ZALJUBITI SE PREKO NET-a

Упознала сам неколико пријатеља ( оба пола ). Нисам имала намеру да са било ким са Нета улазим у везу, али ово се једноставно догодило...после неколико месеци интензивног дописивања. :)

Hellen:
Упознала сам неколико пријатеља ( оба пола ). Нисам имала намеру да са било ким са Нета улазим у везу, али ово се једноставно догодило...после неколико месеци интензивног дописивања. :)
ovako se i meni desilo :wink:

Desavalo se i to... Kako ne mozes da upoznas... Ja imam nekoliko dobrih drugara sa ovog foruma. A jednom sam se bio i zaljubio. No, posle sam sebi rekao: nikad vise... Te veze na daljinu su iscrpljujuce...

Doduse voleo sam jednom i pre toga jednu forumasicu... Ali ne bih rekao da je to bila bas prava zaljubljenost. Bili smo i neko kratko vreme zajedno...

A koliko sam upoznao uzivo? Nekoliko i svi su ok. Nisu ni seksualni manijaci ni ludaci. (bar oni koje sam ja upoznao... :lol:)

iluzionista:
Desavalo se i to... Kako ne mozes da upoznas... Ja imam nekoliko dobrih drugara sa ovog foruma. A jednom sam se bio i zaljubio. No, posle sam sebi rekao: nikad vise... Te veze na daljinu su iscrpljujuce...

Doduse voleo sam jednom i pre toga jednu forumasicu... Ali ne bih rekao da je to bila bas prava zaljubljenost. Bili smo i neko kratko vreme zajedno...

A koliko sam upoznao uzivo? Nekoliko i svi su ok. Nisu ni seksualni manijaci ni ludaci. (bar oni koje sam ja upoznao... :lol:)

ma ti sexualni manijaci i ludaci, oni ni nece da se upoznaju ni sa kim,oni bi samo da forumare :lol:

Moguce je zaljubiti se preko neta…zasto da ne?…meni se desilo pre godinu dana…ali to je prvi i poslednji put..i tim putem necu ici vise…to je jedina osoba sa neta koju sam upoznala uzivo…volela sam ga…i iz svega toga izasla povredjena….i sebi sam rekla: nikad vise!!!

NatasaNatasa:
Pera_Zdera:
@NatasaNatasa iz tvog prvog posta se vidi da nisi mnogo emotivna osoba, da se ne prepustas lako osecanjima ili da ih imas jako retko.

Kako li si dosao do tog zakljucka da mi je znati?

pero zdero nisi upravu-
iz natasinog prvog posta se vidi da je mnogo emotivna,da jakko cesto ima osecanja i da im se lako prepusta-mislim osecanjima-doduse prema sebi-ko bi inace drugi stavio 2x svoje ime u nik-NARCIS!!

zunam:
u psihologiji bi se reklo da si podeljen/a i da te okruzuju 2 osobe l i p,a ti bi i sa jednom i sa drugom a ne mozes da se odlucis :wink:

Ja volim psihologe :wink:
Dragi moj, posto sam pri prijavljivanju na ovaj forum pokusala da izdejstvujem da moj nick bude ''Natasa'' dobih poruku da je taj nick vec u upotrebi, pa da ne bi izmisljala bespotrebno neki drugi, dodah jos jednom Natasa ... vrlo jednostavno ... nema tu velike psihologije :roll:

zunam:
TU I NEMA NEKE PSIHOLOGIJE-ali psihologija lezi u tome da od milijardu drugih reci,ti bas stavljas tu istu-znaci nisi mogla naci nista drugo sto karakterise tu natasu,tj tebe,vec stavljas opet doticnu.

razumes li me?

Naravno da razumem .. nisam glupa .... samo je po meni potpuno bezveze npr. stavljati neki nick koji nista ne karakterise, kao npr. tvoj .... ili stavljati onaj koji karakterise preterano npr. Natasa sanjalica .... ja bih pre rekla da je bitan psiholoski momenat kolilko sebe krijes iza nicka, nego sto stavljas svoje ime dva puta.

ok

zaljubio sam se par puta.jednom je bilo bas onako zestoko.kad na kraju---ona subotarka,nema se xa pre braka,nema alkohola drogu necu ni da pominjem,cak ni gaziranih napitaka....

NARAVOUCENIJE-Nekako mi to zaljubljivanje dodje kao upoznavanje preko oglassa u erotskim casopisima,znate ono kad rupa ne moze da nadje zakrpu

upravo to.

kod ljudi najvise cenim iskrenost.jos kad postoji neka dobrota malo duhovitosti razumevanja,nakrpis dovoljno da predjes preko toga sto nije neka lepota

a i sto se tice te lepote-retko koja -ponavljam retko,ima nesto u glavi.a cesto iz te lepote naraste i kolicina ega pa onda imas posla sa lepim narcisom-kud ces gore.

nego ti nato rece da nisi narcis? :twisted: :twisted: :twisted:

Back