Onako uopštenoNa šta misliš?
Vrati mi poruku ipak, baš je do yaya
za razliku od ove tvoje
Dobar moderator bi trebalo da ceni dobru poruku. Kao i dobru temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako uopštenoNa šta misliš?
Rekao sam ti da ne dolazi u obzir da poništim odluku drugog moderatora. A usput ima i razlog za brisanje.Vrati mi poruku ipak, baš je do yaya
Tvoj argument je argument tvrdoglavosti bez trunke smisla.Rekao sam ti da ne dolazi u obzir da poništim odluku drugog moderatora. A usput ima i razlog za brisanje
Znaš kako ide u u realu: žališ se višoj instituciji (adminima).Da li je to demokratija na koju se pozivaš.
Sud donese pogrešnu presudu
A kad uložiš žalbu, on kaže "Presuda je već doneta"
![]()
Imaš. Prvobitno si rekao da to nije kolegijalno.Znaš kako ide u u realu: žališ se višoj instituciji (adminima).
Možda oni povrate poruku jer imaju tu moć. Ja nemam
A ti si se nakačila na mene iako ja nisam taj koji ti je obrisao poruku, i to sam ti i rekao. Postoje još sedmoro iz administracije koji su to mogli da urade. Ako misliš da je nepravedno obrisano, znaš proceduru: obrati se adminima.Imaš. Prvobitno si rekao da to nije kolegijalno.
U redu, to mogu da razumem. Ali mogao si da objasniš mladom kolegi da nije trebalo da briše poruku (kažeš mu svo ono što i sam znaš), ja sam sigurna da se ne bi bunio, dakle ne bi došlo da sukoba u odluci. Ali ti nisi to uradio zato što to (kolegijalnost) i nije bio razlog, nego inaćenje prema meni
I onda si počeo da izmišljaš...
Imaju moć zato što sam se žalila svojevremeno i vratili su mi (ne supermoderatori nego moderatori).
Mogao si i ti da pitaš supermoderatora, umesto što se inatiš sa korisnikom (vrlo neprofesionalno) i pakuješ mu kojekavke nepostojeće razloge.
Priznajem jesam. Na tebe sam posumnjala i iz starih razloga te napala.A ti si se nakačila na mene iako ja nisam taj koji ti je obrisao poruku, i to sam ti i rekao. Postoje još sedmoro iz administracije koji su to mogli da urade. Ako misliš da je nepravedno obrisano, znaš proceduru: obrati se adminima.
Mogao sam svašta, ali sam uradio onako kako je meni izgledalo najprikladnije u tom trenutku.Mogao si da kažeš - mogu ali neću iz inata što si me napala.
![]()
Mogao sam svašta, ali sam uradio onako kako je meni izgledalo najprikladnije u tom trenutku.
BravoЗбунио си ме. Морао сам да проверим. И био сам у праву.
У питању је Серен Кјеркегор.
Cvarak, stvarno, znas li koji je ovo macak
Ja mislim da ima.Ima li ko svoju fotografiju na avataru?
Koja si rasa?Cvarak, stvarno, znas li koji je ovo macak?
Mislim da je Maine Coon ili Skogkatt, jedno od to dvoje.Cvarak, stvarno, znas li koji je ovo macak?
Evo sad ja imam. Nije više Seren.Ima li ko svoju fotografiju na avataru?