ZAKON POSTOJANJA – istina o postojanju materije, zivota i prirode

POREKLO IDEJE ZAKONA POSTOJANJA

Pogledajte pažljivo priloženi video gde Tesla objašnjava poreklo, tj. Izvor iz kojeg je crpeo svoje ideje i pravio projekte svojih pronalazaka iz oblasti elektrotehnike, gde postoji i podatak kad Tesla kaže: "Nijesam ja autor ovih ideja"

Poreklo i izvor ideje u vezi otkrića Zakona postojanja je isti kao i Teslin. Moja iskustva u vezi komunikacije sa Izvorom i iz kojega sam preneo Zakon postojanja su ravna Teslinim, a u izvesnom smislu nadmašuju Teslina. Nadmašuju u tome što je moja komunikacija sa Izvorom u nekim momentima bila direktna, neposredna i lična. Što podrazumeva da sam u nekim određenim situacijama i momentima bio u situaciji da se prilikom mojih vantelesnih iskustva nađem licem u lice sa Izvorom, ("svetlosnim bićem"), koje je na mene prenosilo svoje znanje u vezi Zakona postojanja, kada sam bio u mogućnosti da ga "vidim" i rečima, na čistom srpskom, razgovaram sa njim.

Poslednja izmena:
POREKLO IDEJE ZAKONA POSTOJANJA

Pogledajte pažljivo priloženi video gde Tesla objašnjava poreklo, tj. Izvor iz kojeg je crpeo svoje ideje i pravio projekte svojih pronalazaka iz oblasti elektrotehnike, gde postoji i podatak kad Tesla kaže: "Nijesam ja autor ovih ideja"

Poreklo i izvor ideje u vezi otkrića Zakona postojanja je isti kao i Teslin. Moja iskustva u vezi komunikacije sa Izvorom i iz kojega sam preneo Zakon postojanja su ravna Teslinim, a u izvesnom smislu nadmašuju Teslina. Nadmašuju u tome što je moja komunikacija sa Izvorom u nekim momentima bila direktna, neposredna i lična. Što podrazumeva da sam u nekim određenim situacijama i momentima bio u situaciji da se prilikom mojih vantelesnih iskustva nađem licem u lice sa Izvorom, ("svetlosnim bićem"), koje je na mene prenosilo svoje znanje u vezi Zakona postojanja, kada sam bio u mogućnosti da ga "vidim" i rečima, na čistom srpskom, razgovaram sa njim.

To znači da si ti u celoj tvojoj priči marginalan i nevažan?
Mislim da si u pravu...:mrgreen:

To znači da si ti u celoj tvojoj priči marginalan i nevažan?
Mislim da si u pravu.

Upravo tako. I ja sam to na mnogo mesta u mojim postovima i naglasio

Ovo je bitno za tebe i mnoge druge da znate, ukoliko ce saznanje tog istinskog i najviseg i univerzalnog autoriteta od kojeg potice objasnjenje Zakona postojanja da vam pomogne da na to objasnjenje ozbiljno obratite paznju, naucite ga na pamet i usvojite, bez razumevanja, kao verovanje, Kao sto bez razumevanja i kao verovanje, usvajate sva znanja kojima raspolazete i koja vam razni belosvetski manipulatori, tj. naucni, filozofski, verski i ideoloskopoliticki autoriteti nude. Imajuci na umu da sposobnoscu razumevanja ne raspolazete, a ja nisam priznati autoritet kojem bi moggli da vreujete.

Poslednja izmena:
DRAGOLJUBU, RANJENOM ZOROU, KREPTOMANU i VAMA SLIČNIM:

a da neko pomogne ovom čoveku..?

Zakon postojanja ili Nauka o nagonu samoodržanja, je otkriće i objašnjenje najveće svetske tajne, - tajne postojanja materije, života i prirode - oko čega su se hiljadama godina bezuspešno lomili umovi generacija svetskih naučnika, filozofa, teologa i mistika. Nebitno kako sam došao do tog otkrića, ono je napisano mojim perom i mojom rukom i ta čast pripada meni. A svetske budaletine, šarlatani i sitne duše svih vrsta i profila, kojih je uvek bilo i koje su uvek pokušavale da obezvrede, omalovaže, popljuju i tako zataškaju svako novo naučno ili filozofsko otkriće i tako zakoče ili spreče napredak civilizacije, sada i u ovom slučaju, mogu da pevaju borbene pesme, jer Zakon postojanja je izašao na svetlo dana i više nikada i niko neće moći da proda svetu muda za bubrege, ni u oblasti nauke, ni filozofije, ni svetske politike ili teologije,

U potpisu:
Tesla i ja.

Poslednja izmena:

Zakon postojanja ili Nauka o nagonu samoodržanja, je otkriće i objašnjenje najveće svetske tajne, - tajne postojanja materije, života i prirode - oko čega su se hiljadama godina bezuspešno lomili umovi generacija svetskih naučnika, filozofa, teologa i mistika. Nebitno kako sam došao do tog otkrića, ono je napisano mojim perom i mojom rukom i ta čast pripada meni. A svetske budaletine, šarlatani i sitne duše svih vrsta i profila, kojih je uvek bilo i koje su uvek pokušavale da obezvrede, omalovaže, popljuju i tako zataškaju svako novo naučno ili filozofsko otkriće i tako zakoče ili spreče napredak civilizacije, sada i u ovom slučaju, mogu da pevaju borbene pesme, jer Zakon postojanja je izašao na svetlo dana i više nikada i niko neće moći da proda svetu muda za bubrege, ni u oblasti nauke, ni filozofije, ni svetske politike ili teologije,

U potpisu:
Tesla i ja.

