User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Promasili ste profesiju,trebali ste da budete politicari. I oni isto tako kenjaju,treba povecati zaposlenost,treba smanjiti inflaciju,nove investicije, a od resenja nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promasili ste profesiju,trebali ste da budete politicari. I oni isto tako kenjaju,treba povecati zaposlenost,treba smanjiti inflaciju,nove investicije, a od resenja nista.
evo ja ti kazem Useru, nemoj da se trudis. samo propadni.. zavrsi ispred nekog draksotra cevceci najjeftnijije pivo, sta fali.. da li su pijanci ispred drakstora srecni? meni deluje da su srecni. : )
Razumijem Frendlija, ali džaba ja sam vječni optimista..
![]()
Nadam se da misliš na desnu sliku![]()
Da,steta sto mi sistem ne dozvoljava da ti dam repku.![]()
Baš naprotiv, ja uspješna nijesam, nedavno sam žešće fejlovala, i to na životnom planu, ali bila sam u depresiji čitav jedan dan![]()
Pa zar ne vidiš kako izgleda, aj pročitaj još jednom postove na ovoj temi. I zamisli, bila u depresiji čitav jedan dan. Ja sam čitav jedan život u depresiji, ali naravno, mala je to razlika![]()
Kako mi ide na ****** kad ljudi pokušavaju drugima nešto da dokažu i pokažu samo da bi sebe pokazali kao uspešne ljude, One koji su na Pravom putu, a to vi ovde radite kada pokušavate da navodno urazumite Juzera, u stvari vas bole tuki za njega. Sad ispada on je propalitet i osuđen na bedu a vi ste našli sebe i došli do Sopstva u procesu individuacije.
Očigledno nikad nisi bio na ES-u.Odliveni mozgovi,Miškovićev bratanac,ekipa koja sa trogodišnjom srednjom 'ladi jaja na jahti,arhitekte,doktori...Ima svakakvih tamo.cim je neko redovan ucesnik na forumu, tesko da ima nekog uspeha u zivotu.
cak sta vise, velika vecina forumasa su zapravo "luzeri", ili eventualno introvertni.
Nema to nikakve veze sa introvertnošću pojedinca, svakojake budale dolaze ovde, nemoj te klasifikacije molim te
Svejedno, ovde ljudi i dolaze samo da se proseravaju o sebi, da izbace sve što ih stigne tokom dana. Neko se žali na platu, neko na dosadu na školu na nejebicu prazan frižider vrućinu zimu nestanak struje interneta ljubavi mraka svetla dana noći piva vina vode kad se isere pa ne mož pustiti govna niz wc šolju pokvaren fon ispovraćan parket ose u izolaciji sjeban bas na zvučniku mrtvu babu anoreksičnu tetku prejebenu komšinicu pokvarenu motornu testeru itd itd itd
Kapiraš?
Ili hoćeš da nastavim listu, po potrebi? Svi serru, ali za sebe. Pusti druge nek serru u svoj web prostor, nema empatije ovde, ko ebe druge. Sve je to matriks dovraga