1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
evo malo da se opustimo![]()
Što se mene tiče može i hardkor verzija

Koja zloupotreba moći, imam skrinšot koji ću sad odma da prosledim nekom od onih svetloplavih šta god da su.![]()
Blefiraš, znam da blefiraš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo malo da se opustimo![]()

Koja zloupotreba moći, imam skrinšot koji ću sad odma da prosledim nekom od onih svetloplavih šta god da su.![]()

Pazi ovu dvojicu kako to iskusno muvaju forumaljke dok se razrusitelj ubi kritikovajuci ih.![]()

sine što nas razotkrivaš![]()

Pa ne mož da ih kriviš, nije Sleepy bilo ko.Pazi ovu dvojicu kako to iskusno muvaju forumaljke dok se razrusitelj ubi kritikovajuci ih.![]()

You know nothing, Jon Snow.Blefiraš, znam da blefiraš![]()

- - - - - - - - - -
@1dal - e bogami nisam dugo ministry slušao moraće uskoro na listu, dobro me podseti hahaha
Moram da vas sabotiram,prilicno se uspesni.![]()

Pa naravno.Al zipa ovu kako se primila ko ciganče na napolitanke, kao, pa naravno da me muvaju![]()

...Jbt muva me i gej populacija, nisam sigurna kako to da shvatim.Brate vidiš da sam ja gej, a i nije ovo ljis, da se razumEmo![]()

Da li je ikad bilo sumnje pobogu.Još će slipi ispadne glavna pič.ka na forumu![]()

You know nothing, Jon Snow.![]()

Još će slipi ispadne glavna pič.ka na forumu![]()

...Jbt muva me i gej populacija, nisam sigurna kako to da shvatim.![]()

Па, пази, могу да се осврнем и на комплетан пост, ако хоћеш, да одемо у ситна цревца, што би се рекло
немам ја проблема са детаљном анализом и дисекцијом
(а ако ћемо већ да се бакћемо шта је ко ''реко'', ти си ''рекла'' у посту 173 да нећеш да се расправљаш, што значи - по тој логици да сам ја пре тебе однео победу).
У овом случају сам се осврнуо на ту једну реченицу јер сам сматрао да изражава поенту твог поста,
зашто супериорни мушкарци се бакћу са инфериорним женама.![]()

El sam ti pokazala onaj poster Jon Snow knows two things? xDD
Koja fora sa ovom aplikacijom, ne vidim ko je mod ili bilo šta, svi jednaki. Tj. to traje dok ne uđem preko laptopa.![]()

Hahaha, jao, napraviću ti sutra sliku za banhammer ako budem našao prikladan čekić.Brate, zamisli kako je meni, nisam vido da mogu da izvadim banhammer kad je koristim, a često mi dođe![]()

Jesam rekla jos pre tri strane, ali me ti izazivas... Brkas pojmove... Nigde ja nisam rekla da su zene superiornije od muskaraca, muskarac je superioran i tako i treba da bude... Zena jeste slabija, inferioranija u odnosu na muskarca, to je okej...Mi smo celu raspravu vodili oko inteligencije...Inteligentno bice ce traziti u svom rangu takodje inteligentno bice (ne pricam o obrazovanju, vec inteligenciji), to je valjda normalna pojava...sto pobija svaku tvoju teoriju, jer da su muskarci tako pametni, a zene tako glupe, ne bi mogla da se razvije ljubav jer ne bi bili na istim talasnim duzinama...Sta ces da pricas sa glupom devojkom? Tu nema price, a kamoli da ce doci do osnivanja porodice i da ces ti svoj zivot posvetiti glupaci...Ako se zene ne guraju da dobiju nagrade, da budu lideri to ne znaci da su glupe, ali da, znaci da su inferiorne...Uostalom, svi znamo da je Mileva imala veliki doprinos u radu Ajnstajna, kad smo vec kod velikih imena...Ko sad tu moze precizno da tvrdi, sta je starije kokoska ili jaje? A i mi celo vece oko nekih jaja...![]()
dok muskarac je taj koji donosi odluke kud brod plovi i od njega zavisi hoce li ladja potonuti ili ne.
Koja fora sa ovom aplikacijom, ne vidim ko je mod ili bilo šta, svi jednaki. Tj. to traje dok ne uđem preko laptopa.![]()

Kada uđeš na profil date ličnosti, na samom kraju piše "Drugo: Moderator". Naravno, ne tebi
Meni je veći problem što ne postoji mogućnost repkovanja.
Mada poslaću mail ovima što su pravili, valjda će da uvaže neke predloge. 
Ma boli me uvo, pusti me da uživam u zabludi.Mada poslaću mail ovima što su pravili, valjda će da uvaže neke predloge.
![]()

Haha, do jaja, mada, that makes him know something, actually, zar ne?![]()
I tvoj engleski je malo diskutabilan btw, šta si ono reko da si dobio na ispitu? 
Pa lepo je rekla two things.I tvoj engleski je malo diskutabilan btw, šta si ono reko da si dobio na ispitu?
![]()
Msm, meni se dopada fora, al nije logično 
Доминантну позицију и даље држе мушкарци.
Мушкарци су и творци многобројних политичких теорија,
мушкарци су творци закона, мушкарци су водећи правници и судије у држави.
Evo gledaj ovako, prvo je ovakva generalizacija dosta glupa, kad ti ja kažem, a ako ja kažem to je sigurno tako, pitaj kreptomana ako meni ne veruješ. 
Ono kad na osnovu posledice zaključuješ o uzroku? Ulice su mokre -> padala je kiša? Bla, nebitno, znaš na šta mislim, a znaš i da to što su ulice mokre uopšte ne mora da znači da je padala kiša.
I zaboravila gde sam stala.
Al opet je pitanje, koliko je ovo "poslednjih godina" uopšte tačna odrednica, jelte, al to je nebitno za ovu priču tako da ćemo o tome neki drugi put. 
Jezivo stvarno. 
Sad odoh i neću da se pojavljujem jedno tri meseca dok se ovo ne zaboravi i ljudi prestanu da traže moju glavu na tacni. 
Ma nema šanse