Žao mi je što...

VANDALČINO VIDI KOLKI MONSTRUM OD POSTA. :MRGREEN:

- - - - - - - - - -

Jesam ja sam, pa ja samoj sebi ne verujem, pa ko će to čitati uopšte. :lol:

Saće jedan poen za ometanje rada foruma, ne može da podrži ovoliki tekst O.o
Go home, you're drunk :lol:

Ma idi bre zenska glavo ko ce to da cita?
Moze neka skripta?:mrgreen:

Ovo ko neki uživljeni moj kolega da je piso jbt :mrgreen:

Razrušitelj je upravo porastao u mojim očima, jebbote, nisam još na ovom forumu video da je neko sa tri rečenice isprovocirao OVO :mrgreen:

Okej ljudi, šta kažete
Da otvorimo jednu lepljivu temu
Gde će se kačiti najupečatljivije izjave
A tu će spadati ova, i juzerov legendarni post za početak :lol:

Sto se tice Juzerovog problema,sto je uzrok poslednjih 100 komentara na temi,slazem se za kreptomanom. Dzaba kukanje,treba da se pomeris sa te mrtve tacke. Rizikuj,mozda ga izduvas,a mozda uspes.
Sto se tice neprespektivnosti (mog) Filozofskog fakulteta,slazem se da ima takve osobine. Ali,mogao sam ja da upisem Ekonosmski ili meni mrski Pravni fakultet i sta ,da budem prosek,da se mucim sledece 4 do x godina za neko sranje koje me ne interesuje ni 1 %. Ovako,mozda,mogu da budem u vrhu svoje profesije.

Ajde genijalci kako da se pomerim sa mrtve tacke? Kako i sta treba da raizikujem?
Pricate samo uopsteno.

Brate, to je fora da sam izvališ, samo je potrebno da sam sebi odrediš usmerenje. Dok god te neko savetuje i usmerava, prestaćeš da se krećeš čim taj neko nestane na neki način, da ne pričam da u celoj toj priči neće biti ni trunka tebe, a kamoli tvog napretka. Mislim, ne znam koliko je ovo relevantno, ali, poenta je da se sam kidaš i guraš dalje, nađi bilo šta, napravi izbor, pa makar se i zajebo, naučićeš nešto, oblikovaćeš se, najgore je da blejiš u mestu.. Opet, čini mi se da moraš biti malo otvoreniji, rezon je kao krivudava žica, gvožđe koje se vremenom ispravlja, a ako misliš da si stalno u pravu, zauvek će ostati kriva

@Math - svaka ti čast, ja ipak nisam toliki karakter da bih uspeo :lol:

Back