Zašto Andrei, Rumun sa interneta, mrzi Hrvate?

Pa moguće. Teško da Rumuni i Hrvati imaju ikakav kontakt kroz istoriju.
Imas dosta Hrvata u Rumuniji, u pokrajini Karas-Severin, cak im se i sela zovu na hrvatski, bio igrom slucaja pa sam upoznat.

Cak sam u Resici povezao stopera, cutimo cale i ja autu, dok nismo poceli da pricamo skontamo da je lik bio Hrvat. Prijatan momak bio.

Imas dosta Hrvata u Rumuniji, u pokrajini Karas-Severin, cak im se i sela zovu na hrvatski, bio igrom slucaja pa sam upoznat.

Cak sam u Resici povezao stopera, cutimo cale i ja autu, dok nismo poceli da pricamo skontamo da je lik bio Hrvat. Prijatan momak bio.
To su Krašovani. Starinom su iz istočne Srbije. Oni su se pokatoličili po doseljavanju u istočni Banat. Inače govore torlački.

Screenshot_20251210-140020.jpg

Veći dio Srema je u Srbiji. Onaj dio Srema koji je pripao Hrvatskoj malo ko od Hrvata danas smatra Srijemom. Većina Hrvata tu oblast smatra djelom Slavonije.

Ajde da si rekao Šid, ali Ruma je u srcu/sredini srpskog Srema a ti bi je pripojio Hrvatskoj. 🤣

Pogledajte prilog 1830792
Da u pravu si, Šid- što pokazuje moju indiferentnost jer me toliko malo dira da sam i pomiješao mjesta.

Naslov iznad prve 3 slike je glasio Croatian girls love African cocks, a nakon toga idu slike akcije par Hrvatica sa crncima... :per:

Pogledajte prilog 1830829
Pogledajte prilog 1830830
Pogledajte prilog 1830831

Evo jedne hrvatske domaćice, siguran sam da i ova ima iskustva sa crncima.

Pogledajte prilog 1830832
Pogledajte prilog 1830833

@FDDD @Jugoslav Čvarak @Ovi jedan @Mej bregami
Četnikuše su zajedno sa ruskinjicama i ukrajinkicama najčešće na meniju Arapa u Dubaiju i slično.

Back