- Poruka
- 589
A dobro ovo je nula u odnosu na ono sto se u Francuskoj desavalo pre par meseci i to zbog mnogo banalnijih razloga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam ziveo u toj zabludi kao i ti, ali dosta je vise. boli me tuki sta ce tamo neki fasisti amerikanci da misle o meni, i odmah da te obavestim nisam nikada glasao za radikale i opet cu glasati za Tadica,a li ove fasiste mrzim!

Opa! Ima se moze se

... ма бре, спалићемо им и особље... платићемо, к`о они Кинезима за амбасаду!![]()
Pare nisu problem. Slika sveta o nama je nebitna, jer su prenosioci slike o nama priznali kosovo, pre nego sto je ambasada razbijena. Mene nije briga sto ce slika sveta o nama ostati crna. Mene brine sto se tako moze uzeti i razyebati drzava na pravdi boga, zakona, medjunarodnog prava, ustava i zdravog razuma. Tebe sa evropskom tendencijom zivota ne brine?
Искрено речено, заболе ме и за амбасаду САД и за амбасаду Усрашије и за амбасаде других наших непријатеља. Они ми узеше државу, порекло, историју - а ја ћу да се узбуђујем око разбијених прозора.........ма иш, бре...
Dobro neke banke isto.Sta fali i ovako su se napunile lovom gradjana Srbije.
Ma jok nisu problem. Šta je to par desetina miliona dinara za opravku svega uništenog. Glupo bi bilo da za te pare kupimo par inkubatora za porodilišta ili neki aparat za hemodijalizu... ili možda lekove za bolesne ljude...
Pa da glupo je... ionako će umreti bez tih stvari, pa što da im produžavamo život... bolje je da te pare potrošimo na popravku nečega što je do juče bilo ispravno i funkcionalno...
U al' si ti neki genije u razmišljanju. Svaka ti čast...
A što se tiče zakona i međunarodnog prava... e to ćemo svakako promeniti uništavanjem svoga glavnog grada.
Ko uopste moze da potvrdi da ova paljevina ima ikakve veze sa nezavisnoscu Kosova?:rolleyes:
Narednih nekoliko sedmica cemo u stampi i u pojedinim dusebriznickim emisijama biti obasuti sociopsiholoskim analizama,demagoskim jadikovkama...na zalost,Kosovo ce polako i neprimetno padati u drugi plan...Zivot tece dalje, a nije li to cilj?Ciji?Mislim da to svi znamo:wink:
Oni su dobili drzavu.... ali to sto su sekli srpske glave nije zlocin... zlocin je polupati prozor na ambasadi velikog satane....
http://img177.imageshack.us/img177/5558/ovkyt3.jpg