Zar ne vidiš ?

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.434
Imaju li muškarci neki radar koji će da im kaže da je neko zainteresovan za njih ili ne?

Redovno se dešava da moj osrednji nastup, zapravo u meni blago-žalostan, nekome deluje kao da sam bila zainteresovana, i obrnuto?

Uči li se to ili se sa tim rađa?

I šta raditi kad muškarac ne kapira? Crtati, biti skroz otvoren ili dići ruke i povući se ("ne vredi").

Imaju li muškarci neki radar koji će da im kaže da je neko zainteresovan za njih ili ne?

Redovno se dešava da moj osrednji nastup, zapravo u meni blago-žalostan, nekome deluje kao da sam bila zainteresovana, i obrnuto?

I šta raditi kad muškarac ne kapira? Crtati, biti skroz otvoren ili dići ruke i povući se ("ne vredi").
Zene cesto salju izmesane signale. I ti izmesani signali budu bas onako izmesani, ko neki gulas sataras paprikas. Zbog toga u opste ne reagujem dok ne bude bas ocigledna. Do tada ne pridajem neku posebnu paznju ni da li jeste zagrejana ni da li nije.

Meni nisu uvek jasni ti signali
A verujem da nisam jedini

Jedna mlada koleginica je ove godine u nekoliko navrata flertovala samnom, morao sam da se konsultujem sa prijateljicom sa posla, dal se tripujem, jer ono... Otkud znam... Ali nisam se tripovao

Ali i ta mlada koleginica ima dečka...
Ali opet... Flertovala je, e sad dal rekreacije radi ili šta već?

Najbolje je za sve prići otvoreno i iskazati svoje namere. Igranje igrica gde neko treba magično da pokušava da zna šta ko misli je nezrelo. Niko ne zna da čita tuđe misli niti to neko voli da radi.

Zna;i, prema vama, žena treba da preuzme inicijativu i kaže, slušaj zainteresovana sam za tebe, dopadaš mi se. Da li biste voleli to? Ili biste odmah pobegli?

Zainteresovan muskarac ce primetiti i najmanji signal.
Ukoliko nije, dzaba i logorske vatre...

Moze, ne sporim to.
U temi se zena pita kako neko ne kapira odredjene znakove.
Samo sam odgovorila striktno na zadato.
Mi muškarci to ponekad ne kapiramo jer uopšte i ne uhvatimo taj trenutak sa vašim signalima. Kada nam se svidi neka cura ne buljimo konstantno nego ponekad bacimo pogled. Ti vaši signali obično traju 0.0001 sekundu i to vrlo često ne bi ni monitornig cie, bie i mi6 primetio 🤣

Back