dogorelo do noktiju.
То'ко дозлогрдило да се електричним бајсовима путује по ЕУ. Оно, догорело до ноктију, што би рекли наши стари. :mrgreen:

То'ко дозлогрдило да се електричним бајсовима путује по ЕУ. Оно, догорело до ноктију, што би рекли наши стари. :mrgreen:
Možda su trebali konje da upregnu? :mrgreen:

Koliko treba da budeš iole pametan pa da sabereš 2 i 2? Finansiranje šatora je iz kog budžeta? Ličnog nečijeg? Ili državnog? I sad sam ja ostrašćena jer koristim samo logiku da bih donela neki zaključak? Finansiranje stranke je po sledećem principu : članovi uplaćuju određenu sumu novca, ali od te sume, mogli bi da plate eventualno 100 dnevnica, šta je sa ostalim plaćanjima?
to ja stalno pitam!

-ciji je to novac ? jel placen porez drzavi na tu dnevnicu ?
- jel postoji fiskalni racun o tom placanju ? (babi su hteli uvedu fiskalni racun na pijaci za kilo kupusa)
- jel postoji neki ugovor o delu na osnovu cega se placa ta dnevnica ?

sva ova pitanja su vise nego dovoljno za pokretanej istrage .
ali javno tuzilastvo i inspekcije cute.

mozda ce nam odgovor dati @Ika2826
Eto, lepo bih te zamolila da mi to objasniš, možda ja zaista grešim pa ne vidim nešto što ti znaš.
da cujemo iku...

to ja stalno pitam!

-ciji je to novac ? jel placen porez drzavi na tu dnevnicu ?
- jel postoji fiskalni racun o tom placanju ? (babi su hteli uvedu fiskalni racun na pijaci za kilo kupusa)
- jel postoji neki ugovor o delu na osnovu cega se placa ta dnevnica ?

sva ova pitanja su vise nego dovoljno za pokretanej istrage .
ali javno tuzilastvo i inspekcije cute.

mozda ce nam odgovor dati @Ika2826

da cujemo iku...
Vidi ovako...kao prvo,hvala ti na ukazanom poverenju i otvorenom pozivu na dijalog.Drugo,ali ništa manje bitno,a meni nejasno u vezi tvoje ličnosti,jeste tvoje diplomatsko umeće u izbegavanju odgovora na pitanja koja ti se ne dopadaju.U vezi sa tim bih iskoristio primer iz tvoje diplomatske prakse i svoje pravo da se branim ćutanjem,jer sve što kažem može i biće upotrebljeno protiv mene.Zadovoljan?

Vidi ovako...kao prvo,hvala ti na ukazanom poverenju i otvorenom pozivu na dijalog.Drugo,ali ništa manje bitno,a meni nejasno u vezi tvoje ličnosti,jeste tvoje diplomatsko umeće u izbegavanju odgovora na pitanja koja ti se ne dopadaju.U vezi sa tim bih iskoristio primer iz tvoje diplomatske prakse i svoje pravo da se branim ćutanjem,jer sve što kažem može i biće upotrebljeno protiv mene.Zadovoljan?
nekada tisina kaze hiljadu reci.
bravo.

Back