Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde ko je bio sa decom da mi kaze sta je izabrati - argassi ili mozda kalamaki ili vasillikos ili kako vec ... radije bih isla u apartman ali moze i bb.... posto imam malo deta bitno mi je da mi je bar neka prodavnica ili pekara relativno blizu... inace idemo autom ...

hvala

ajde ko je bio sa decom da mi kaze sta je izabrati - argassi ili mozda kalamaki ili vasillikos ili kako vec ... radije bih isla u apartman ali moze i bb.... posto imam malo deta bitno mi je da mi je bar neka prodavnica ili pekara relativno blizu... inace idemo autom ...

hvala

U Argasiju ima svega i svachega ali mana ovog mesta je u tome shto UOPSHTE nema plazu, bukvalno, ali bukvalno plaza je shiroka koliko i prosechan peshkir za plazu, :dash: za odmor sa decom najbolje mesto je Tsilvi, mirno je, ima super plazu i sve drugo shto vam je potrebno, i restorane i prodavnice, bash sve. Pozdrav :bye:
P.S. Laganas sa decom nikako!

Tsilivi ili Argasi su ya porodicu sa decom prihvatljivi. Ranije sam detaljno opisala iskustvo u Tsiliviju naovom forumu. Samo da poseti za zlu ne trebalo u Argasiju imate ordinacije dva Srpska lekara -sa organizatorima Filip travela i Kalodoukasa imaju dogovor pa njihovi putnici koriste tu mogućnost ako zatreba.

kalamaki??? Kakav je??? I neka slika ako moze, molim vas............ :(

Ako se ne varam, avioni koji slecu na Zakintos, prelecu preko plaze u Kalamakiju ;) i to veoma nisko...Jednom smo prosli kroz mesto kolima, skrenuli sa glavnog puta cisto da vidimo kako je...pa onako, nije za neku pohvalu, nekako mi je izolovano mesto...Kad bih ponovo isla na Zakintos birala bih Argasi za smestaj.

Interesuje me koje mesto na ostrvu izabrati za odsedanje: Argasi, Laganas, Cilivi...? Mislenja su razlicita, ovde ima puno engleza, tamo su cevi od kanalizacije...itd.

Zavisi od toga sta volis... Ja nikada ne bih izabrala Tzilvi, Alykanes... BIla sam smestena u Laganasu, ima puno Engleza, ali nikakvih neprijatnosti nismo doziveli od njih, ni na plazi, ni na ulici... Oni se zabavljaju za sebe, druge ne diraju ;)

Laganas ima dugu pescanu plazu, na kojoj ces uvek naci mesta. Argasi je lepse, mirnije mesto, ali, na zalost, nema plazu. Mi smo rentirali auto, tako da smo malo vremena provodili u Laganasu.
Najbolje plaze su na samom jugu ostvra, oko Vasilikosa...

Hvala puno!
Mi cemo sigurno iznajmiti auto ili motor, tako da mi i nije bitna plaza u kraju gde odsedam. Bitno mi je da je lepo mestasce za vecernju setnju i da ima neku finu pesacku zonu sa cuvenim grckim tavernama i lepim kaficima i restoranima. Eventualno da bude blize jugu i tim lepim plazama...

Hvala puno!
Mi cemo sigurno iznajmiti auto ili motor, tako da mi i nije bitna plaza u kraju gde odsedam. Bitno mi je da je lepo mestasce za vecernju setnju i da ima neku finu pesacku zonu sa cuvenim grckim tavernama i lepim kaficima i restoranima. Eventualno da bude blize jugu i tim lepim plazama...

Duz cele plaze u Laganasu su grcke taverne, tamo Englezi ne idu uvece, jer se desavanja koja njih interesuju, nalaze u glavnoj ulici... Naravno bez auta ili motora je suludo posecivati ostrva... Mislim da na ovom forumu imas napisano sta sve treba videti i posetiti, puno ce ti koristiti, a malo ljudi ne ostrvu ce ti reci za njih... na prvom mestu restoran u Porto Limnionasu, kada se budete vracali sa Navagia... osecaj fenomenalan, klopa super, ....

Poslednja izmena:
Zavisi od toga sta volis... Ja nikada ne bih izabrala Tzilvi, Alykanes... BIla sam smestena u Laganasu, ima puno Engleza, ali nikakvih neprijatnosti nismo doziveli od njih, ni na plazi, ni na ulici... Oni se zabavljaju za sebe, druge ne diraju ;)

Laganas ima dugu pescanu plazu, na kojoj ces uvek naci mesta. Argasi je lepse, mirnije mesto, ali, na zalost, nema plazu. Mi smo rentirali auto, tako da smo malo vremena provodili u Laganasu.
Najbolje plaze su na samom jugu ostvra, oko Vasilikosa...

