ZALJUBITI SE PREKO NET-a

CaLiMeRo:
QQ :roll:
Malo sam opet čitala ovu temu.

Ima 33 godine i tako razmišlja??? :shock:

Razumem da na net/chat/forum dođeš iz dosade, ili što si bolestan, ili da vežbaš kucanje i strani jezik... ali da se uvlačiš u VR vezu!?!?!
Što reče valjda Gručo, još i da razumem da naletiš na nekog koga poželiš da upoznaš uživo, ali sve ovo ostalo - što bre ljudi??? :shock:

Spontano je sve islo! Nisam zelela!
Desilo se!!!
Dan za danom, prica, upoznavanje i eto!
Nemojte osudjivati! Svima se moze desiti!
Ljubav nema granica!

Groucho_Marx:
Načiiiiiiiii Ne mogu da verujem :shock: Bio sam ubedjen da je ova tema posvećena ljudima koji se upoznaju na netu, a onda se sretnu i zaljube jedno u drugoga u rl-u, rode decu i žive sretno dok ne odapnu. I bio sam ubedjen da je poenta piskaranja ovde u tome, u zaljubljivanju uživo u osobe koje sa kojima se pre toga dopisuješ.
Ne mogu da verujem da se priča o '''''''zaljubljivanju'''''''' u slova na krstarici proširila na 15 strana! Jel ima ovde ljudi koji imaju život? Ko normalan može da se zaljubi u priču? O čemu vi uopšte raspredate?

Ljudi su različiti .... mada, nije za osudu kad se neko zaljubi u priču ... sve nas privuče ovde na Forumu prvo nečiji stav, pa mu onda tražimo slilku (kada nas zainteresuje razmišljanjima).
Mada, ja sam uvek za varijantu da Forum bude samo stepenica, nikako i krajnji cilj. Ovo je odliča način da se ljudi negde suštinski upoznaju, a vizuelno se samo posle dopune. Sad, ko voli nek izvoli.

Jes,a sta je samnom?A onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju............cokoladica spava na mom trosedu jer sam mu nocas zadala tempo :lol: :lol: :lol: :lol: Eto sta da vam pricam.Moze bre da se zaljubi preko neta.Ja sam bila gotova i pre nego sto sam ga videla.A kad me je poljubio,to je bio stvarno mmmmmmmmmmmmmmmmm.

NatasaNatasa:
Groucho_Marx:
Načiiiiiiiii Ne mogu da verujem :shock: Bio sam ubedjen da je ova tema posvećena ljudima koji se upoznaju na netu, a onda se sretnu i zaljube jedno u drugoga u rl-u, rode decu i žive sretno dok ne odapnu. I bio sam ubedjen da je poenta piskaranja ovde u tome, u zaljubljivanju uživo u osobe koje sa kojima se pre toga dopisuješ.
Ne mogu da verujem da se priča o '''''''zaljubljivanju'''''''' u slova na krstarici proširila na 15 strana! Jel ima ovde ljudi koji imaju život? Ko normalan može da se zaljubi u priču? O čemu vi uopšte raspredate?

Ljudi su različiti .... mada, nije za osudu kad se neko zaljubi u priču ... sve nas privuče ovde na Forumu prvo nečiji stav, pa mu onda tražimo slilku (kada nas zainteresuje razmišljanjima).
Mada, ja sam uvek za varijantu da Forum bude samo stepenica, nikako i krajnji cilj. Ovo je odliča način da se ljudi negde suštinski upoznaju, a vizuelno se samo posle dopune. Sad, ko voli nek izvoli.

Kad sam već napisao i poslao taj post, setio sam se da sam se pre par godina telefonom čuo sa devojkom koju nisam pre toga video. Nakon malo više od mesec dana priče, rekla mi je da joj uopšte nije važno kako izgledam, da sam je osvojio pričom i da mogu da joj radim šta god hoću. (zanimljivo, ali tad mi sve to nije bilo tako čudno kao sad :? )
Tako da valjda jeste moguće da devojke, u odredjenim situacijama, mogu da se zaljube u priču. Devojke, ne tipovi :roll:

Bogami, deco, ja sam se preko nekoliko puta zaljubila u slova. I to kakva slova! Desilo se prvi put, pa organizam zapamtio, pa svaki sledeci put sve lakse i lakse. I vise se nista ne pitam. Ni da li je moguce, ni da li sam blesava, ni imam li pametnija posla. Naravno, sve je to zavrsavalo poznanstvom/sexom/vezom u RL, al sad vise nece.

