ZALJUBITI SE PREKO NET-a

Ne razumem zašto neko misli da je nemoguće :?: Provodite sate ovde, svaki dan i to nekima ne pada na pamet, u stvari još gore, i ne veruje u to. Zar vam se onda ne čini da gubite vreme :?: Izadjite malo u šetnju, lepo je vreme, pun grad lepih ljudi...
I nemoj samo neko da sad dodje sa pričom, 'ja sam u sretnoj vezi, ne pada mi na pamet da se muvam na internetu'... :roll: Da ste u sretnim vezama ne biste ovoliko vremena blejali ovde. Prema tome, ako neko ima neki drugi odgovor...

Groucho_Marx:
Ne razumem zašto neko misli da je nemoguće :?: Provodite sate ovde, svaki dan i to nekima ne pada na pamet, u stvari još gore, i ne veruje u to. Zar vam se onda ne čini da gubite vreme :?: Izadjite malo u šetnju, lepo je vreme, pun grad lepih ljudi...
I nemoj samo neko da sad dodje sa pričom, 'ja sam u sretnoj vezi, ne pada mi na pamet da se muvam na internetu'... :roll: Da ste u sretnim vezama ne biste ovoliko vremena blejali ovde. Prema tome, ako neko ima neki drugi odgovor...

Bravo :wink:

Groucho_Marx:

Rado bih izašla da mogu, veruj mi.
A nije ti palo na pamet da veliki broj ljudi bleji ovde jer je na poslu do 17h i vredno rabi firmin internet provodeći vreme na forumu. I da ti ljudi istovremeno žive u sretnim vezama?
Ne budimo isključivi.
Što se teme tiče, verujem da interent poznanstvo može da bude polazna tačka za zaljubljivanje

kučka:
NatasaNatasa:
Da, najgore je u stvari sto stvorimo jednu sliku, a uzivo dobijemo nesto sasvim sasvim drugacije ... retko ko bude onakav kakvim se zaista predstavljao ...

Gresis.Evo,Ja sam upravo onakva kakvom se predstavljam a opet niko mi ne veruje. :P
Mozete li to da mi objasnite, mislim dve Natase i Zumani? jel tako bese, izvini ako sam promasila nick!
Vec postajem pomalo depresivna zbog toga. Prosto ne znam sta da radim? :(

Lepo je ako si ti zaista takva, kao sto se prikazujes ovde :wink:
I sto si sad mene sparila sa Zumanijem? Ne razumem .... :?:

Queen_:
Groucho_Marx:

Rado bih izašla da mogu, veruj mi.
A nije ti palo na pamet da veliki broj ljudi bleji ovde jer je na poslu do 17h i vredno rabi firmin internet provodeći vreme na forumu. I da ti ljudi istovremeno žive u sretnim vezama?
Ne budimo isključivi.
Što se teme tiče, verujem da interent poznanstvo može da bude polazna tačka za zaljubljivanje
Ja se gotovo nikad kod kuce ne kacim na net... :wink:

rustemaj:
NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?
pa Natasa jesili se zaljubila preko neta :oops: :wink:

Pa ne ... sada nisam ... ali sam vec u jednom postu objasnila da mi se to desilo i da sam se nakon toga zabavljala sa njim 3.5 godine ....

Da :!: Moguce je i predivno je :P

Prvo smo se zaljubili preko neta, tacnije preko ovog foruma a posle mesec dana smo se i upoznali...bilo je carobno :D
Ponasali smo se kao da se vec znamo nekih par meseci, jer smo toliko toga znali jedno o drugom...i bili smo toliko slobodni i opusteni kao da je to bio 101. a ne 1.sastanak 8)

ja nikad ne razdvajam virtuelni svet od stvarnog i obozavam ovaj forum :D

loop:
Da :!: Moguce je i predivno je :P

Prvo smo se zaljubili preko neta, tacnije preko ovog foruma a posle mesec dana smo se i upoznali...bilo je carobno :D
Ponasali smo se kao da se vec znamo nekih par meseci, jer smo toliko toga znali jedno o drugom...i bili smo toliko slobodni i opusteni kao da je to bio 101. a ne 1.sastanak 8)

ja nikad ne razdvajam virtuelni svet od stvarnog i obozavam ovaj forum :D

A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju....... :roll:

Back