Put do muškog srca vodi preko stomaka

Čovek kad dođe kući s posla, umoran i pod stresom, želi da oseti ljubav i toplinu porodičnog doma. To mu je mnogo bitnije nego da sluša o poslovnim uspesima svoje ultra-sposobne, savremene i jake žene, što je završila dva fakulteta i šest obuka za rad u internacionalnoj korporaciji.

Čovek kad dođe kući s posla, umoran i pod stresom, želi da oseti ljubav i toplinu porodičnog doma. To mu je mnogo bitnije nego da sluša o poslovnim uspesima svoje ultra-sposobne, savremene i jake žene, što je završila dva fakulteta i šest obuka za rad u internacionalnoj korporaciji.
Ona će da se uda za nekog jednako uspešnog kao ona, nema potrebe da brineš

Sećam se nekada oglasa za posao u kojima je pisalo- vozačka dozvola je veliki plus. Tako je i meni kuvanje. Nije uslov, ali veliki plus jeste.
Ok tako.
Malopre dođem iz pekare "Skroz dobra", tu ima i kuvane hrane, ja sam relativno siromašna pa ipak mogu tamo da jedem.
Punjene paprike 150 dinara, na primer, znam ja da kuvam, ali ne vidim više poentu ove teme, Ej ljudiiii, svuda kuvano za bagatelu, o čemu više pričati?
Dosadili ste sa tim "moja majka i baba su..."

Biće sretan, onome kome život nije uzimanje, već deljenje, kome život nije iskorišćavanje, već napredak zajedničkog truda...
A ko je rekao da ne treba da se deli?

Ja sam prvi za to žena ima sva prava.
Ako joj se haljina pocepa ili cipele probuše i počnu da puštaju vodu, da joj se pod hitno kupe nove.
Ako njeni hoće da dođu u goste, samo napred, samo neka se prethodno najave, da ja znam da ne budem tu.
Da se oslobodi obaveze da mi vraća sitan novac od kusura.

I tako dalje.

A ko je rekao da ne treba da se deli?

Ja sam prvi za to žena ima sva prava.
Ako joj se haljina pocepa ili cipele probuše i počnu da puštaju vodu, da joj se pod hitno kupe nove.
Ako njeni hoće da dođu u goste, samo napred, samo neka se prethodno najave, da ja znam da ne budem tu.
Jbte, koja sebičnost.
To ti je deo braka, da budeš tu (i istrpiš).
Da se oslobodi obaveze da mi vraća sitan novac od kusura.

I tako dalje.
Molim?! Ona ti vraća "sitan novac od kusura"?!
Znači da jadnica faktički treba da ona ide u nabavku, posle toga da ti kuva (svaki dan)...
Ma nmg da verujem, ideš ti na ignore , da ne bih zaboravila ko je ovo pisao.

Ok tako.
Malopre dođem iz pekare "Skroz dobra", tu ima i kuvane hrane, ja sam relativno siromašna pa ipak mogu tamo da jedem.
Punjene paprike 150 dinara, na primer, znam ja da kuvam, ali ne vidim više poentu ove teme, Ej ljudiiii, svuda kuvano za bagatelu, o čemu više pričati?
Dosadili ste sa tim "moja majka i baba su..."
Postoji poenta teme. Svako ima pravo na svoje uslove, zahteve, želje.... Da li su oni realni ili ne , da li su ostvarivi ili ne, ko smo mi da sudimo.
Znao sam i ja jednu sa fakultetom kojoj je uslov svih uslova bio da taj neki budući takodje mora imati fakultet. Znači može biti super lik ali ako nema faks - raus!.
I što bih ja razbijao glavu oko toga kad je to njeno pravo, njen život? Tako i sa ovim, kome je uslov da ona bude dobra kuvarica, prava domaćica, ima pravo na to.

Back