Pogodi šta/ko mi je avatar

Rekao sam ti da ne dolazi u obzir da poništim odluku drugog moderatora. A usput ima i razlog za brisanje
Tvoj argument je argument tvrdoglavosti bez trunke smisla.
Pritom je oboren. Što si i sam potvrdio zamenom teze tj. izmišljanjem novih razloga.
Koji su takođe oboreni.
Pritom si me lažno optužio da sam prekršila pravilnik tako što sam navodno iskazala sumnju da korisnik ima dva naloga.
Dakle imaš nula argumenta, tj. ne nula nego minus jedan što si me lažno optužio.

I jedino što ti je ostalo je sila modratorske funkcije.
A to je da mi pakuješ kao aposteriori argument da je zabranjeno komentarisanje rada moderacije (što nema veze sa razlogom brisanja poruke već sa mojom trenutnom raspravom s tobom)
I da ponavljaš ko papagaj.

Znaš kako ide u u realu: žališ se višoj instituciji (adminima).

Možda oni povrate poruku jer imaju tu moć. Ja nemam
Imaš. Prvobitno si rekao da to nije kolegijalno.
U redu, to mogu da razumem. Ali mogao si da objasniš mladom kolegi da nije trebalo da briše poruku (kažeš mu svo ono što i sam znaš), ja sam sigurna da se ne bi bunio, dakle ne bi došlo da sukoba u odluci. Ali ti nisi to uradio zato što to (kolegijalnost) i nije bio razlog, nego inaćenje prema meni
I onda si počeo da izmišljaš...

Imaju moć zato što sam se žalila svojevremeno i vratili su mi (ne supermoderatori nego moderatori).
Mogao si i ti da pitaš supermoderatora, umesto što se inatiš sa korisnikom (vrlo neprofesionalno) i pakuješ mu kojekavke nepostojeće razloge.

Imaš. Prvobitno si rekao da to nije kolegijalno.
U redu, to mogu da razumem. Ali mogao si da objasniš mladom kolegi da nije trebalo da briše poruku (kažeš mu svo ono što i sam znaš), ja sam sigurna da se ne bi bunio, dakle ne bi došlo da sukoba u odluci. Ali ti nisi to uradio zato što to (kolegijalnost) i nije bio razlog, nego inaćenje prema meni
I onda si počeo da izmišljaš...

Imaju moć zato što sam se žalila svojevremeno i vratili su mi (ne supermoderatori nego moderatori).
Mogao si i ti da pitaš supermoderatora, umesto što se inatiš sa korisnikom (vrlo neprofesionalno) i pakuješ mu kojekavke nepostojeće razloge.
A ti si se nakačila na mene iako ja nisam taj koji ti je obrisao poruku, i to sam ti i rekao. Postoje još sedmoro iz administracije koji su to mogli da urade. Ako misliš da je nepravedno obrisano, znaš proceduru: obrati se adminima.

A ti si se nakačila na mene iako ja nisam taj koji ti je obrisao poruku, i to sam ti i rekao. Postoje još sedmoro iz administracije koji su to mogli da urade. Ako misliš da je nepravedno obrisano, znaš proceduru: obrati se adminima.
Priznajem jesam. Na tebe sam posumnjala i iz starih razloga te napala.

Ali ti si moderator koji je prisutan na temi. Nema smisla da korisnici za svaku sitnicu tužakaju moderatore.
Umesto što otvaraš 9 tema mogao si da rešiš to.
A ne da prebaciš loptu na tuđ teren.
Tako rade naše institucije. Čim nešto zapne, kažu obratite se na drugu adresu, nismo nadležni. A jesu, tj. dele nadležnost.

OK, nisi hteo iz inata
Ali čemu sve ono posle

Back