RL mi je trenutno takav da mi dodatno komplikovanje potpuno nepotrebno, te cu trenutnu zaljubljenost u slova ostaviti da bude upravo to. I dalje ce leptirici u stomaku iscekivati njegovu poruku, ali necu da se gledam uzivo.

Groucho_Marx:
Šta je bilo, zaljubiška si se u čupri :?: :lol:
;) Razlog da se zabrineš :roll:
Da se zabrinem za šta?
Pazi, sad govorim uopšteno, bez ličnih konotacija. Zaljubljivanje dolazi iz glave, ne iz mošnica i jajnika. Inače bi svi padali na određeni broj seksualno najprivlačnijih osoba (ili bolje reći najprikladnijih za parenje).

*~* Dobro, svakome se desi u zivotu... I meni se desilo zaljubljivanje u slovca, pa kasnije u osobu i to je tako traaaajalo i trajalo. A onda se zavrsilo, brze nego sto je i pocelo... *~*
*~* Ono sto znam jeste da to zaljubljivanje u slovca, ne ostavljam po strani vec iza sebe, i da je to moglo da mi se desi sa 15-17 godina, a ne sada (iako nemam mnogo vise :lol: *~*

DisMisaL:
Groucho_Marx:
Šta je bilo, zaljubiška si se u čupri :?: :lol:
;) Razlog da se zabrineš :roll:
Da se zabrinem za šta?
Pazi, sad govorim uopšteno, bez ličnih konotacija. Zaljubljivanje dolazi iz glave, ne iz mošnica i jajnika. Inače bi svi padali na određeni broj seksualno najprivlačnijih osoba (ili bolje reći najprikladnijih za parenje).

Zaljubljivanje nastaje uspesnom simbiozom "mosnica/jajnika" i "glave".

Shag Ivory:
NatasaNatasa:
pandza80:
Jesi normalna zivotati, to je za mene suludo,bolje nadji nesto u tvom kraju da ti bude blizu nego sto tracis ovo izgubljeno vreme.

Ako je ovo upućeno meni ... a verujem da jeste ... ne razumem onda tvoju poruku.
Pa znači da treba da tabanaš po kraju i trazis odgovarajućeg baju... :lol: a ne ovde... ajde bogati... :P :wink:

Jes vala, samo ne znam šta, i vi, svi tražite na Netu ovde .... he he ....
Kao što možemo primetiti zaljubljivanje preko Neta nije strano ovim ljudima ovde, tako da ''tabananje'' može da bude malo smarajuće. Hi hi hi .... :twisted:

JA SAM SE ZALJUBILA PREKO NET-a....
Bilo je to jedno novo, lepo iskustvo. Zaljubila sam se onako najstrasnije u njega. Svaki delic moga bica ga je voleo. Kod nas to nije bilo samo virtuelno, mi smo se i upoznali, vidjali smo se. I dan - danas ga jedan deo mene jos uvek voli....
Posle toga sam postala "imuna" na bilo kakvo muvanje preko chata. Jednostavno to vise ne dopire do mene.

Zaljubiti se preko neta? U koga? U imaginarnu osobu koju je na pola ovaplotila nasa masta?
Neko mi moze biti simptican, drag, veoma drag ali da se zaljubim u virtuelnog junaka... To je isto kao da se zaljubim u junaka iz nekog romana.
Nista bez real upoznavanja i spoznavanja i sagledavanja u pravom svjetlu. Mogu ja ovdje da glumim sta hocu, da budem andjeo, fatalna zena i da se neko na to primi?

Banalizovano. Zaljubiti se u priču nema veze sa pričama tipa: ja sam dobra mačka/tip, razbijam se od sexa, uživam u muškarcima/ženama,... Ima ih koji se primaju na takve stvari (beše jedna tema skoro), ali to je napaljenost, ne zaljubljivanje.

