klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
Таман! И вуци сити и овце на броју!![]()
ovce definitivno u toru
možda ih veliki pastir putin onda prošeta jednom godišnje8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Таман! И вуци сити и овце на броју!![]()

ovce definitivno u toru
možda ih veliki pastir putin onda prošeta jednom godišnje8)
Jel ti stvarno mislis da ce bilo sta sto mladi ili stari razbijaci sad razbiju ili zapale, promeniti ista po pitanju slike sveta o nama?
Jel ti mislis da ce Srbija biti postovana i uvazavana ako se ugura da pre Hrvata prizna nezavisnost Kosova?
tako me boli tuki za CNN i ostale fasisticke medije. 1000 puta ponovi laz i postace istina
znaci da se spali sve americko i britansko
a sve preko toga je cist vandalizam!
A onaj veličanstveni skup ispred Hrama Svetog Save je pao u zapećak i više nikome nije bitan ni važan. Toliko o slici o nama koju šaljemo u svet.
da li ste vi gledali CNN. pa oni kao glupi papagaji samo ponavljalju Milosevic, Karadzic... pa nihove vesti o Srbiji su iste i dnas i 90tih. da se nerviram sto ce me fasisticki mediji nesto prozivati?
Ne neće promeniti sliku o nama. Samo će je još više pogoršati. Do sada je slika o nama bila tamno siva, sa blagom tendencijom da posvetli. Nakon ovoga će biti crna, da crnja ne može biti.
A opet ćemo mi to platiti... je li tebi to jasno ili još nisi ukapirao???
I ko govori o priznanju KiM od strane Srbije. Šta lupaš gluposti???
Dokle cete se nervirati oko te slike koju saljemo u svet. Kao neka neuroticna nesigurna deca. To sto huligani pale nije u redu, ali to nece nista uticati na politiku SAD i EU.
Mi nismo stvorili sliku da smo divljaci. Oni su je vec odavno vestacki stvorili. I to ne da smo divljaci, nego agresori i genocidni zlocinci. Da su danas svi bili mirni kao bubice, nista ne bi bilo drugacije. Nisu oni priznali Kosovo zbog nase je*ene slike u svetu. Okanite se vise te price. :mad:
Dokle cete se nervirati oko te slike koju saljemo u svet. Kao neka neuroticna nesigurna deca. To sto huligani pale nije u redu, ali to nece nista uticati na politiku SAD i EU.
Mi nismo stvorili sliku da smo divljaci. Oni su je vec odavno vestacki stvorili. I to ne da smo divljaci, nego agresori i genocidni zlocinci. Da su danas svi bili mirni kao bubice, nista ne bi bilo drugacije. Nisu oni priznali Kosovo zbog nase je*ene slike u svetu. Okanite se vise te price. :mad:
Ne neće promeniti sliku o nama. Samo će je još više pogoršati. Do sada je slika o nama bila tamno siva, sa blagom tendencijom da posvetli. Nakon ovoga će biti crna, da crnja ne može biti.
A opet ćemo mi to platiti... je li tebi to jasno ili još nisi ukapirao???
I ko govori o priznanju KiM od strane Srbije. Šta lupaš gluposti???
to su ti isti ti...i isti ti koji lome po citavom gradu saobracajne znake, zardinjere, kontejnere, restorane, trafike....nije valjda da je sve to na rudjoj zemlji
Dobro, je*beš sliku koju šaljemo svetu. Šta je sa kućom onih ljudi koju su spalili? Šta je sa kioscima? Šta je sa radnjama? Šta je sa semaforima, automobilima, izlozima? Šta je sa ljudima koji rade u Mc Donaldsu i koji će možda ostati bez posla?
Hoćeš li ti da im daješ platu? Hoće li ovi divljaci da im nadohnade štetu?
Je l' će to Bush da prolazi kroz demoliran grad ili ja i ti?
Ha, šta kažeš na to?
Што год мислили о хрватима, њихов премијер је рекао да нам неће отежавати ситуацију, зашто су то урадили није ми јасно
Ниси једини који тако мисли :wink:
Питање је зашто су напали Хрватску, а не Словеначку амбасаду
Што год мислили о хрватима, њихов премијер је рекао да нам неће отежавати ситуацију, зашто су то урадили није ми јасно