Onako uopštenoNa šta misliš?
Vrati mi poruku ipak, baš je do yaya
za razliku od ove tvoje
Dobar moderator bi trebalo da ceni dobru poruku. Kao i dobru temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako uopštenoNa šta misliš?
Rekao sam ti da ne dolazi u obzir da poništim odluku drugog moderatora. A usput ima i razlog za brisanje.Vrati mi poruku ipak, baš je do yaya
Tvoj argument je argument tvrdoglavosti bez trunke smisla.Rekao sam ti da ne dolazi u obzir da poništim odluku drugog moderatora. A usput ima i razlog za brisanje
Znaš kako ide u u realu: žališ se višoj instituciji (adminima).Da li je to demokratija na koju se pozivaš.
Sud donese pogrešnu presudu
A kad uložiš žalbu, on kaže "Presuda je već doneta"
![]()
Imaš. Prvobitno si rekao da to nije kolegijalno.Znaš kako ide u u realu: žališ se višoj instituciji (adminima).
Možda oni povrate poruku jer imaju tu moć. Ja nemam
A ti si se nakačila na mene iako ja nisam taj koji ti je obrisao poruku, i to sam ti i rekao. Postoje još sedmoro iz administracije koji su to mogli da urade. Ako misliš da je nepravedno obrisano, znaš proceduru: obrati se adminima.Imaš. Prvobitno si rekao da to nije kolegijalno.
U redu, to mogu da razumem. Ali mogao si da objasniš mladom kolegi da nije trebalo da briše poruku (kažeš mu svo ono što i sam znaš), ja sam sigurna da se ne bi bunio, dakle ne bi došlo da sukoba u odluci. Ali ti nisi to uradio zato što to (kolegijalnost) i nije bio razlog, nego inaćenje prema meni
I onda si počeo da izmišljaš...
Imaju moć zato što sam se žalila svojevremeno i vratili su mi (ne supermoderatori nego moderatori).
Mogao si i ti da pitaš supermoderatora, umesto što se inatiš sa korisnikom (vrlo neprofesionalno) i pakuješ mu kojekavke nepostojeće razloge.
Priznajem jesam. Na tebe sam posumnjala i iz starih razloga te napala.A ti si se nakačila na mene iako ja nisam taj koji ti je obrisao poruku, i to sam ti i rekao. Postoje još sedmoro iz administracije koji su to mogli da urade. Ako misliš da je nepravedno obrisano, znaš proceduru: obrati se adminima.
Mogao sam svašta, ali sam uradio onako kako je meni izgledalo najprikladnije u tom trenutku.Mogao si da kažeš - mogu ali neću iz inata što si me napala.
![]()
Mogao sam svašta, ali sam uradio onako kako je meni izgledalo najprikladnije u tom trenutku.