***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
da. što nisam malo istrajnija ličnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?
(šala)

Nekada ovako nekada onako.
Pre sam mnogo zalila za svakom glupom sitnicom, krivila sebe za sve lose poteze i nikad sebi davala zasluge za dobro. Danas kad vratim ceo zivot unazad zalim za mnogim propustenim stvarima, za prilikama koje nisam iskoristila. Zalim zbog odluka koje sam nekad donela zbog saveta koje sam ili nisam poslusala ali svo to kajanje i zaljenje traje sat dva i ni malo vise.
Dobro znam da odluka sama po sebi ne znaci mnogo, da uz odluku ide milion nevidljivih kockica koje se poklope kako se poklope da bi od niceg stvorile nesto.
I nekako sam sigurna da bi te kockice i da sam drugacije razmisljala padale bas tako da se opet sve zavrsi kako se zavrsilo. Nije da slepo verujem u sudbinu i da potcenjujem coveka ali ...Ne nalazim mesto svojim zeljama u sopstvenom zivotu.
zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?

trenutno imam osecaj da mi nesto fali, da nesto propustam....samo sto ne mogu da definisem sta je to...kao da cekam da se nesto desi a ni sama ne znam sta je to...ruzan osecaj, nadam se prolazan

o5 nisam dobila 7 ma lotouuuuuuuuuuuu![]()

.....jedino sto nisam umela da kazem NE i to ne jednom nego vise puta.....i ne da zalim zbog toga vec sam uzasno ljuta na SEBE....

a meni sad zao sto sam umela da kazem NE vise puta
ko da sam bas morala![]()