Ne misli se na katolicke srbe il pravoslavne hrvate ( pravoslvne stanovnike hrvatske) vec na hrvate kao naciju.Istorija ih demantovala.Piše Laza M.Kostić
![]()
Ko to voli nacionaliste i ustase u hrvatskoj?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne misli se na katolicke srbe il pravoslavne hrvate ( pravoslvne stanovnike hrvatske) vec na hrvate kao naciju.Istorija ih demantovala.Piše Laza M.Kostić
![]()
Onako ni najljuci cetnici/ustase ne mrze!!!Zašto?
možda je upoznao nekog......![]()
Desnicar i nacionalista koji se zalaze za rasno mesanje. Samo u Srbiji.Ja sam za to da upoznamo Filipinke i Nepalke, sad će grudobran skočiti na mene...![]()
Mene ne da su se zahvaljavali u nintendo costumer centru iz Razjedinjenog Kraljevstva nego su još rekli kako će moj emajl da proslede višoj instanci u Japan da pročitaju Kinezi.kad citas ovakve nebuloze onda moras ako nemas u srbiji support za nesto, da se obratis amerikancima ili britancima ko sto sam ja apple-u juce u vezi nekih icloud naloga.
i dobijes odgovor na kulturan zahtev u roku od sata.
Ne prekidaj dok držim slovoVidim, opleo je i po Madjarima.
Naime, dok su Madjari imali renesansu, reformaciju i kontrareformaciju i pisali enciklopedije (Madjarska enciklopedija je nastala 100 GODINA PRE FRANCUSKE I BRITANSKE) , njegovi a i cetnicki nepismeni preci su j....urili koze i ovce po zabitima Balkana.
A zasto bi ga krivio. Covek govori jezikom cinjenica
Zašto tebe to toliko sekira?Autor ovih gadosti je jedan Rumun, uvrede je uputio nekom Hrvatu.
Pogledajte prilog 1830311
Pogledajte prilog 1830312
Pogledajte prilog 1830313
Pogledajte prilog 1830314
Ja sam za to da upoznamo Filipinke i Nepalke, sad će grudobran skočiti na mene...![]()

Slovaci nemaju ništa protiv Hrvata, generalno.

Pitaj ti Slovake iz Vojvodine…Slovaci nemaju ništa protiv Hrvata, generalno. Dobrodušan narod.
Netačno: to što se u Sloveniji kao psovka koristi “trista kosmatih medveda” a ne nacionalni glagol (apsolutni tabu) ne znači da se i tako ne psuje sve u 16.Кад се моја баба словенка, удавала за мог деду Србина,
прадеда је рекао, може Србин, али Хрват никако. Удај се за Србина, али знај, имаћеш сваки ручак птичку на тањиру. (у смислу да Срби много псују и нису културишка као Совенци). Хрвате нико од комшија не готиви. Осим Шћиптара.
Nije se teško navući na njih, ja sam živi dokaz.
Pravoslavne HrvaticeNe misli se na katolicke srbe il pravoslavne hrvate ( pravoslvne stanovnike hrvatske) vec na hrvate kao naciju.
Ko to voli nacionaliste i ustase u hrvatskoj?
Misliš na one deklarisane “vernice” HPC?Pravoslavne Hrvatice
Oni su kroz godine bili malo pogubljeni. Ratna dešavanja iz '90.-ih, te kasniji mirnodopski uslovi su dosta uticali na njihove stavove. Promenili su razonovanje bar 5 puta do sadaPitaj ti Slovake iz Vojvodine…
Evangelisti sa katolicima imaju i još gorih iskustava nego pravoslavni .Slovaci ocima ne mogu da ih vide.
Piše to Laza Kostić o popisu stanovništva 1953.Misliš na one deklarisane “vernice” HPC?
Nzm, poznavao sam jednu Slovakinju iz Kovačice koja je od njih i Nenada Čanka imala veće strahove nego od Hortija.Oni su kroz godine bili malo pogubljeni. Ratna dešavanja iz '90.-ih, te kasniji mirnodopski uslovi su dosta uticali na njihove stavove. Promenili su razonovanje bar 5 puta do sada
Nisu oni nikada mirisali Čanka. Plašili su se da će im isti napraviti probleme među Srbima, no su negde tokom ranih '90.-ih ostali zbunjeni ratom, te su ga projektvali kao verski rat. Kak su Slovaci u Vojvodini uglavnom Katolici, smatrali su da treba da budu na strani Hrvata. Čak su i na sportskim takmičenjima navijali za Hrvate i počeli da se positovećuju sa njima. Tek, ulaskom u 2000.-te su skapirali da Slovak i Hrvat nisu isto i da su dijametralna suprotnost. Čak su počeli i da mrze HrvateNzm, poznavao sam jednu Slovakinju iz Kovačice koja je od njih i Nenada Čanka imala veće strahove nego od Hortija.