Posle naprednjačkog mitinga nasilje na ulicama

Ne mislim na studente. Pa evo ti forum i dr.mreže, najviše preti četvrta, peta decenija. Sad koliko su spremni ne znam.
Dakle priznao si da studenti blokaderi i narod nikog tukli nisu.

Njih jesu. Uvek su to bili KAPULJASI BATINASI, a ne narod koji se sa studentima ne slaze.

Dakle ta xruga strana o kojoj pricas nisu Vucicevi fanovi iz naroda tj zreli i ostali ljudi...
Ovo je dilerska banda i ovo je nedopustivo. Da se dese ti sukobi daleko bilo za ovim olosima nema ko iskreno ni zaplakati 😪
To je brigada kartela.... Nema tu razmisljanja. Za pare sve.

Srbija ne zeli vise tim zivotom.

Šta mislite hoće li ovi lopovi i ubice upasti na fakultete, pljačkati i paliti?
Ако нису дрогирани неће.
Када је неко бандит и разбојник он може да осети да ли је његов газда још јак и опасан или пада. Они осећају да је све слабији и свесни су да ће опасно на.ебати ако праве тежа с.р.ња када газда падне и дође неко други, нарочито ако ће тај неко други строго да се држи закона.

Nedopustivo je da klinci od 18 19 20 god ološi mlate SRPSKE GRAĐANE

to traje 5 meseci.
Dakle oni koji prebijaju nisu zreli ljudi koji razmisljaju svojom glavom već upravo ovakvi klinci batina si narkosi najgori sljam omladine.

Sistem se dakle podrzava uz narko kartel i ove balavce olose.

HOCETE LI TO I DALJE?
E PA nek vas jasu poslednji balavci i dripci.

Ja kad sam imao 20 god dosao sam iz jna bio na ratistu u hr. TAMO sam sluzio. Potom sam posle tri meseca krajem decembra 92ge otisao dobrovoljno u vojsku rs... Tri godine.

Dakle da branim srpski rod. A vi sokole?

Izvolite odbraniti srpstvo, ja sam mator za to.

Ili nek vas tuku ovi klinci narkosi....

Vas posao je mnogo laksi. Vas biju balavci narkosi...
Da sam 10 godina mladji bio bih u gomili da razbijemo tu bagru od olosa.Ovako godine stigle.I mogu samo da savetujem.

Ако нису дрогирани неће.
Када је неко бандит и разбојник он може да осети да ли је његов газда још јак и опасан или пада. Они осећају да је све слабији и свесни су да ће опасно на.ебати ако праве тежа с.р.ња када газда падне и дође неко други, нарочито ако ће тај неко други строго да се држи закона.
ma, kakvi, pa ne mozemo mi da krivimo ovi balavurdiju koji voli da lema.... samo pederski, na oborenu osobu vec!
mi ovde imamo problem sa psihopatama koji cak ponavljaju izjavu vrh. cacija da studenti naskacu na haube, pa i krovove automobila, vozaca koji "postuju saobracajne propise"!
onda imamo drogirane cak i advokate rezima koji nasrcu i na policiju, a hapse se nasi koji policiji samo drze bukvicu, verbalnu, kako se drZi oruzje, upereno u zemlju, jel' - ako nisi spreman da pucas na narod!

dakle, ako podvucemo crtu, mi vec imamo

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела

i jedini zahtev bi to trebao da bude, nista drugo, da se av krivicno procesuira, nema nikakvih pregovora, samo generalni strajk, dok se av ne UHAPSI

u suprotnom sledi krvoprolicxe i gradjanski ratr, ulazak natoa da odbrani kriminalni rezim i sva sranja ovoga sveta

Poslednja izmena:

Back