snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Drago mi je da ti se dopao Jecin i moj mali skec.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dag78:Možes se zaljubiti preko Net-a, nije problem, ali kako?! Kad si na netu možeš biti šta želiš, ali mogu i drugi, tako da nekad ne samo da ne znaš u koga si se zaljubio već ne znaš ni ko si.
Psihološki faktor. :wink:
da,ima nesto u tome sto si rekla... :wink:zainteresovana:Ma može da se zaljubi. Ali ne i da se zavoli. I to tek posle komunikacije 'uživo'.
To je slična situacija kao i sa stvaranjem simpatija na poslu, ili u bilo kojoj drugoj sredini gde provodimo dosta vremena.Psihološki faktor. :wink:
NatasaNatasa:Ko se zaljubljuje preko Net-a?
Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?
Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?

Bas me zanima kako si uspela?bejbica:Jednom sam si priustila taj luksuz da se zaljubim preko neta i ne daj Boze da mi se vise ikada ponovi.Toliko o "ljubavi" preko neta!!Nikada ne znas ko sedi sa druge strane monitora.Nazalost!
Sta cu kad sam primitivan.Eee zivote skote.NatasaNatasa:Pa kako ne kontaš ...
Ovo mi je full poznato i zato sam i ja posle svega rekla nikad vise!!!!laylah:Moguce je zaljubiti se preko neta…zasto da ne?…meni se desilo pre godinu dana…ali to je prvi i poslednji put..i tim putem necu ici vise…to je jedina osoba sa neta koju sam upoznala uzivo…volela sam ga…i iz svega toga izasla povredjena….i sebi sam rekla: nikad vise!!!
Al si pomislila!NatasaNatasa:Ja to nisam rekla .... he he

NatasaNatasa:Pa nema tu mnogo filozofije ... možeš sa nekim da se skontaš preko čata samo tako, a onda da susret u RL bude nešto potpuno drugačije ... da fluid ne proradi, da ti se fizički ne dopadne, da se ti njemu ne dopadneš ... i sva priča pada u vodu .... jer, bez obzira na dozu ''zaljubljenosti'' preko Net-a, mozaička kockica koja fali je doživljaj te iste osobe uživo ... e, kad se sve to lepo sklopi, fluid radi svoje .... kad kockica ostane da fali - nema ništa - samo gubljenje vremena.
Pa, uvažena autorko teme, preformuliši joj naslov, moliću lijepo! Što, naravno, moj stepen NEDVOSMISLENE zaljubljenosti i prije susreta, nimalo neće umanjiti!