- Poruka
- 22.873
Јој ал сте сморили са том мантром. Ниједна књига не осуђује Јевреје горе од Старог завјета. Ни Нови чак.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde da naučiš o Bogu Ocu i o počecima čovečanstva ako ne iz Starog Zaveta?Nije li stari zavet knjiga suda dok je novi zavet knjiga ljubavi?
Koji su razlozi zasto je hriscanima vazno da poznaju stari zavet njegovu osnovnu radnju likove i price?
To juudejci iz one pustare nisu pecinari nego ispadose po vama reptili hahada bi bili robovi judejski eto zato
svaki čovek koji prihvati NOVI prihvatio je i STARI zavet
i postao ROB judejski jer tako bog biblije želi
da svi narodi sveta budu ROBOVI Judejski to konačni cilj i želja
KOJA SE NEĆE OSTVARITI...da se obraduju malo satarnijanci...
Vala nigde.Samo tu ima i pocetak i kraj a prica je samo tad i jasna.Pa gde da naučiš o Bogu Ocu i o počecima čovečanstva ako ne iz Starog Zaveta?
Kao prvo ko tebi dade pravo da ikome sudis/osudjujes kada je to izricito zabranjeno ?Ali je isto tako Jevrejima da je Njegov Otac njihov Bog makar deklarativno. Osuda tadašnjih jevrejskih vjerskih autoriteta nikako nije osuda Starog zavjeta.
za tako nesto, nijednom muskarcu ne treba ni stari ni novi zavet.Da bi znali šta da rade kad im tuđa žena uskoči u krevetu..
Ne mogu da batalim dok se ne zavrsed svi poslovi kako treba,a ja ulecem kad god imam priliku...za 15-ak minuta pocinje subota pa cemo onda natanane sve to razraditi,da vidimo sta si ti navodnio dala/navela a sta je potrebno dati/navesti !Kad meni treba da odgovori onda bega na posao. Al čim mu tema paše, batalio
je poslove..
Pa Hristos ih je osudio.Kao prvo ko tebi dade pravo da ikome sudis/osudjujes kada je to izricito zabranjeno ?
Ne znam može li se pogrešnim tumačenjem nazvati.. možda i može..Дејство Сатане се препознаје у погрешним ТУМАЧЕЊИМА Библије а не у самом тексту. То за оба завјета важи.
То је заиста бесмислено.da bi bili robovi judejski eto zato
svaki čovek koji prihvati NOVI prihvatio je i STARI zavet
i postao ROB judejski jer tako bog biblije želi
da svi narodi sveta budu ROBOVI Judejski to konačni cilj i želja
KOJA SE NEĆE OSTVARITI...da se obraduju malo satarnijanci...
Bogu.Ne znam može li se pogrešnim tumačenjem nazvati.. možda i može..
Na primer, kome su prinostili krvne žrtve?
Kao prvo ko tebi dade pravo da ikome sudis/osudjujes kada je to izricito zabranjeno ?
U Jevreje se ne smije dirati. Goyimi služe da poštuju i klanjaju se.
Prvo, gde si ti video ovde da je on nekoga osudio?
A zatim je mnogo smešno kako se brecaš na osudu jevreja, dok ti sam
osuđuješ pravoslavne. Čas je zabranjeno, čas nije..
Hristos je sudija koji ce suditi ovome svetu ali ja te pitam ko TEBI dade prava da sudis/osudjujes kada je to izricito zabrabjeno ?Pa Hristos ih je osudio.
Sto ga nisi onda savetovala da demantira moju tvrdnji nego je pokusao da se oprvda Isusom ?
Prvo, gde si ti video ovde da je on nekoga osudio?
Gde si me videla da ja pravoslavne vernike osudjujem,daj me citiraj ?A zatim je mnogo smešno kako se brecaš na osudu jevreja, dok ti sam
osuđuješ pravoslavne.
Zabranjeno je bre,kako nije ?Čas je zabranjeno, čas nije..
Kako je zbunjeno?hrišćanstvo je zbunjeno novim zavetom samo im još i treba stari.
Zato sto kada hoces da da nova religija bude prihvatljiva , ukomponiras elemente prethodneNije li stari zavet knjiga suda dok je novi zavet knjiga ljubavi?
Koji su razlozi zasto je hriscanima vazno da poznaju stari zavet njegovu osnovnu radnju likove i price?
A ko je ovde branio fariseje ?Izvinjavam se ako sam uvrijedio prepoštene fariseje.
Nije na dobar način izraženo, ali sve zavere potiču od levita.То је заиста бесмислено.
Geijalna si izvali istinu srbende reptili hahaNije na dobar način izraženo, ali sve zavere potiču od levita.
gde živiš ti u kom veku?Kako je zbunjeno?
Ovde sasvim malo fali pa da se i ateisti sa tim slože, jer na indirektan načinЧему нас уче законске књиге Старог завета?
Уче нас како је Бог учио људе помоћу неминовног закона Правде да се припреме за усвајање закона Љубави кроз Христа Спаситеља.
https://spc.rs/порекло-и-извори-православне-вере/
Ko je pravoslavac nek cita ko nije a hriscanin jeste isto mislim da ce se sloziti.