ZAPALJENA AMERICKA AMBASADA!

i ja sam ziveo u toj zabludi kao i ti, ali dosta je vise. boli me tuki sta ce tamo neki fasisti amerikanci da misle o meni, i odmah da te obavestim nisam nikada glasao za radikale i opet cu glasati za Tadica,a li ove fasiste mrzim!

Pa si onda dobio prosvetljenje sa neba i zaključio kako će nam baš biti lepo nakon što uništimo i demoliramo grad, semafore, ulice, radnje...
Pa da, ja se baš osćam lepo kada prolazim kroz naružen i uništen grad umesto kroz lep čist i sređen...
I naši sunarodnici na KiM se sada mnogo bolje i sigurnije osećaju nakon što centar Beograda izgleda kao 1999. posle bombardovanja... odjednom im je mnogo lakše, odjednom imaju struju, vodu, slobodu kretanja... ma kao da ih je sunce ogrejalo...
Da ne pričam o tome kako će pola zemalja odmah da povuče priznanje KiM zbog toga. Reći će.. e ljudi pa ovi će skroz da unište svoj glavni grad, hajde da povučemo priznanje... :)
Mis'im stvarno :)

Sta Vam je bre ljudi, zasto toliko zalite za kaubojskim namestajem. Ta zgrada nije njihova nego nasa isto kao i ulica pored, koju su zatvorili pre par godina, a verovatno je starija od njihove prestonice. Pa sta ako su je zapalili? Neka su. Njima je izgorelo toliko ambasada po svetu verovatno zbog njihovih milosrdnih akcija. Zasto bi mi bili izuzetak.

Gornji tekst se odnosi samo na ovu srpsku zgradu. Demoliranje semafora, trafika, domacih restorana i ostalih ambasada nikako ne podrzavam. Ne bi sve te nacije prihvatile ovo svetsko bezakonje da ih kaubojske ubice nisu ucenile.

Nego sta sada, hocete i dalje da idete u merkatore, merkure, idee, interEXove da kupujete bombone, cokolade, kafe i ostala g..... svih onih sto su nam oteli po deo teritorije. Moracu da Vas razocaram, jer u Beogradu jos nije otvoren siptarski superfensi i evropejski trzni centar u kome bi mogli da se pomodarisete, tako da ce te morati da sacekate jos par meseci.

Pare nisu problem. Slika sveta o nama je nebitna, jer su prenosioci slike o nama priznali kosovo, pre nego sto je ambasada razbijena. Mene nije briga sto ce slika sveta o nama ostati crna. Mene brine sto se tako moze uzeti i razyebati drzava na pravdi boga, zakona, medjunarodnog prava, ustava i zdravog razuma. Tebe sa evropskom tendencijom zivota ne brine?

Ma jok nisu problem. Šta je to par desetina miliona dinara za opravku svega uništenog. Glupo bi bilo da za te pare kupimo par inkubatora za porodilišta ili neki aparat za hemodijalizu... ili možda lekove za bolesne ljude...
Pa da glupo je... ionako će umreti bez tih stvari, pa što da im produžavamo život... bolje je da te pare potrošimo na popravku nečega što je do juče bilo ispravno i funkcionalno...
U al' si ti neki genije u razmišljanju. Svaka ti čast...
A što se tiče zakona i međunarodnog prava... e to ćemo svakako promeniti uništavanjem svoga glavnog grada.

ali kada amerikanci ubijaju neduznu decu Iraka, Vijetnam, Srbije... to je koleteralna steta i CN to ne osudjuje. tako da me boli tuki za fasiste amerikance i pedere britance

ali nikako nikako nista vise od njihovih ambasada nije trebalo biti unisteno

Искрено речено, заболе ме и за амбасаду САД и за амбасаду Усрашије и за амбасаде других наших непријатеља. Они ми узеше државу, порекло, историју - а ја ћу да се узбуђујем око разбијених прозора.........ма иш, бре...

pa ti si isti divljak kao i ova stoka sto pali i rusi. svima vama treba obuci uniforme i mr's na ratiste. to sto se sada dogodilo isplanirano je pre 50 godina. a to samo znaci da si plitak kao glistin grob cobancino nepismena.

Ko uopste moze da potvrdi da ova paljevina ima ikakve veze sa nezavisnoscu Kosova?:rolleyes:
Narednih nekoliko sedmica cemo u stampi i u pojedinim dusebriznickim emisijama biti obasuti sociopsiholoskim analizama,demagoskim jadikovkama...na zalost,Kosovo ce polako i neprimetno padati u drugi plan...Zivot tece dalje, a nije li to cilj?Ciji?Mislim da to svi znamo:wink:

Ma jok nisu problem. Šta je to par desetina miliona dinara za opravku svega uništenog. Glupo bi bilo da za te pare kupimo par inkubatora za porodilišta ili neki aparat za hemodijalizu... ili možda lekove za bolesne ljude...
Pa da glupo je... ionako će umreti bez tih stvari, pa što da im produžavamo život... bolje je da te pare potrošimo na popravku nečega što je do juče bilo ispravno i funkcionalno...
U al' si ti neki genije u razmišljanju. Svaka ti čast...
A što se tiče zakona i međunarodnog prava... e to ćemo svakako promeniti uništavanjem svoga glavnog grada.

