Žao mi je što...

Promasili ste profesiju,trebali ste da budete politicari. I oni isto tako kenjaju,treba povecati zaposlenost,treba smanjiti inflaciju,nove investicije, a od resenja nista.

Zapravo, političari rade jednu izuzetno pametnu svar. Daju ti do znanja da sledeći put ne glasaš za njih, ako nešto useru, a ugl useru. Tako je i sa nama :mrgreen:

Msm, poenta je da moraš da nađeš rešenje sam, samo tako ćeš da ojačaš, kolko god ovo kenjatorski zvučalo

Žao mi je što tata dovlači kući slatkiše, a ja se ubi vežbajući u teretani.. još da su neki, nego ono najgore sranje iz 'Slatke kuće'.
Naravno žao mi je pre svega što sebe ne mogu da obuzdam kada mi se jede nešto slatko, što se naročito dešava kada se probudim, takoreći sam u stanju sužene svesti, ne mogu sebi da kažem NE.

Razumijem Frendlija, ali džaba ja sam vječni optimista..

ZdMOcZ291_zps9545ac3e.jpg

evo ja ti kazem Useru, nemoj da se trudis. samo propadni.. zavrsi ispred nekog draksotra cevceci najjeftnijije pivo, sta fali.. da li su pijanci ispred drakstora srecni? meni deluje da su srecni. : )

Oni piju da ne misle na probleme,kad su pijani onda nema problemea cim se otrezne problemi ih opet stegnu. Nema tu nikakve srece.

- - - - - - - - - -

Razumijem Frendlija, ali džaba ja sam vječni optimista..

ZdMOcZ291_zps9545ac3e.jpg
:hahaha: E ovo je moj put,e ovako cu ja da se probijem do uspeha.
Sad cu ja posle moje jadne vise da dopisem godinu sega mege,da operem diplomu na ekonomskom u nisu ili na fonu i da dodjem da vam budem sef ili profa na faksu i da vas maltretiram. :twisted:

Kako mi ide na ****** kad ljudi pokušavaju drugima nešto da dokažu i pokažu samo da bi sebe pokazali kao uspešne ljude, One koji su na Pravom putu, a to vi ovde radite kada pokušavate da navodno urazumite Juzera, u stvari vas bole tuki za njega. Sad ispada on je propalitet i osuđen na bedu a vi ste našli sebe i došli do Sopstva u procesu individuacije.

Kako mi ide na ****** kad ljudi pokušavaju drugima nešto da dokažu i pokažu samo da bi sebe pokazali kao uspešne ljude, One koji su na Pravom putu, a to vi ovde radite kada pokušavate da navodno urazumite Juzera, u stvari vas bole tuki za njega. Sad ispada on je propalitet i osuđen na bedu a vi ste našli sebe i došli do Sopstva u procesu individuacije.

pa zasto se on, ili bilo ko drugi, zali na forumu pred ljudima kojima nije stalo?
niko ne pokusava uzdici sebe, a besmisleno je i pokusati uraditi to na forumu.
cim je neko redovan ucesnik na forumu, tesko da ima nekog uspeha u zivotu.
cak sta vise, velika vecina forumasa su zapravo "luzeri", ili eventualno introvertni.

bas me interesuje, postoji li neko istrazivanje psihe prosecnog forumasa? :think:

Nema to nikakve veze sa introvertnošću pojedinca, svakojake budale dolaze ovde, nemoj te klasifikacije molim te :D
Svejedno, ovde ljudi i dolaze samo da se proseravaju o sebi, da izbace sve što ih stigne tokom dana. Neko se žali na platu, neko na dosadu na školu na nejebicu prazan frižider vrućinu zimu nestanak struje interneta ljubavi mraka svetla dana noći piva vina vode kad se isere pa ne mož pustiti govna niz wc šolju pokvaren fon ispovraćan parket ose u izolaciji sjeban bas na zvučniku mrtvu babu anoreksičnu tetku prejebenu komšinicu pokvarenu motornu testeru itd itd itd

Kapiraš?
Ili hoćeš da nastavim listu, po potrebi :lol:? Svi serru, ali za sebe. Pusti druge nek serru u svoj web prostor, nema empatije ovde, ko ebe druge. Sve je to matriks dovraga

Nema to nikakve veze sa introvertnošću pojedinca, svakojake budale dolaze ovde, nemoj te klasifikacije molim te :D
Svejedno, ovde ljudi i dolaze samo da se proseravaju o sebi, da izbace sve što ih stigne tokom dana. Neko se žali na platu, neko na dosadu na školu na nejebicu prazan frižider vrućinu zimu nestanak struje interneta ljubavi mraka svetla dana noći piva vina vode kad se isere pa ne mož pustiti govna niz wc šolju pokvaren fon ispovraćan parket ose u izolaciji sjeban bas na zvučniku mrtvu babu anoreksičnu tetku prejebenu komšinicu pokvarenu motornu testeru itd itd itd

Kapiraš?
Ili hoćeš da nastavim listu, po potrebi :lol:? Svi serru, ali za sebe. Pusti druge nek serru u svoj web prostor, nema empatije ovde, ko ebe druge. Sve je to matriks dovraga

pa to ti kazem, sve sami luzeri. cast izuzecima.
sto se zale na forumu, na internetu? nek se zale u kafani, na poslu, na kafi...
sad ces reci da su ovde anonimni, al jesu ******. svi se znaju i ovde, tako da nema to mnogo veze.

Pa svi se svugde žale ebote, gde živiš ti :D ? Ne znam kako je kod vas, ali ovde SE SVI ŽALE! Gde god da odeš. Samo serru u prazno, svi bulje u tv i govore kako treba promeniti sve a niko se ne trudi, svi ispijaju pivo u kafani truckaju o politici i zemlji a ništa povodom toga ne rade. Svako želi da uveliča svoje njesra i drugima da natrlja o facu. I to svi uzajamno radimo jedni drugima. To samo smrt saseče, ništa drugo.

Back