snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
loop:koji ludak![]()
![]()
![]()
Ako neko ima bolje objasnjenje neka kaze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loop:koji ludak![]()
![]()
![]()
esperanca137:I da je ruzan ja bih ga volela jer sam se zaljubila u njegovu dusu,pomalo lucidne, romanticne porukice.Nije mi bilo vazno kako izgleda.Bas kao u pesmi:"Iznenada mi ljubav zaskocila srce". - totalno ga je zarobio i ja ne zelim da mi ga vrati.
Neko ce od vas reci ala laze!!!!!!Neka misli ko sta hoce.Ja sam se zaljubila preko neta i imam srecu da mi je ljubav uzvracenaKissic za moju dusicu.
Vojim te![]()

esperanca137:Efi, malo si zakasnio:wink:
snoshaj efendija:esperanca137:Efi, malo si zakasnio:wink:
Nemas ti pojma kave porukice ja znam da saljem... :wink:
Ti si mu bijeg od tuzne stvarnosti... Uzivaj u tome sto imas i ne trazi vise... Samo bi pokvarila bajku...astra33:Ja sam se zaljubila na netu!
Eto, moguce je i to!
Gledam ga pomocu webcam,ali...nesto nije bas zainteresovan da se vidimo uzivo!Istina, poprilicno smo i udaljeni. I ima zenu i dete!
Kaze da se i on zaljubio u mene...Da mu verujem?
To traje vec 8 meseci!
Pricamo svako vece!
Lepo je ponovo osecati zaboravljena osecanja rane mladosti...
Mashta moze svashta :wink: Poshto je rech samo o zaljubljenosti, mislim da je pod ovakvim (prilichno darezljivim) okolnostima koji ne moraju da trpe okove stvarnosti, moguce zatreskati se do vrha ushiju, mada iskorak u stvarni zivot nosi veliku dozu rizika sa sobom da se pretvori u otreznjenjeNatasaNatasa:Ko se zaljubljuje preko Net-a?
Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?
Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?
ops: Tesko je ne traziti nesto vise, kada srce zeli!Gazdarica:Ti si mu bijeg od tuzne stvarnosti... Uzivaj u tome sto imas i ne trazi vise... Samo bi pokvarila bajku...astra33:Ja sam se zaljubila na netu!
Eto, moguce je i to!
Gledam ga pomocu webcam,ali...nesto nije bas zainteresovan da se vidimo uzivo!Istina, poprilicno smo i udaljeni. I ima zenu i dete!
Kaze da se i on zaljubio u mene...Da mu verujem?
To traje vec 8 meseci!
Pricamo svako vece!
Lepo je ponovo osecati zaboravljena osecanja rane mladosti...
Groucho_Marx:Načiiiiiiiii Ne mogu da verujem :shock: Bio sam ubedjen da je ova tema posvećena ljudima koji se upoznaju na netu, a onda se sretnu i zaljube jedno u drugoga u rl-u, rode decu i žive sretno dok ne odapnu. I bio sam ubedjen da je poenta piskaranja ovde u tome, u zaljubljivanju uživo u osobe koje sa kojima se pre toga dopisuješ.
Ne mogu da verujem da se priča o '''''''zaljubljivanju'''''''' u slova na krstarici proširila na 15 strana! Jel ima ovde ljudi koji imaju život? Ko normalan može da se zaljubi u priču? O čemu vi uopšte raspredate?
:shock: Nema šanse da to razumem. Meni je nekako usput Gazdarica postala simpatičan lik, pa nju tolerišem i ne pričam sad o njoj, ali modovi koji imaju zilion postova i istovremeno napadaju tzv. četere mi nikako nisu jasni... Mislim, koje je to licemerje Groucho_Marx:Ej, ti likovi sa po 5 nickovaDa ne poveruješ, ali navikao sam se na to. Ali modovi sa x na n-ti postova
:shock: Nema šanse da to razumem. Meni je nekako usput Gazdarica postala simpatičan lik, pa nju tolerišem i ne pričam sad o njoj, ali modovi koji imaju zilion postova i istovremeno napadaju tzv. četere mi nikako nisu jasni... Mislim, koje je to licemerje
![]()
Hm, oprezno sa zeljama, mogle bi i da ti se ispune...astra33:Tesko je ne traziti nesto vise, kada srce zeli!
Znam da ce tesko biti moj, ali ga zelim...Joj, haos sam se zaljubila! Ponekad se cudim sama sebi i pitam , da li je zaista moguce tako se zaljubiti u 33-coj.
loop:to je super za njega...ima nekog da mu pruzi ljubav (makar i preko neta) a opet ne vara zenu i ne mora da oseca grizu savesti.
Ali ti bi ipak nesto vise, ali gde ce ti nesto vise... zar bi mogla sve to da upropastis...pomisli barem na dete koje bi zivelo sa razedenim roditeljima...gde ce ti dusa![]()
astra33:loop:to je super za njega...ima nekog da mu pruzi ljubav (makar i preko neta) a opet ne vara zenu i ne mora da oseca grizu savesti.
Ali ti bi ipak nesto vise, ali gde ce ti nesto vise... zar bi mogla sve to da upropastis...pomisli barem na dete koje bi zivelo sa razedenim roditeljima...gde ce ti dusa![]()
On je rekao zeni za mene! I zena ga je ostavila i otisla sa detetom kod njenih. Ja mu neprestano govorim da treba da vrati zenu, da joj objasni da je to sve samo zezanje, ali on nece, ponosan je jako.A i nece da pricamo o njegovoj zeni. Mislim, da nesto i pre nije stimalo izmedju njih. Izgleda da sam ja samo ispala povod za jednu ozbiljniju svadju.
CaLiMeRo:![]()
Malo sam opet čitala ovu temu.
Ima 33 godine i tako razmišlja??? :shock:
Razumem da na net/chat/forum dođeš iz dosade, ili što si bolestan, ili da vežbaš kucanje i strani jezik... ali da se uvlačiš u VR vezu!?!?!
Što reče valjda Gručo, još i da razumem da naletiš na nekog koga poželiš da upoznaš uživo, ali sve ovo ostalo - što bre ljudi??? :shock:
CaLiMeRo:![]()
Malo sam opet čitala ovu temu.
Ima 33 godine i tako razmišlja??? :shock:
Razumem da na net/chat/forum dođeš iz dosade, ili što si bolestan, ili da vežbaš kucanje i strani jezik... ali da se uvlačiš u VR vezu!?!?!
Što reče valjda Gručo, još i da razumem da naletiš na nekog koga poželiš da upoznaš uživo, ali sve ovo ostalo - što bre ljudi??? :shock: