ZALJUBITI SE PREKO NET-a

Ja sam skeptik za ljubav preko neta. Ne kažem, može se desiti i to je jedna od ljepših strana neta, ali...
Dosta njih ovdje glume nešto, hoće da budu u nečijim očima ono što nikada neće u realnom životu. Šta se sve čovjek ne nagleda! Tuga živa!

Hellen:
Упознала сам неколико пријатеља ( оба пола ). Нисам имала намеру да са било ким са Нета улазим у везу, али ово се једноставно догодило...после неколико месеци интензивног дописивања. :)

ko, stefan, kres shema

Neznam kako se zaljubiti u nekoga u koga neznas kako izgleda, da li ima sve zube , itd... na ne nabrajam neke gadosti, :?
ali ima ovde jako interesantnih devojaka mislim na nacine njihovog razmisljanja ! :wink:
ali meni je trulo da sad kao ja nesto pitam nju...itd...a ona ispade riba pa me napusi...itd ...itd... :roll:

ponos:
Neznam kako se zaljubiti u nekoga u koga neznas kako izgleda, da li ima sve zube , itd... na ne nabrajam neke gadosti, :?
ali ima ovde jako interesantnih devojaka mislim na nacine njihovog razmisljanja ! :wink:
ali meni je trulo da sad kao ja nesto pitam nju...itd...a ona ispade riba pa me napusi...itd ...itd... :roll:

Ovde se ljudi zblizavaju komnikacijom, a ne izgledom ... valjda je u tome fazon zaljubljivanja preko Net-a

NatasaNatasa:
ponos:

Ovde se ljudi zblizavaju komnikacijom, a ne izgledom ... valjda je u tome fazon zaljubljivanja preko Net-a

JA ONDA ZIVIM JOS UVEK U SVETU GDE JE PRVO BIITAN IZGLED ZA BILO KAKVU
VRSTU ZBLIZAVANJA A POSLE SE LAGANO dolazi NA ISTE TALASNE DUZINE... :wink:
Nadam se da kapiras sta sam hteo da kazem, tj. nisam hteo da povredim nekoga time sto
kazem da je samo izgled bitan , nije ali je jako vazan faktor bar za mene... 8)

NatasaNatasa:
OK je... ukapirali smo svi sta hoces da kazes .... ali ''zaljubljivanje preko Net-a'' definitivno postoji ..... i tema upravo tome sluzi da otkrijemo sta coveka nagna da se ''zaljubi'' a da pri tom ne zna u koga se zaljubio :wink:

ja se izvinjavam , moj konacan odgovor je:
neka vrsta samoce ili nepronalazenje sebe u trenutoj vezi.. :wink:

NatasaNatasa:
OK je... ukapirali smo svi sta hoces da kazes .... ali ''zaljubljivanje preko Net-a'' definitivno postoji ..... i tema upravo tome sluzi da otkrijemo sta coveka nagna da se ''zaljubi'' a da pri tom ne zna u koga se zaljubio :wink:

ma kakvo zaljubljivanje preko neta!moze neko da ti se svidi nacinom razmisljanja kao osoba,ali da se zaljubis u nekoga...ne.

Banshee:
NatasaNatasa:

ma kakvo zaljubljivanje preko neta!moze neko da ti se svidi nacinom razmisljanja kao osoba,ali da se zaljubis u nekoga...ne.

Ako si malo prosarao/la po ovim porukicama, videces da i te kako moze

prosarala. :wink:
po kojim porukama?ako mislis na temu,nisam je celu citala.ja ipak mislim da je to vise idealizovanje neke osobe jer je vidis onako kako se ona predstavi,manje ili vise iskreno.
ipak ti se svidi neciji karakter,ali to ne znaci zaljubljenost.meni je to ipak vise...
istina,ja jesam komplikovana za neke stvari.ne znam to je moje vidjenje stvari,pretpostavljam da je to individualno. :?
umalo da zaboravim...uopste nisam zaljubljive prirode,ne volim vezivanja za druge ljude tako da cak i ako tako nesto postoji,opet mene iskljucuje.
mozda volim da citam necije poruke jer su interesantne ili tako nesto,ili me neko zabavi svojim nacinom razmisljanja,ali to je sve...

NatasaNatasa:
ako zanemarimo stepen iskrenosti osobe u koju se neko zaljubio, znas tacno u koga si se zaljubio....

ja net obozavam jer tu nema stereotipa koje, sve i da hoces, ne mozes u potpunosti da ignorises... izgled ne igra bitnu ulogu barem u prvo vreme i to je odlicno

a stvarno ne znam koliko neka treba ocajna da bude pa da padne na gomilu sra.nja koje ce neki majmun da joj servira na pp... narocito ako taj isti vileni na forumu i daje najblaze receno neprincipijelne odgovore po temama

trenutno sam u trecoj "forumaskoj" vezi i ni jedan put nisam nikoga "bario" vec smo uvek vodili iskren i otvoren razgovor iz kojeg nesto moze da se desi ali i ne mora.... prosto

dosta od mene za sada...

Back