Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POREKLO IDEJE ZAKONA POSTOJANJA
Pogledajte pažljivo priloženi video gde Tesla objašnjava poreklo, tj. Izvor iz kojeg je crpeo svoje ideje i pravio projekte svojih pronalazaka iz oblasti elektrotehnike, gde postoji i podatak kad Tesla kaže: "Nijesam ja autor ovih ideja"
Poreklo i izvor ideje u vezi otkrića Zakona postojanja je isti kao i Teslin. Moja iskustva u vezi komunikacije sa Izvorom i iz kojega sam preneo Zakon postojanja su ravna Teslinim, a u izvesnom smislu nadmašuju Teslina. Nadmašuju u tome što je moja komunikacija sa Izvorom u nekim momentima bila direktna, neposredna i lična. Što podrazumeva da sam u nekim određenim situacijama i momentima bio u situaciji da se prilikom mojih vantelesnih iskustva nađem licem u lice sa Izvorom, ("svetlosnim bićem"), koje je na mene prenosilo svoje znanje u vezi Zakona postojanja, kada sam bio u mogućnosti da ga "vidim" i rečima, na čistom srpskom, razgovaram sa njim.

DRAGOLJUB:
To znači da si ti u celoj tvojoj priči marginalan i nevažan?
Mislim da si u pravu.
a da neko pomogne ovom čoveku..?
DRAGOLJUBU, RANJENOM ZOROU, KREPTOMANU i VAMA SLIČNIM:
Zakon postojanja ili Nauka o nagonu samoodržanja, je otkriće i objašnjenje najveće svetske tajne, - tajne postojanja materije, života i prirode - oko čega su se hiljadama godina bezuspešno lomili umovi generacija svetskih naučnika, filozofa, teologa i mistika. Nebitno kako sam došao do tog otkrića, ono je napisano mojim perom i mojom rukom i ta čast pripada meni. A svetske budaletine, šarlatani i sitne duše svih vrsta i profila, kojih je uvek bilo i koje su uvek pokušavale da obezvrede, omalovaže, popljuju i tako zataškaju svako novo naučno ili filozofsko otkriće i tako zakoče ili spreče napredak civilizacije, sada i u ovom slučaju, mogu da pevaju borbene pesme, jer Zakon postojanja je izašao na svetlo dana i više nikada i niko neće moći da proda svetu muda za bubrege, ni u oblasti nauke, ni filozofije, ni svetske politike ili teologije,
U potpisu:
Tesla i ja.

DRAGOLJUBU, RANJENOM ZOROU, KREPTOMANU i VAMA SLIČNIM:
Zakon postojanja ili Nauka o nagonu samoodržanja, je otkriće i objašnjenje najveće svetske tajne, - tajne postojanja materije, života i prirode - oko čega su se hiljadama godina bezuspešno lomili umovi generacija svetskih naučnika, filozofa, teologa i mistika. Nebitno kako sam došao do tog otkrića, ono je napisano mojim perom i mojom rukom i ta čast pripada meni. A svetske budaletine, šarlatani i sitne duše svih vrsta i profila, kojih je uvek bilo i koje su uvek pokušavale da obezvrede, omalovaže, popljuju i tako zataškaju svako novo naučno ili filozofsko otkriće i tako zakoče ili spreče napredak civilizacije, sada i u ovom slučaju, mogu da pevaju borbene pesme, jer Zakon postojanja je izašao na svetlo dana i više nikada i niko neće moći da proda svetu muda za bubrege, ni u oblasti nauke, ni filozofije, ni svetske politike ili teologije
Tesla je (Problem povecanja ljudske energije) govorio da se tajne ne nalaze u coveku, nego u svetom duhu, nekoj svetlosnoj misaonoj ravni, a da je ljudski mozak samo komunikacioni uredjaj, modem, interfejs za povezivanje sa svetom ideja. Vazno je naci dugme download i zaglaviti ga.
i svuda po univerzitetima će se posle trabunjanja profesora čuti povici "Da, ali to se ne slaže sa onim što kaže Ljubo !!"..i krenuće revolicija ..i nosićemo svi Ljuba na trosedu, ulicma svetskijem, dok će on mahati svima, sa suzama radosnicama u oku lijevome..

Razlika između Tesle i mene su samo dva različita područje informacija

MUŽJAK:
Ja sam otkrio logiku, a time ujedno i tajnu postojanja materije, života i prirode, što do danas niti i jednom naučniku, filozofu, telologu ili kistiku sveta nije pošlo od ruke. I još se nije rodio, niti će, ko će moći argumentovano to da ospori. Pa ti sad vidi.
A ti... puno sehreš za svoje godine.
Video sam ja šta ti i svi drugi znate i šta mislite, kao i to u čemu je razlika između vašeg i mog mišljenja.Ljubomire, ne uobražavaj!
Mnogi su shvatili to što ti misliš da je jedino tebi pošlo za rukom... ne mislimo svi iste misli kao ti, to je razlika.
JA KOJI JESAM:
Video sam ja šta ti i svi drugi znate i šta mislite, kao i to u čemu je razlika između vašeg i mog mišljenja.
Razlika je što se svi vi, podrazumevajući celokupnu svetsku nauku, filozofiju, kao i svetske religije, bavite svetom kao posledicom. Bavite se čulno i vančulno opažljivim fizičkim i psihičkim pojavama, radnjama i procesima od kojih se svet sastoji, sa značenjem POSLEDICE.
Ja se time ne bavim, to me ne zanima. Ja se bavim UZROKOM sveta, tj. vršiocem svih mogućih čulno i vančulno opažljivih fizičkih i psihičkih pojava, radnji i procesa. Dajem odgovore na pitanja: ŠTA je On, KAKO postoji i ZAŠTO. Toga nema u svetskoj naučnoj, filozofskoj, ni verskoj literaturi. Niti u tvojim objašnjenjima "apsoluta",. kojeg si takođe opazio, spoznao i opisao samo kao psihičku pojavu, radnju i proces sa značnjem POSLEDICE.
To i jeste razlog što me ne razumete, jer to što ja govorim, pokušavate da shvatite u kontekstu i po šablonu vaših znanja i razmišljanja, ne opažajući da su to dve potpuno različite oblasti znanja - znanje o svetu kao POSLEDICI i znanje o svetu kao UZROKU.
Zato znanje o UZROKU sveta i ima značenje jedne potpuno nove nauke - nauke koju do danas nismo imali - NAUKE O SVESTI, sa značenjem NAUKE ONAGONU SAMOODRŽANJA

i očito nisi zapazio o čemu ja pišem...
JA KOJI JESAM:
T
Zapazio sam. Pišeš o Apsolutu koji stvara (projektuje) svet. Dakle, objašnjavaš svet pomoću Apsoluta, a postojanje Apsoluta ne znaš da objasniš. To i vernici rade. Pričaju o Bogu koji stvara svet, a postojanje Boga ne znaju da objasne.
A ja se ne bavim mnogo postojanjem sveta, već postojanjem Apsoluta, tj. Boga. Konkretno, bavim se pitanjem postojanjem Svesti. Jer Svest je Apsolut, tj. Bog, koji raspolaže sa sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. A svet koji On stvara su sedam vrsta Božijih različitih fizičkih i psihičkih radnji, tj. radnji Svesti.
Spojili ste kontinente.