Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Svi brodici su mali, idu iz Porto Vromija, cena je 10 evra po osobi, na plazi je zadrzavanje oko 2-2.30 sata... Posle 13h mislim da brodici ne idu, jer su na Navagio plazi veliki talasi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno!
E, samo jos: koliko traje voznja do tamo i jel se vracas istim brodicem, tj. da li te taj ceka na Navagiu ili nekim drugim?
Jos nesto me zanima u vezi kornjaca-ti izleti koliko vidim idu od 13-20E. Zanima me u cemu je razlika, samo do agencije ili jos u necemu? I koja je agencija najpovoljnija?
Da li bi neko mogao da mi kaze kako se krecu cene iznajmljivanja automobila. Devojka i ja idemo u Alikanas pa smo planirali da uzmemo kola na 10 dana, da se ne bi smorili, a i nisam ljubitelj GSP-a, tako da....
Hvala unapred!
Ako ste smesteni u Laganasu, moj vam je predlog iznajmite pedolinu i pratite brodice koji traze kornjace, mnogo je zanimljivije, jeftinije i sigurno cete videti kornjacu, ne samo da smo je videli, slikali i snimili vec se moj muz cak i brckao sa jednom![]()
Da li bi neko mogao da mi kaze kako se krecu cene iznajmljivanja automobila. Devojka i ja idemo u Alikanas pa smo planirali da uzmemo kola na 10 dana, da se ne bi smorili, a i nisam ljubitelj GSP-a, tako da....
Hvala unapred!
Imam par pitanja pa bih molio one koji su prošle godine letovali na Zakintosu da odgovore:
1. kakve su cene u odnosu na kontinentalnu nama poznatu severnu Grčku? (restorani i hiper marketi)
2. kakav je grad Zante i koliko je udaljen od Laganasa? ima li autobuskog prevoza do Zante-a?
idem 2 avgusta u Laganas . zanima me kakav je nocni provod ? da li postoje mesta na kojima je atmosfera kao npr. na "soundu" ili slicnim splavovima? da li je neko od vas bio na tim zurkama u belom koje se nedeljom odrzavaju na nekom ostrvcetu pored Laganasa ? cula sam se sve o pijanim englezima ali ne mogu da verujem da tamo nema neko normalno mesto da se izadje i super provede . nas dve devojke idemo same , da li mozemo da se osecamo sigurno medju tom pijanom ruljom ?
Od tog mesta gde sam ja bio je 12.5e po osobi..nismo otisli i ne znam dal ostavljaju pa dodju na pr posle sat 2 po vas..sta znam mozda smo i trebali ali ima dosta tako lepih plaza
Hvala puno za informaciju o iznajmljivanju kola. Moracu da se podsetim kako sam se cenjkao u Tunisu![]()
Kada se vratim (19.7.) postovacu slike i utiske. Uzivajte i hvala jos jednom !
Koliko otprilike kosta soba tamo da se iznajmi?