ZALJUBITI SE PREKO NET-a

Chatovala sam u radno vrme preko ICQ. U to vreme i nisam imala nekog posla pa je ICQ bio super stvar za ubijanje vremena na poslu. Bilo je zabavno, razgovaras sa razlicitim ljudima, o razlicitim temama. Onda se pojavio neko kome sam se radovala svaki put kad se pojavi ''online'', neko zbog koga sam otkacinjala sve ostale ICQ friend-ove, neko ko je sve vise poceo da mi zaokuplja paznju. Mojih je godina, ali je (tada) ziveo u Australiji. Zaljubla sam se. NE pitajte sta sam sve pomislila o sebi kad sam skontala da sam odlepila za nekim koga nisam uzivo videla...najblaze receno, mislila sam da sam poremetila pamecu. Ali..i on se zaljubio u mene. I sta se dogodilo - došao je iz Australije (bez neke velike mogucnosti da se tamo ponovo vrati(mo)) zbog mene, zbog nas, i zajedno smo četiri godine,planiramo zajedničku buducnost. Srecna sam. POznajem jos nekoliko parova koji su se upoznali na isti ili sličan nacin, neki su i dalje zajedno, neki ne, ali to ne zavisi od nacina na koji su se upoznali...

Sedef:
Chatovala sam u radno vrme preko ICQ. U to vreme i nisam imala nekog posla pa je ICQ bio super stvar za ubijanje vremena na poslu. Bilo je zabavno, razgovaras sa razlicitim ljudima, o razlicitim temama. Onda se pojavio neko kome sam se radovala svaki put kad se pojavi ''online'', neko zbog koga sam otkacinjala sve ostale ICQ friend-ove, neko ko je sve vise poceo da mi zaokuplja paznju. Mojih je godina, ali je (tada) ziveo u Australiji. Zaljubla sam se. NE pitajte sta sam sve pomislila o sebi kad sam skontala da sam odlepila za nekim koga nisam uzivo videla...najblaze receno, mislila sam da sam poremetila pamecu. Ali..i on se zaljubio u mene. I sta se dogodilo - došao je iz Australije (bez neke velike mogucnosti da se tamo ponovo vrati(mo)) zbog mene, zbog nas, i zajedno smo četiri godine,planiramo zajedničku buducnost. Srecna sam. POznajem jos nekoliko parova koji su se upoznali na isti ili sličan nacin, neki su i dalje zajedno, neki ne, ali to ne zavisi od nacina na koji su se upoznali...

Ja više nisam ... buahhhhhhh :( šta reći a ne zaplakati ??????????

Sedef:

Eh ovo je stvarno lepo...i retko se desava...SVAKA CAST :):)

Samantha Jouns:
Moguce je..,,mada nesto zaljubljenost nisam praktikovala,....po meni najbolje je da se dobro"skontas" sa nekim,..pa onda neko kao muvanje,..pa se nadjete,..pa se kresnete i posle ga stavis na IGNORE listu (naravno,ukoliko je bilo lose----pricam za ICQ)
8)8)8)

Vidiš kako je ICQ savršen za vezu ... hoćeš iMtimu imaš 'private list'' , hoćeš brisanje ''ignore'' .... o svemu su mislili

Samantha Jouns:
Moguce je..,,mada nesto zaljubljenost nisam praktikovala,....po meni najbolje je da se dobro"skontas" sa nekim,..pa onda neko kao muvanje,..pa se nadjete,..pa se kresnete i posle ga stavis na IGNORE listu (naravno,ukoliko je bilo lose----pricam za ICQ)
8)8)8)
ahhahahahahahhahaaahahaha

a kada neko musko to uradi onda je "svinja jedna.. samo je pichku teo"....

ravnopravnost medju polovima.... my ass

Ja bih bas volela da se samo dopisujem. Savrseno sam sposobna da se zaljubim u slova i to najsnaznije i da budem strasno tuzna ako mi danas ne stigne ni jedna poruka pisana tim slovima. Upoznavala se uzivo, ostvarivala i seksualne i ljubavne veze, al sad vise ne bih. Sad bi samo da se dopisujem.

NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?

neverujem u net ljubav
mnogima se to o glavu obilo
live je live
ipak je i opipljivo:D

Volela bih da se zaljubi neko u mene preko ovoga ali ja se sasvim sigurno necu zaljubiti u nekoga dok ga prvo ne vidim.Zbog toga ja i ne citam ovde sve pazljivo.Ja imam mehanicku odnosno tehnicku odnosno fizicku kocnicu, kao magneti koji se odbijaju tako me odbija ruznoca i starost decka,odnosno coveka,kao prvo.A isto tako fizicki,mehanicki,tehnicki,kao magnet privlaci me izgled.Ne znam da li je neko citao Nicea,Tako je govorio Zaratustra,ja stavljam uvek fiziki izgled na prvo mesto.Visina,nacin kako hoda,kako se pokrece,misici,oci,boja glasa,u to se zaljubljujem, a ne u stavove.Luckasto,zar ne?

NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?

Preko neta se zaljubljuju oni koji se zaljubljuju preko neta.

Do saznanja dolazimo tako što osetimo neobičan priliv veoma pozitivnih osećanja prema osobi u koju smo se zaljubili. Taj neobičan priliv veoma pozitivnih osećanja masa definiše kao ljubav. Znači mi tako nazivamo taj neobičan priliv pozitivnih osećanja.

Pa to je teško pitanje. Ja mislim da je ta zaljubljenost kako ti kažeš u blisko zavisnoj vezi u odnosu na fizičku rekaciju kad vidimo neku osobu uživo. Zažto, pa zato što se ta ljubav upravo produbljuje penetracijom penisa u vaginu. Vidiš kako fizičko i duhovno na neki način zavise jedno od drugog.

luckastalutkica:
Volela bih da se zaljubi neko u mene preko ovoga ali ja se sasvim sigurno necu zaljubiti u nekoga dok ga prvo ne vidim.Zbog toga ja i ne citam ovde sve pazljivo.Ja imam mehanicku odnosno tehnicku odnosno fizicku kocnicu, kao magneti koji se odbijaju tako me odbija ruznoca i starost decka,odnosno coveka,kao prvo.A isto tako fizicki,mehanicki,tehnicki,kao magnet privlaci me izgled.Ne znam da li je neko citao Nicea,Tako je govorio Zaratustra,ja stavljam uvek fiziki izgled na prvo mesto.Visina,nacin kako hoda,kako se pokrece,misici,oci,boja glasa,u to se zaljubljujem, a ne u stavove.Luckasto,zar ne?

Luckasto .... pomalo naivno .... pomalo glupo .... pomalo površno .... pomalo pubertetski .... od svega pomalo što čini mladost, ali ne i život.

luckastalutkica:
Ja i podrazumevam u "zaljubljivanje preko neta" da ce se dvoje upoznati i svoje prvobitno simpatisanje, istorodne poglede i sesto culo pretociti u nesto vise i lepse...tek po upoznavanju i vidjenju da li i fizicki zadovoljavaju ocekivanja... Bezveze je sad voleti nekog ko meze da bude neki krzljavi kepec...ili ne voleti nekog ko je mozda apolon...naravno da upoznavanje treba...

Sa druge strane gledano...ako ovo "zaljubljivanje preko neta" sagledamo kao na prenosenje nekih emocija i osecanja...onda je to skroz moguce... Svi mi imamo "bazicne instinkte"...osecanja za dobro i zlo..lepo i ruzno...ponekad prijatna osecanja...ponekad osecanja besa ili mrznje...sve je to normalno... Neki se cude kako putem slova mozes nesto preneti... Pa kako putem knjiga moze...kako putem pisama ili putem porukica moze...isto tako i preko monitora moze...sa te strane gledano....

Mozda sam trebala da procitam svih dvadeset stranica... nemam vremena toliko, sorry, ali moram da napisem par reci.
Jeste, moguce je zaljubiti se preko net-a. Krstaricom...
Moj dragi i ja smo tako poceli... Zaljubila sam se u njegova pisma, njegove reci, misli, poslao mi je sliku... Zaljubio se u moja pisma, moje reci, misli, poslala sam mu sliku. Doputovao je izdaleka da bi me video... a to je bilo jednog cetvrtka na beogradskih minus dvanaest... on, samo u laganoj koznoj jakni (jer tamo gde zivi nikada snega nema), a ja polumokre kose, na brzinu susene... Pogadjate... nije nam bilo hladno.
Onda je moja ljubav morala da se vrati daleko... pisali smo jedno drugome, kamerice su radile... telefoni, mesendzer...
Znali smo, jednostavno smo znali da smo jedno za drugo, da smo soulmate i... vencali smo se... otisla sam u predivan grad gde sneg nikada ne pada... iiiii... sta da Vam kazem, sve je moguce ako se voli i zeli... nadju se dve duse i to je to...

Back