Žao mi je što...

ama zale se, al ne na iste nacine.
ma nebitno je to, imas ti ovde forumasa sa preko 100 hiljada poruka, a da se ne zale nikad.
ne znam, meni se cini da ipak postoji nesto zajednicko, sem toga sto su svi luzeri. mozda naletim na neko istrazivanje, sigurno ima dosta toga.

gledajući celokupni forum, ipak mislim da većina jesu.
na primer, na potforumu politika (najposećeniji potforum) imaš barem 20 aktivnih formuaša koji već GODINAMA ne rade ništa sem što pljuju trenutnu vlast. da ih ne nabrajam po korisničkim imenima, nije ni bitno, al kad vidiš čoveka od 30-40-50 godina kako piše barem 30 ISTIH poruka dnevno već 5-6 godina, sve ti je jasno.
onda imaš onaj potforum igre bez granica il kako već. baš kad vidim nekoga da igra ebenog kaladonta il raznoraznih asocijacija pet sati dnevno, pa daj.
pa ljis, ebote, hiljadu poruka dnevno se ispiše na temama "bil dali osobi iznad / ispod"...
il na književnosti, kad vidim nekog da postavlja one citate i mudre misli i haiku i knjige na razne načine... ma daj.

za ovaj potforum ne znam, još je rano, uostalom, al nešto nisam optimističan. :lol:

Ali isto ti je i sa stvarnim svetom, svi isto rade svakoga dana. Iste novine ujutru, kafa, isti tv program vesti, isti posao, isto pljuvanje istog kolege ili mušterija, isti umor, isto vraćanje istim autobusom.
Ebiga, to je život :D

E odoh ja, dosta mi je filozofiranja za sad, večeras me čeka kafana i isto prosipanje gluposti u istoj :lol:

Kako mi ide na ****** kad ljudi pokušavaju drugima nešto da dokažu i pokažu samo da bi sebe pokazali kao uspešne ljude, One koji su na Pravom putu, a to vi ovde radite kada pokušavate da navodno urazumite Juzera, u stvari vas bole tuki za njega. Sad ispada on je propalitet i osuđen na bedu a vi ste našli sebe i došli do Sopstva u procesu individuacije.

Mene boli qurčina dal neko ovde misli da sam uspešan ili ne. Ja mu kažem da treba da promeni perspektivu što realno treba i to nije bog zna kakav savet al' saveti su sran.je, znaš ko savetuje, babe i dede. I ćale. Nisam empatična osoba pa da to radim jer se strašno brinem za njega, već ako pričamo o nečemu i iznosi se određeni problem, dajem mišljenje. To je lepota ovog mesta, ne zanima te da l' će te neko poslušati, da l' će uvažiti tvoje mišljenje, može i da ga ne pogleda, da ga pljune preko ramena. Ko na forum uopšte dolazi iz bilo kog drugog razloga već da se malo isken.ja oko temi za koju ga inače u životu niko neće ništa pitati i da usput potroši malo vremena.
S te strane je i dobro što možeš čuti razna mišljenja bez da je to zamaskirano u sažaljenje, empatiju, prijateljsku pronicljivost u odabiru reči ili neku vrstu utehe. Kažeš šta misliš i ćao. On meni kaže da sam kreten, ja njemu da je mrcina, život ide dalje. Ja njemu da mora da aktivno sagledava i deluje, on meni da kenj.am ko foka. Bože moj, k'o da je bitno.

pa zasto se on, ili bilo ko drugi, zali na forumu pred ljudima kojima nije stalo?
niko ne pokusava uzdici sebe, a besmisleno je i pokusati uraditi to na forumu.
cim je neko redovan ucesnik na forumu, tesko da ima nekog uspeha u zivotu.
cak sta vise, velika vecina forumasa su zapravo "luzeri", ili eventualno introvertni.

bas me interesuje, postoji li neko istrazivanje psihe prosecnog forumasa? :think:

Kad ti se neko zali,on ti ne trazi da mu resis problem,vec olaksa covek sebi dusu a to znaci i da ti i veruje. Mislis da bih ja rekao pola stvari u rl sto pisem ovde?
Rekao bih ****.
Drugo,vecina forumasa nisu luzeri,mnogi imaju fakultete,neki su i preduzetnici,pogledaj samo slike forumaljki i vidi kako su lepe. Da su introvertni,e to bi vec moglo da bude istina,ja prvi jesam takav.
Druzim se,ali jednostavno moram imati neko vreme ili neke dane da jednostavno provedem sam,da se "napunim" jer druzenje realno umara.

Kad ti se neko zali,on ti ne trazi da mu resis problem,vec olaksa covek sebi dusu a to znaci i da ti i veruje. Mislis da bih ja rekao pola stvari u rl sto pisem ovde?
Rekao bih ****.
Drugo,vecina forumasa nisu luzeri,mnogi imaju fakultete,neki su i preduzetnici,pogledaj samo slike forumaljki i vidi kako su lepe. Da su introvertni,e to bi vec moglo da bude istina,ja prvi jesam takav.
Druzim se,ali jednostavno moram imati neko vreme ili neke dane da jednostavno provedem sam
,da se "napunim" jer druzenje realno umara.
Боље ти је и то него да будеш екстровертан и импулсиван, веруј ми.

Kolko ste jadni kuku majko.

Žao mi je što se reprodukcija podrazumeva bez obzira koliki si debil, trebalo bi da se zaslužuje, tipa položiš ispit evo ti jajna ćelija sad smeš da se razmnožavaš. Poožiš zakletvu neku ili potpišeš ugovor, tako nešto. A ne tuc muc i posle beba na deponiji.

Kolko ste jadni kuku majko.

Žao mi je što se reprodukcija podrazumeva bez obzira koliki si debil, trebalo bi da se zaslužuje, tipa položiš ispit evo ti jajna ćelija sad smeš da se razmnožavaš. Poožiš zakletvu neku ili potpišeš ugovor, tako nešto. A ne tuc muc i posle beba na deponiji.

Reprodukcija se i podrazumeva upravo zato sto si debil. Svedoci smo svaki dan da se najveci idioti najlakse razmnozavaju. Oni malo pametniji ipak stanu na jedno-dvoje dece.

Back