ZALJUBITI SE PREKO NET-a

avesic:
AllPacino:
i ja sam se jednom zaljubio...al nisam preko NET-a...nego preko jedne ograde...narodski receno plota...tuzna je to prica...nemam snage da je ispricam...evo...vec na samu pomisao na tu propalu...nesrecnu...neostvarenu ljubav...suze mi krecu...bol boluje zikina kobila...bol boluje nikom ne kaziva...eto...sad ce posle ovih stihova neko da pomisli da sam se bio zaljubio u kobilu...ali nije kobila u pitanju...samo mi je to palo na pamet...nemam pojma zbog cega...mozda zato sto i konji pate...i imaju dusu...ili sto sam ja tada ispao konjina...gde si devilish....i dalje se svadjas sa narodom..a...

aaaaaaaaaaa pala preko stolice ,,evo mašem nogama ,,,jel me vidite :D

Sta su pesnici hteli da kazu?

ma nema sanse :!:

sve ove postove pisu neki sexualni manijaci,bolesnici,isfrustrirane i mnogo ruzne osobe,pacenici,jadnici kojima je net sve u zivotu

Ovo je virtualni sve i kad u njega udjete stvarnost ne postoji,ovde smo samo da bi se pros...li, meckali jedni druge itd.

Zakljucak: ako se i zaljubite preko neta to je zato sto ste jedna od gore pomenutih osoba.Ne mesajte virtualni i stvarni svet :idea:

ironija na neciji nacin gledanja na sve ovo :twisted:

loop:

sve ove postove pisu neki sexualni manijaci,bolesnici,isfrustrirane i mnogo ruzne osobe,pacenici,jadnici kojima je net sve u zivotu

Ovo je virtualni sve i kad u njega udjete stvarnost ne postoji,ovde smo samo da bi se pros...li, meckali jedni druge itd.

Zakljucak: ako se i zaljubite preko neta to je zato sto ste jedna od gore pomenutih osoba.Ne mesajte virtualni i stvarni svet :idea:

Bravo pametnice, to si tako lepo rekao .... ponosna sam na tebe :lol:

loop:

Ma nemoj.Nisam mogla da se uzdrzim od komentara.
Ako vec pricas budi iskren.Ne vredjaj ljude,jer nisu svi takvi. :twisted:

ariela:
NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?
Onaj ko je cesto na kompu i provalio je sve moguce ljubavne sajtove i nacine za upoznavanja nada se iskreno da uvek kad mu neko nesto lepo prica to jest pise i misli tako...Moram priznati u pocetku iz radoznalosti sam se malo dopisivala s nekim ko je lepo pricao i lozio me da sam najzad srela nekog ko ce umeti da me ceni postuje i nadasve voli...Pocnes nesvesno da mislis ko je kakav je, ma jel to sudbina najzad...a onda surova stvarnost...Zamislite apsurdnost...odes vids ga upoznas i on nije ni deseti deo onakav kakvim se predstavljao...dodjes kuci razocarana, boze kazes kakv sam idiot ja...pa on je bas bezveze...I uhvatis sebe kako terazis na kompu ne njega nego onog koji ne postoji...da li me razumete... Ta iluzija moze biti jako opasna...ne mogu da tvrdim da nism par puta srela kvalitetne osobe ali iskljucivo za druzenje, zaljubiti se je jako opasno...kazem iluzija koja je pogubna...Svi mi ovde pisemo mora se priznati dosta toga sto bi hteli da budemo ali nismo...jel tako? Ovih dana "razbijam" iluziju nekom ko nece to da shvati...kaze nijedna me zena ovako nije volela...Procitam: Ljubavi, ne spavam nocima..samo na tebe mislim, osecam te kraj sebe, tvoj dah tvoje ruke...mislis li ti na mene...spavaj i znaj da jedna zena nocas zna da te voli voli najvise na svetu... :?: Boze ko je tu u iluziji oboje? A ja znam sta hoce on a pretpostavljam i sta hoce ona...daj BOze da mu se posreci pa da to bude konacno ljubav...

Jeste to stoji... Ali je ipak stvar prvog utiska... Meni se jednom desilo da nisam bio bas nesto raspolozen (problemi u porodici) i izasao sam sa jednom devojkom i ostavio totalno pogresan utisak. Desava se i to...

Recimo, na drugu devojku sam ostavio sjajan utisak...

No, ima ovde i ljudi koji se kriju iza nickova. Ima cak i ljudi koji sazrevaju... Ljudi koji polako postaju ono sto zele oblikujuci se prema virtuelnom liku koji su stvorili. Nije to nista negativno.

Ali ima i ljudi koji forum (i chatove) koriste kao nacin da dodju do sexa i nisu zainteresovani da konstruktivno ucestvuju na forumu. To jeste negativno, jer se stvara pogresan utisak o svemu tome...

Da ne pricamo i o malom broju onih koji imaju neke cudne porive (manijakalno-ludacke - sto je neko pomenuo ranije)... Ali oni bivaju otkriveni s vremenom i ljudi ih tada ignorisu.

NatasaNatasa:
Da, najgore je u stvari sto stvorimo jednu sliku, a uzivo dobijemo nesto sasvim sasvim drugacije ... retko ko bude onakav kakvim se zaista predstavljao ...

Gresis.Evo,Ja sam upravo onakva kakvom se predstavljam a opet niko mi ne veruje. :P
Mozete li to da mi objasnite, mislim dve Natase i Zumani? jel tako bese, izvini ako sam promasila nick!
Vec postajem pomalo depresivna zbog toga. Prosto ne znam sta da radim? :(

Back