alexandra n
Zainteresovan član
- Poruka
- 143
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ko je bio sa decom da mi kaze sta je izabrati - argassi ili mozda kalamaki ili vasillikos ili kako vec ... radije bih isla u apartman ali moze i bb.... posto imam malo deta bitno mi je da mi je bar neka prodavnica ili pekara relativno blizu... inace idemo autom ...
hvala
kalamaki??? Kakav je??? I neka slika ako moze, molim vas............![]()
Pisite nesto vise o Zakintosu, lepite neke lepe slike, prepricavajte iskustva....tako lepo ostrvo a tako malo informacija. Mozda ove godine odemo bas tamo ali da li je to-to? :-(
Interesuje me koje mesto na ostrvu izabrati za odsedanje: Argasi, Laganas, Cilivi...? Mislenja su razlicita, ovde ima puno engleza, tamo su cevi od kanalizacije...itd.Ako odes neces se pokajati, to je sigurno,.. po meni ostrvo je super, plaze takodje, more toplo... pitaj sta te interesuje?
Interesuje me koje mesto na ostrvu izabrati za odsedanje: Argasi, Laganas, Cilivi...? Mislenja su razlicita, ovde ima puno engleza, tamo su cevi od kanalizacije...itd.
Hvala puno!
Mi cemo sigurno iznajmiti auto ili motor, tako da mi i nije bitna plaza u kraju gde odsedam. Bitno mi je da je lepo mestasce za vecernju setnju i da ima neku finu pesacku zonu sa cuvenim grckim tavernama i lepim kaficima i restoranima. Eventualno da bude blize jugu i tim lepim plazama...
Hvala jos jednom!
Zavisi od toga sta volis... Ja nikada ne bih izabrala Tzilvi, Alykanes... BIla sam smestena u Laganasu, ima puno Engleza, ali nikakvih neprijatnosti nismo doziveli od njih, ni na plazi, ni na ulici... Oni se zabavljaju za sebe, druge ne diraju
Laganas ima dugu pescanu plazu, na kojoj ces uvek naci mesta. Argasi je lepse, mirnije mesto, ali, na zalost, nema plazu. Mi smo rentirali auto, tako da smo malo vremena provodili u Laganasu.
Najbolje plaze su na samom jugu ostvra, oko Vasilikosa...
Sta nisam dobro razumeo...?Mogu da vam preporucim agenciju KOFER iz Beograda.Mi smo prosle godine isli sa njima 13 nocenja na Zakintos.Mislim da i ove godine rade 12/13 nocenja.Rade samo Zakintos,sve je bilo ok.Mi smo bili u Laganasu.Ako vas nesto zanima slobodno pitajte.
DEKI JE CAR!Ne znam sta nije jasno.Mi smo ponovo juce uplatili od 01.07/13.07.2009 za 250eur po osobi,vila Magdalena u Ciliviju za 12 noći(bus+smeštaj+brod).Ostaje samo viza 600 din.+osiguranje.Kod njih imate kompletnu prezentaciju ostrva,bukvalno sve.