Cao Majat,reci mi razlog zbog koga ne bi izabrala da letujes u Tzilvi-ju?

Da li moze neko da mi pomogne,da se odlucim koje mesto da izaberem za letovanje na Zakintosu?Neko kaze Laganas,a drugi kaze...nemoj tamo ni slucajno.Nekome se pak svidja Tzilivi,a nekome ne...pa sam u nedoumici za sta da se odlucim...

Ja sam rezervisala hotel Rainbow u Kalamakiju za početak septembra. Pitam se kako cu docekati septembar :-( Planiram da iznajmim auto za sve vreme boravka na ostrvu tako da mi ne smeta sto smo u Kalamakiju, ali me ipak zanima da li je neko bio u ovom mestu, kakvi su njegovi utisci kao i da li je neko bio u hotelu Rainbow? Kakvo je vreme na ostrvu u septembru?

Brinem i u vezi dobijanja vize jer sam proslog leta imala neprijatan dogadjaj da su mi javili 5 minuta pred polazak da nisam dobila vizu iako sam prethodnog dana od agencije dobila vaucere i mesta u autobusu. Inace sam u radnom odnosu vec vise godina i letovala sam vise puta u Grckoj bez problema. Kasnije se ispostavilo da sam na svom pasosu imala nalepnicu agencije preko koje NIKADA nisam putovala niti ih kontaktirala. Bila sam hrabra pa sam aplicirala za vizu 10 dana nakon odbijanja i dobila sam je?! I zato sad brinem...

Mogu da vam preporucim agenciju KOFER iz Beograda.Mi smo prosle godine isli sa njima 13 nocenja na Zakintos.Mislim da i ove godine rade 12/13 nocenja.Rade samo Zakintos,sve je bilo ok.Mi smo bili u Laganasu.Ako vas nesto zanima slobodno pitajte.

Mogu da vam preporucim agenciju KOFER iz Beograda.Mi smo prosle godine isli sa njima 13 nocenja na Zakintos.Mislim da i ove godine rade 12/13 nocenja.Rade samo Zakintos,sve je bilo ok.Mi smo bili u Laganasu.Ako vas nesto zanima slobodno pitajte.
Sta nisam dobro razumeo...? :think:
:rtfm: 13 dana po ceni od 260e(autobus+trajekt+smestaj) u avgustu, vila na samoj plazi sa pogledom na more...?! :dontunderstand:

Ne znam sta nije jasno.Mi smo ponovo juce uplatili od 01.07/13.07.2009 za 250eur po osobi,vila Magdalena u Ciliviju za 12 noći(bus+smeštaj+brod).Ostaje samo viza 600 din.+osiguranje.Kod njih imate kompletnu prezentaciju ostrva,bukvalno sve.

mi smo bili prosle godine na zakintosu sa kumovima
bili smo u mestu koje se zove kalamaki beach u vili sofija,klopu smo pravili samii ili smo isli po tavernama
obisli smo vecinu plaza po ostrvu i meni je licno legla jedna od najvecih kalamaki beach ili jos drugacije je zovu plaza kornjaca,na metar od nasih peskira jedna mala crna slatka kornajcica je krocila svoj put ka moru plaza je ogromna i dugacka tako da ako se ode malo dalje mozete biti sami na tom delu plaze...sveti nikola mi je bio prljav za ronjenje i to na nekih 2 metra dubine nista se nije moglo videti od djubreta tako da ne znam misljenja su podeljena,nasukani brod i navagio plaza su stvarno spektakl jedino je voda bila ledena
rentiranje kola obavezno da se obidje ostrvo
zanta je prelep gradic za setnju a takodje treba obici tvrdjavu iznad grada sa prelepom panoramom za fotografisanje i obavezno probati sladolede u malim poslasticarnicama ispod same tvrdjave
pijanih engleza ima previse ali su glupi ko ... mi smo par veceri isli u neki hotel na grcke veceri i engleske kvizove i ako pogodis tacan razultat jedna tura pica je placena celom nasem stolu--mi smo se te dve veceri odvalili od alkohola od 24 pitanja mi smo pogodili 18,na kraju smo pica prebacivali englezima...i englezi i engleskinje su strasno napadni i veliki smorovi kada su pijani ali ide uz cenu...
cene su ok mada zavisi i od mesta gde se izadje
tavernice su pristupacne...
toliko je bilo lose da kumovi opet idu na isto ostrvo da letuju
ima jedna legenda koja kaze ako jednom odes na zakintos uvek ces letovati tamo

Poslednja izmena:

Back