Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Упознала сам неколико пријатеља ( оба пола ). Нисам имала намеру да са било ким са Нета улазим у везу, али ово се једноставно догодило...после неколико месеци интензивног дописивања. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovako se i meni desilo :wink:Hellen:Упознала сам неколико пријатеља ( оба пола ). Нисам имала намеру да са било ким са Нета улазим у везу, али ово се једноставно догодило...после неколико месеци интензивног дописивања.![]()
)iluzionista:Desavalo se i to... Kako ne mozes da upoznas... Ja imam nekoliko dobrih drugara sa ovog foruma. A jednom sam se bio i zaljubio. No, posle sam sebi rekao: nikad vise... Te veze na daljinu su iscrpljujuce...
Doduse voleo sam jednom i pre toga jednu forumasicu... Ali ne bih rekao da je to bila bas prava zaljubljenost. Bili smo i neko kratko vreme zajedno...
A koliko sam upoznao uzivo? Nekoliko i svi su ok. Nisu ni seksualni manijaci ni ludaci. (bar oni koje sam ja upoznao...)

Pera_Zdera:@NatasaNatasa iz tvog prvog posta se vidi da nisi mnogo emotivna osoba, da se ne prepustas lako osecanjima ili da ih imas jako retko.
NatasaNatasa:Pera_Zdera:@NatasaNatasa iz tvog prvog posta se vidi da nisi mnogo emotivna osoba, da se ne prepustas lako osecanjima ili da ih imas jako retko.
Kako li si dosao do tog zakljucka da mi je znati?

zunam:u psihologiji bi se reklo da si podeljen/a i da te okruzuju 2 osobe l i p,a ti bi i sa jednom i sa drugom a ne mozes da se odlucis :wink:
zunam:TU I NEMA NEKE PSIHOLOGIJE-ali psihologija lezi u tome da od milijardu drugih reci,ti bas stavljas tu istu-znaci nisi mogla naci nista drugo sto karakterise tu natasu,tj tebe,vec stavljas opet doticnu.
razumes li me?
Jednom...Vragolasta Amfibija:ok onda...ovako.
SA KOLIKO STE SE LJUDI SA NETA UPOZNALI I DA STE SE ZALJUBILI U NJIH JER SU ISPUNILI SVA VASA OCEKIVANJA?