plin 110 %
Početnik
- Poruka
- 19
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta mislite dali je to dobra ili losa vestPolicija rasterala demonstrante ispred B92
BEOGRAD, 21. februara (Tanjug) - Jake snage policije rasterale su večeras demonstrante, koji su se bili uputili ka zgradi B92 na Novom Beogradu, objavljeno je na sajtu te medijske kuće.
Grupa demonstranata počela je da se okuplja na više lokacija oko B92, ali su ih policijske snage, kojima je došlo pojačanje, potisnule niz Bulevar Zorana Djindjića i kroz blokove okolnih zgrada.
mozes nekoga da izacujes iz svoje kuce eventualno, paceru.a ti mars iz srbije!

Policija rasterala demonstrante ispred B92
BEOGRAD, 21. februara (Tanjug) - Jake snage policije rasterale su večeras demonstrante, koji su se bili uputili ka zgradi B92 na Novom Beogradu, objavljeno je na sajtu te medijske kuće.
Grupa demonstranata počela je da se okuplja na više lokacija oko B92, ali su ih policijske snage, kojima je došlo pojačanje, potisnule niz Bulevar Zorana Djindjića i kroz blokove okolnih zgrada.
Nemoj da mi pretis, molim te, tresu mi se gace. Sta nas to poistovecuje sa siptarima??? Koliko godina im Srbija skida gace??? E pa nece vise!!! Btw, znas li ti uopste koliko svaki srpski aktuelni politicar zaradi dnevno? Takve stete su mizerija. I da li si svestan koliko je Hitlerov pakt sa Srbijom bio povoljniji od onog koji je potpisao Draskovic kao ministar inostranih poslova?!?! To je ultra-vele-izdaja u odnosu na 1941. Da li si svestan da Rusi i danas imaju u upotrebi tenkove T-55, a mi smo izbacili iz upotrebe T-72 ! ! ! Po cijem nalogu, po cijoj veleizdaji. Ko to sme da dozvoli da se takve stvari unistavaju ili prodaju na tenderu?!?!ne da su trbali hameri da izdju na ulice nego su trebali tenkovi da pogaze STOKU.da li znas da nas ovo poistovecuje sa siprarskim ekstremistima. upalili ambasadu ???!!! cemu to ? objasni koji je razlog za tako nesto ? boli te sta ce svet da misli ? alo bre ? koliko ti imas godina? da li si svestan sta pricas ? tto sto pale , ruse i ritaju je nase. to je narod izgradio od poreza i optet ce isti taj narod da plati da se to sve sanira. samo se nadam da nece ubiti nekog diplomatu pa da nas to dokusuri. pazi sta pricas
Sektasi Na B92 se ne daju do kraja!, Al nista nece spreciti, providni su i antisrbi!
ja upravo čula da je u ambasadi pronađeno ugljenisano telo n.n.
ja upravo čula da je u ambasadi pronađeno ugljenisano telo n.n.
Ej bre Mito.....pa to su neopevane dijabole.......Jedino onaj Eagleburger je neshto normalno rekao.Ali ovi ostali....to su budale......idijoti,americhke pi..ke.Najebali su shiptari......samo ako nas Putin podrzhi i da zeleno svetlo.Uhhhhh kako ce biti veselo.......
Ma to je samo Nata Kandic
i zapalise coveka u ambasadi... e bre... danima citam sta pisete i kako se svadjate, da li je moguce da se toliko mrzimo? Da li zasluzujemo da se zovemo homo sapiensima? Nismo mi krivi, kriva je pogresna politika... a mi cemo sad da je ispravimo tako sto cemo da zapalimo coveka ni krivog ni duznog. Ajd sad sam mozda i ja izdajnik?
Kako nikom ne padne na pamet da kad se divlja lako mogu stvari da se otrgnu kontroli... ljudi nemaju pojma koliko je čovek ranjivo biće! Užas!