zalite li za necim???

ljudi jel verujete da sam imala patku,,, odrasla u stanu , isla za mnom kao da sam mama patka ...i tako zivesmo neko vreme ,patka stajala ispod trpezarijskog stola kad god je bio rucak i jela ostatke ,najvise volela virsle , ne foliram ,,, kad porasla bilo vise nemoguce cuvati patku u stanu pa smo je dali zeni u selo koja je imala patke ,,, inace zvala se dzoni ,,jos uvek neznamo dali je bila musko ili zensko ,povremeno se cujem sa zenom ,kaze dzoni spava s njom u sobi ,,,, eto , zbog toga sam htela jednog papagaja ,a ne sto rece stefan da mi decko ne valja ,jer ga nemam ,udata sam ,,,

2care2:
zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?

e ja znam! :) vi$e se druzhi.. manje neta... Nadji 3 momka koji cete uvek ispunjavati (ne istovremeno) Zavoli tehno... idi na partye i djuskaj.. to je super... Gledaj komedije svako veche i Simpsonove.. chitaj Alana Forda

cLick - OR - Die:
gigule:
ništa ništa, nema veze, priznajem da sam vlasnica dve džukele koje laju...moj otac kaže da ne možemo ništa, da su operski pevači pevali bi arije ovako mogu samo da laju...

zanimljivo zapazhanje.. aj zovi caleta na forum :D

imala sam dečka koji je imao TRI neuzaustavljiva lajavca - na zvono na vratima, na zvuk telefona, kad bilo ko dođe, ili hoće da izađe iz stana, a naročito kad mene vide - bar 15 minuta lajanja u troglasu (pri tom su me, kao, voleli). I tako pet godina!
Upoznala sam zato i pse fine sorte. Al ovi su ostavlili najjači utisak, pored jednog kokera blentavog ušmoljenog šlihtaru.

svako reaguje na ono sto ne podnosi, pa tako i pas na zvono, petarde, pucnjavu, pojedince..
sto je pas mirniji i ne reaguje na "upade u sistem" vise je retardirao i izgubio svoje instinkte. i postao slican valsniku..

ps
zalim sto ne provodim vise vremena pored reke a manje u kancelariji.

Back