Imate zuti karton, gospodo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Imate zuti karton, gospodo!
ops: STOP!
gigule:ništa ništa, nema veze, priznajem da sam vlasnica dve džukele koje laju...moj otac kaže da ne možemo ništa, da su operski pevači pevali bi arije ovako mogu samo da laju...
2care2:zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?
vi$e se druzhi.. manje neta... Nadji 3 momka koji cete uvek ispunjavati (ne istovremeno) Zavoli tehno... idi na partye i djuskaj.. to je super... Gledaj komedije svako veche i Simpsonove.. chitaj Alana Forda 
cLick - OR - Die:gigule:ništa ništa, nema veze, priznajem da sam vlasnica dve džukele koje laju...moj otac kaže da ne možemo ništa, da su operski pevači pevali bi arije ovako mogu samo da laju...
zanimljivo zapazhanje.. aj zovi caleta na forum![]()

jagodica:pa shto se ti s njom ne druzish
da da
zalim![]()
osle* nema kajanja!2care2:zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?

Tema je bas,bas iz naftalina,ali sam ja danas nesto tuzna,pretuzna i vrte mi se razne misli po glavi...Najvise zalim u zivotu sto svojoj majci nisam vise puta rekla koliko je volim...A sad je kasno jer nje vise nema...
I ne,ne moze se uvek i sve propusteno nadoknaditi....

zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?