Pa dobro, momci se zaneli, kao posle derbija. Sutra kad se otrezne nek skinu malo sa merkatorove zgrade, pa nek zalepe na ambasade. Sprdam se, moram da naglasim.
Mi necemo nista da promenimo "glede" medjunarodnog prava, ono je sasvim dobro sredjeno. Mi samo necemo da nam se ispira mozak, tako jeftino. A o aparatima, porodilistima i sl. pricaj Srbima u enklavama, njih ce da gane.

UGAŠENI POŽARI U AMBASADI HRVATSKE, MEKDONALDSU...

BEOGRAD , 21. februara (Tanjug) - Požar u Ambasadi Hrvatske, kao i u kući pored te zgrade u Ulici kneza Miloša, ugašen je večaras nešto posle 20 časova.

Vatrogasne ekipe su trenutno angazovane na gašenju požara u Ambasadi SAD, koja se nalazi u istoj ulici.

Kako je Tanjugu rečeno u Komandnom centru Vatrogasno-spasilačke jedinice Beograda, ugašen je požar i u zgradi Mekdonaldsa na Slaviji, a sanirano je i nekoliko stotina manjih požara izazvanih paljenjem kontejnera.

(Kraj)

Ko uopste moze da potvrdi da ova paljevina ima ikakve veze sa nezavisnoscu Kosova?:rolleyes:
Narednih nekoliko sedmica cemo u stampi i u pojedinim dusebriznickim emisijama biti obasuti sociopsiholoskim analizama,demagoskim jadikovkama...na zalost,Kosovo ce polako i neprimetno padati u drugi plan...Zivot tece dalje, a nije li to cilj?Ciji?Mislim da to svi znamo:wink:

seko ajd tebe za predsednicu kad bi bota ovako rezonovao mnogo bi nam bolje bilo

NEREDI NA VIŠE OD DESET LOKACIJA OKO 20,30 SATI

BEOGRAD , 21. februara (Tanjug) - U Beogradu je oko 20,30 sati policija na više od deset lokacija pokušavala da smiri demonstrante i spreči dalje demoliranje stranih ambasada i kancelarija stranih kompanija i bakaka.

U prestonici je večeras razbijeno više izloga, neke prodavnice su opljačkane, a na ulicama su razbacani polupani kontejneri i kante.

Na raskrsnici Nemanjine i Resavske vidljivi su i tragovi krvi.

U ulici Svetozara Markovića huligani su se sukobili sa pripadnicima policije, a oko 19.30 časova razbijen je izlog a potom je i opljačkana prodavnica "Pekabete" na uglu Birčaninove i Deligradske.

Na prilazu Ambasadi Velike Britanije pripadnici žandarmerije na izgrednike su ispalili suzavac.

Kako je večeras javio Gradski centar za obavestavanje, nereda i dalje ima u Ulici Kneza Miloša, gde gore kontejneri, kao i u Kralja Milana, na Terazijama, kod hotela "Moskva" i "Balkan".

Tokom večeri napadnute su ambasade SAD i Turske, Hrvatske i Belgije.

Mekdonalds na Slaviji potpuno je demoliran, a demonstranti su provalili u restoran, polomili inventar i zgradu zapalili.

Manja grupa izgrednika krenula je sa Slavije ka Ulici Kralja Milana i oko 20,00 časova do nemira je došlo i kod apoteke "1. maj" kod Londona.

Desetak kontejnera je spaljeno, a skoro celokupna saobraćajna signalizacija u centru grada je polomljena.

Predstavnici grada još jednom su apelovali na građane da prestanu sa demoliranjem jer šalju ružnu sliku o Srbiji.

(Kraj)

Oni su dobili drzavu.... ali to sto su sekli srpske glave nije zlocin... zlocin je polupati prozor na ambasadi velikog satane....

ovkyt3.jpg

NA ZGRADU SUDA U KOSOVSKOJ MITROVICI BAČENA BOMBA

KOSOVSKA MITROVICA , 21. februara (Tanjug) - Na zgradu Okružnog suda u severnom delu Kosovske Mitrovice večeras oko 20.30 sati bačena je eksplozivna naprava.

Povređenih nema, a policija obavlja uviđaj.

Zgradu tog suda od danas obezbeđuju specijalne jedinice UNMIK policije.

Očekuje se dolazak pripadnika Kfor-a, specijalista za eksplozivne naprave, kako bi utvrdili da li u zgradi i oko nje ima još eksplozivnih naprava.

(Kraj)

Back