Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Auuuuuuuu kako je lepo setiti se svega!
Prelepe slike
Prelepe slike

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
staju brodici na obalu, ali kada ulazis u vodu da se kupas posle dva koraka je vec duboko, i ja sam se iznenadilaako idete u svojoj organizaciji idite sto ranije jer vec posle 13-14h tamo ne ide ni jedan brodic jer zbog velikih talasa ne mogu da pridju plazi...
![]()
Jos nesto-moja komsinica i njen muz, kada su videli sve ove slike sa Zakintosa hteli bi i oni da idu. E, sad, mi bi bar 5-6 dana da se preklopimo(sto bi nam bilo super zbog kola), jer ne mogu da nadju u nasoj vili mesto. Oni su nasli slobodan smestaj u nekom hotelu app Christina u Tsiliviju. Nigde na netu ne mogu da nadjem neki komentar. Jel zna neko nesto o tom hotelu, jel neko bio, video ga ili bar gde se tacno nalazi? Problem je sto su rekli da je 15 min od plaze u nekom delu Planos, pa ne znaju jel to nesto daleko?
sticajem okolnosti decko i ja idemo na zakintos, u argasi pocetkom avgusta...
da li bi neko mogao da napise nesto o tom mestu...cula sam da nema plazu pa me interesuje da li busom moze da se dodje do neke obliznje? koliko cesto saobracaju busevi, u koje vreme i koja je cena?
Beograd1983 super slike! Svidja mi se ona br.6 sa zelenom vodom, divno! Sta je to? Jel su boje stvarno takve ili je to nesto doradjeno?
Da li neko mozda zna nesto o vili Windmill u Argasiju?
www.kofertravel.co.rsMi planiramo Zakintos ove godine,moracu da procitam sve detaljno sta ste pisali!
i koliko otprilike kosta da se iznajme kola na pet do sedam dana? da li neko ima sveze informacije?![]()