Zašto Andrei, Rumun sa interneta, mrzi Hrvate?

Istorija ih demantovala.Piše Laza M.Kostić

kostic1.jpg
Ne misli se na katolicke srbe il pravoslavne hrvate ( pravoslvne stanovnike hrvatske) vec na hrvate kao naciju.

Ko to voli nacionaliste i ustase u hrvatskoj?

Poslednja izmena:
kad citas ovakve nebuloze onda moras ako nemas u srbiji support za nesto, da se obratis amerikancima ili britancima ko sto sam ja apple-u juce u vezi nekih icloud naloga.

i dobijes odgovor na kulturan zahtev u roku od sata.
Mene ne da su se zahvaljavali u nintendo costumer centru iz Razjedinjenog Kraljevstva nego su još rekli kako će moj emajl da proslede višoj instanci u Japan da pročitaju Kinezi.

Momenat da unidjem u plaćeni softer Office Outlook, ne kukam ja da mi daju džabe ko to ti "dajte mi djaba ja iz Srbije, može reklame samo dimam"....

Aha eve ga si:

very important to us, as such, we forward comments and feedback to our other departments so that they can get a chance to hear what our costumers are saying... Bikoz ju pajing vi ken go forward bat bikoz barbecue marlon dont vont to pej to epl dej hev no forćun at all, evribadi ti se sad nakačio there in style "iam apple ne plaćam nothing"

Ja sam pravo potrošačko društvo po američki standardi
A ne vi koji se prčite namufte kad treba da se plati iz džepa izleće crna mamba od 4m

Кад се моја баба словенка, удавала за мог деду Србина,

прадеда је рекао, може Србин, али Хрват никако. Удај се за Србина, али знај, имаћеш сваки ручак птичку на тањиру. (у смислу да Срби много псују и нису културишка као Совенци). Хрвате нико од комшија не готиви. Осим Шћиптара.
Netačno: to što se u Sloveniji kao psovka koristi “trista kosmatih medveda” a ne nacionalni glagol (apsolutni tabu) ne znači da se i tako ne psuje sve u 16.

Pitaj kolegu @JulianAlpsMedia da li je u Sloveniji OK da deca u školi pomenu učiteljici trista kosmatih, i opet to rade.

To što se u Srbiji i Hrvatskoj “tristo kosmatih medvedov” ne percipira kao vulgarnost uopšte ne znači da to nije slovenačka psovka istog ranga kao i nacionalni glagol, p.m. i pominjanje ženske rodbine i svih miševa u zidu.

U Australiji se na TV redovno čuje i “f*ck” i još finiji izrazi pa to sve nema ni približno isti u težinu kao “tristo kosmatih”…

Poslednja izmena:
Nzm, poznavao sam jednu Slovakinju iz Kovačice koja je od njih i Nenada Čanka imala veće strahove nego od Hortija.
Nisu oni nikada mirisali Čanka. Plašili su se da će im isti napraviti probleme među Srbima, no su negde tokom ranih '90.-ih ostali zbunjeni ratom, te su ga projektvali kao verski rat. Kak su Slovaci u Vojvodini uglavnom Katolici, smatrali su da treba da budu na strani Hrvata. Čak su i na sportskim takmičenjima navijali za Hrvate i počeli da se positovećuju sa njima. Tek, ulaskom u 2000.-te su skapirali da Slovak i Hrvat nisu isto i da su dijametralna suprotnost. Čak su počeli i da mrze Hrvate :mrgreen:

Back