Priče u koje se zaljubljuješ su daleko običnije, otkrivaju neku osobu kroz njena interesovanja, stavove i reakcije. I mada sve može biti obmana, ista opasnost uvek postoji i uživo.

I zaljubljivanje još uvek nije ljubav, iako nedostaje još samo korak, tako da ne morate tako preoštro reagovati na sve što je na ovoj temi izneseno.

pa naravno da moye da se zaljubi ja sam imala nekoliko slucajeva evo malo mi se i disme svidjao ....dok se nismo vidli...zamishljala sam lepog crnog intelektualca kad ono ratar...o bozhe...
edva smo nekoliko reci progovorili, ni litar piva nam nije pomogao. mada nije bilo bash neprijatno. dobar je on za momka silovit nekako.

inace meni su se bash neki svidjala i intenzivno su mi bili u glavi ako je to dopadanje ok. imali smo neke lichnije price i izdvajali su mi se od ostalih. mozda i nije cudno jer nemam kontakte sa ljudima van neta, skoro uopste. sada sam sto rekli "imuna", mozda se pojavi neko nov. sad svi traze seks, direktno. a ja kao fina pa odbijam. za sada

Hmz... ja ne verujem u to. Zapravo... nishta nije nemogutje.. daleko od toga.. Znam mnogo slucajeva zaljubljivanja preko neta.. i ok je to, nemam nista protiv toga ali ja sama nisam za to.
Jednostavno tako sam skepticna na netu.. I live pa retko kome veruje... a josh manje na netu gde ne znam nikog... znam samo nick i chitam slova i ja bi trebalo da verujem u to? Ma daaaj...
Net je meni za zez... Medjutim... ne izuzimam tu situaciju.. ako se jednom desi neshto tako... (naravno mora da se upoznam s tim likom) u svakom slucaju.. shto da ne...

Ja samo znam da su sve price ovde sarena laza. Da ne davim, pricao sam vec na kakve sam krndelje naletao.Ali nije to poenta, nije sve u lepoti. Problem je u laganju i predstavljanju sebe kakav nisi i onda to isreses nekoga uzivo... Zamislite, na primer ja se predstavim nekoj ribi kao markantan, zgodan muskarac, uspesan, obrazovan, bivsi sportista, lep... I pojavim se a ono nosati, grbavi patuljak koji zna da cita samo stampana slova i koji je nekada trenirao skok sa votkom. Pa da me ubije i da ne odgovara.

snoshaj efendija:
Ja samo znam da su sve price ovde sarena laza. Da ne davim, pricao sam vec na kakve sam krndelje naletao.Ali nije to poenta, nije sve u lepoti. Problem je u laganju i predstavljanju sebe kakav nisi i onda to isreses nekoga uzivo... Zamislite, na primer ja se predstavim nekoj ribi kao markantan, zgodan muskarac, uspesan, obrazovan, bivsi sportista, lep... I pojavim se a ono nosati, grbavi patuljak koji zna da cita samo stampana slova i koji je nekada trenirao skok sa votkom. Pa da me ubije i da ne odgovara.

Па немају сви потребу да лажу и лажно се представљају!
Ево рецимо, представим се као згодна, висока, витка плавуша, образована и бла, бла, бла...и појавим се као згодна, висока, витка плавуша, образована и све то... :P

Hellen:
snoshaj efendija:

Ево рецимо, представим се као згодна, висока, витка плавуша, образована и бла, бла, бла...и појавим се као згодна, висока, витка плавуша, образована и све то... :P

I ja odmah otrcim kod mog dilera da pazarim jos kilo te trave koju sam dunuo pre susreta.

?:
pa naravno da moye da se zaljubi ja sam imala nekoliko slucajeva evo malo mi se i disme svidjao ....dok se nismo vidli...zamishljala sam lepog crnog intelektualca kad ono ratar...o bozhe...
edva smo nekoliko reci progovorili, ni litar piva nam nije pomogao. mada nije bilo bash neprijatno. dobar je on za momka silovit nekako.

snoshaj efendija:
Hellen:
snoshaj efendija:

I ja odmah otrcim kod mog dilera da pazarim jos kilo te trave koju sam dunuo pre susreta.

--------------------------------

Muahahahha... Zevse... svidja mi ovaj forum.
Slatko sam se ismejao.

Back