1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
Nije prekršio pravilnik
Ali svakako zaslužuje moralnu osudu. Petre, shame one you 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa napiši novo pravilo onda.
...Žao mi je što nema pravila po kom bi Vandal mogo da banuje Petra.![]()
Ma znala sam ja da si ti naš...To bi izazvalo nesuglasice između mene i drugih moderatora, što bi bila istorijska potvrda da je žena uzrok najvećih nesuglasica i ratova, pa ću ja iz solidarisanja sa ženskim polom odlučiti da ovaj put prkosim istoriji
...Mada, uvek možemo da se dogovorimo![]()
Па зашто си се онда надовезао на мој пост и изнео своје мишљење?Ne treba mi replikaNecu da sklanjam jer je predugacak.
Em spamujemo,em da se još širimo,pa zadavic nas Vandal.
Abel-prijateljstvo definisu samo oni koji zapravo prijatelja ni nemaju.U svakom slucaju,ljubomora,egocentrizam,i bezosecajnost ne idu u istu recenicu sa pojmom zvanim prijateljstvo.
Ае мани ме јефтиног сарказма.Sta imamo ovde.. Zene - prave glupace. Samo znaju da ogovaraju i samo bi da se doteruju i uporedno kukaju kako treba da smrsaju. Ove nove ne umeju ni kajganu da spreme. Prijateljstvo ne cene, zarile bi noz jedna drugoj u ledja prvom prilikom kada bi videle isti cilj. O cemu razmislja prosecna zena? - naravno da ne razmislja ni o cemu.
A s druge strane, muskarcina, crni bomarder, intelekualac, naucnik i filozof, sef - cvrste ruke, gospodar...
- i ne moze bez nje.
hahaha jokes on you!
Не поставља се ту питање глупости, него племенитости, јер ће сваки способан мушкарац гледати да обезбеди егзистенцију за своју женуPrvo, evo konkretno, nisam ja zapocela diskusiju, vec Over iz cistog mira, nikakvog povoda nije bilo za pominjanje Marije Kiri...Drugo, umesali ste se svi i ti i Petar i ne znam ko jos, a kad je on izneo one nebuloze o drzavi i svemu, niko se nije pojavio da kaze koju pametnu, osim Kreptomana i verovatno jos nekog, dok ste vi ostali cim su se spomenule zene vs. muskarci pojavili ni od kuda, sto implicira da u sve moze da se dira, samo u muski ego ne moze...I necu da se raspravljam o tome, jer moze da ide do prekusutra, a to me ne zanima, da li su pametnije zene ili muskarci treba da se uradi IQ test na celoj zemaljskoj kugli, pa da se obrade podaci da bismo dosli do neke istine...Ne dolaze samo pametni ljudi na polozaj, narocito ne u zemlji Srbiji, gde nam predsednik nije bio u stanju ni da zavrsi taj jebeni fakultet sto ga svaka šuša ima...I na kraju krajeva i da uzememo tvoj stav kao tacan, to je onda svakako povoljnije za nas zene jer onda mi biramo pametne muskarce, dok ce vama ostati glupe zene...I ne znam ko ce u toj prici biti onda gluplji, glupa sto bira pametnog, ili pametan sto bira glupu?![]()
Dobro ja ne banovah ovu slipi za vreme mandata, inače ne bih mogo mirno spavat![]()
Ma znala sam ja da si ti naš.
Hahahahahaha, neka, pustićemo ga da se provuče ovaj put, da ne kažu posle ljudi da je Sleepy osvetoljubivo govedo.![]()
Čuj sad iz inata, po ko će ti poverovati.Bilo bi gej da nije iz inata
Znao sam ja da te ipak vara osećaj da si nepopravljivo govance : P
Не поставља се ту питање глупости, него племенитости, јер ће сваки способан мушкарац гледати да обезбеди егзистенцију за своју жену
која по квалитетима није на истом нивоу као он.
A zaljubio se u glupacicu sto ne zna ni jaje da isprzi? Bas je sposoban...![]()
Razrušitelju, ja kontam da ti troluješ. Nema šanse da mrtav ozbiljan pišeš to što pišeš.
- - - - - - - - - -
Čuj sad iz inata, po ko će ti poverovati.
Otkud znaš, možda samo oću da ga uljuljkam u osećaj lažne sigurnosti.![]()
Dobro ja ne banovah ovu slipi za vreme mandata, inače ne bih mogo mirno spavat![]()
Не, не, он је способан да набави јаја,A zaljubio se u glupacicu sto ne zna ni jaje da isprzi? Bas je sposoban...![]()
To je smajli ovog meseca![]()
Не, не, он је способан да набави јаја,
а та жена није толико неспособна да не зна да их испржи.
Не служи се заменом теза, не полази ти за руком.
Не, не, он је способан да набави јаја,
а та жена није толико неспособна да не зна да их испржи.
Не служи се заменом теза, не полази ти за руком.
...A što je kreptomanov smajli gej to nikom ništa.
Па, пази, могу да се осврнем и на комплетан пост, ако хоћеш, да одемо у ситна цревца, што би се реклоPoslo mi je za rukom da te pobedim u raspravi samim tim sto si ovog puta ti boldovao samo jednu recenicu...A pre minut si rekao da nisi od tih i da mi ceo post analiziras...
I odoh da spavam, laku noć...Nemoj vise, molim te, postedi me ako Boga znas...
![]()
![]()