Tada je sve u redu, dugo cekana tajna je otkrivena. :ok:

Tesla je (Problem povecanja ljudske energije) govorio da se tajne ne nalaze u coveku, nego u svetom duhu, nekoj svetlosnoj misaonoj ravni,
a da je ljudski mozak samo komunikacioni uredjaj, modem, interfejs za povezivanje sa svetom ideja.
Vazno je naci dugme download i zaglaviti ga.

Zakon postojanja ili Nauka o nagonu samoodržanja, je otkriće i objašnjenje najveće svetske tajne, - tajne postojanja materije, života i prirode - oko čega su se hiljadama godina bezuspešno lomili umovi generacija svetskih naučnika, filozofa, teologa i mistika. Nebitno kako sam došao do tog otkrića, ono je napisano mojim perom i mojom rukom i ta čast pripada meni. A svetske budaletine, šarlatani i sitne duše svih vrsta i profila, kojih je uvek bilo i koje su uvek pokušavale da obezvrede, omalovaže, popljuju i tako zataškaju svako novo naučno ili filozofsko otkriće i tako zakoče ili spreče napredak civilizacije, sada i u ovom slučaju, mogu da pevaju borbene pesme, jer Zakon postojanja je izašao na svetlo dana i više nikada i niko neće moći da proda svetu muda za bubrege, ni u oblasti nauke, ni filozofije, ni svetske politike ili teologije

i svuda po univerzitetima će se posle trabunjanja profesora čuti povici "Da, ali to se ne slaže sa onim što kaže Ljubo !!"..

i krenuće revolicija ..i nosićemo svi Ljuba na trosedu, ulicma svetskijem, dok će on mahati svima, sa suzama radosnicama u oku lijevome..

HAKIM BEJ:

Tesla je (Problem povecanja ljudske energije) govorio da se tajne ne nalaze u coveku, nego u svetom duhu, nekoj svetlosnoj misaonoj ravni, a da je ljudski mozak samo komunikacioni uredjaj, modem, interfejs za povezivanje sa svetom ideja. Vazno je naci dugme download i zaglaviti ga.

Ne poznaješ suštinu problema kada je reč o "downloadu" informacija iz "svetoga duha". Ne poznaješ Zakon po kojem postoje materija, život i priroda i po kojem teče njihova evolucija, Mada se taj Zakon u svemu očituje. Sve postoji i sve evoluira na isti način.

Uzmi primer jajeta u kojem postoji zametak (DNK) sa kompletnom informacijom o građi tela koke i žumanjak i belanjak, kao živi gradivni materijal od kojeg koka treba da se sagradi, u kojem te informacije nema, I šta se tu dešava? Dešava se samo to da živa i svesna tvar žumanjka i belanjka "downloaduje" tu informaciju o koki iz zametka (iz "svetog duha") i pomoću nje se razvija u oblik koke.

Isto je i sa čovečanstvom. I ono je prvobitno bilo jedna jedinstvena grudva žive tvari koja je u sebi imala zametak sa informacijom o razvoju i građi čovečanstva, iz koje čovečanstvo po malo crpe informacije i po njima se razvija. Taj zametak čovečanstva iz kojeg ljudi "downloaduju" informacije su "svetlosna bića", koja možeš da vidiš na internetu kako izgledaju, Koja su u ranijoj inkarnaciji čovečanstva bili ljudi sa fizičkim telima kao i mi sada, koja raspolažu sa svim informacijama o tome kako čeovečanstvo treba da izgleda i da se razvija. Svi svetski veliki pronalazači i proroci, poput Tesle, Mojsija, Hrista, Bude itd, sve su svoje ideje crpeli telepatski (bez obzira da li su bili svesni toga ili ne) od "svetlosnih bića". I sem "svetlosnih bića" ništa drugo ne postoji što bi moglo da se podrazumeva pod pojmom religiski "bog" ili "sveti duh". Tesla je bio svestan tog izvora svojih informacija, ali ne i njegove suštine, jer nije poznavao Zakon postojanja. Tesla je i znao i tvrdio da je sve energija, da je sve svetslost i da je sve elektricitet, ali nije znao kako energija, tj. svetlost, odnosno, elektricitet postoji. Nije ništa znao o poreklu toga. Nije znao Zakon postojanja. Tesla je takođe znao i da je sve Svest. On je tvrdio da i svaka elementarna čestica, tj. svaki elektron, ima svest, ali nije znao da su psiha i materija jedno i isto. Da su to samo dva različita ugla posmatranja jednog i istog postojanja - čulno i vančulno.

Ja sam primio i napisao Zakon postojanja iz istog izvora iz kojeg je i Tesla primio informacije za svoje pronalaske. Moja vantelesna iskustva su se često ponavljala tokom punih 15 godina. Ja sam primio više informacija i imao bolji uvid od Tesle o suštini, poreklu i postojanju svega onoga što Tesla naziva imenom "energija", "svetlost", elektricitet", kao i onoga što naziva imenom "sveti duh" ili "bog". Što se podrazumeva, jer bez detallnog uvida u sve to, ne bih bio u stanju do kraja da razumem i objasnim Zakon postojanja, tj. da razumem da je sve što postoji, Život, odnosno, Svest. I da sve to u pismenoj formi prezentiram, ne kao dogmu i veru, već kao iskustveno proverljivu i logički objašnjivu Nauku o Svesti, odnosno, Nauku o nagonu samoodržanja.

RANJENI ZORO:

i svuda po univerzitetima će se posle trabunjanja profesora čuti povici "Da, ali to se ne slaže sa onim što kaže Ljubo !!"..i krenuće revolicija ..i nosićemo svi Ljuba na trosedu, ulicma svetskijem, dok će on mahati svima, sa suzama radosnicama u oku lijevome..

Možeš ti da se sprdaš na moj račun koliko hoćeš, ali to što si rekao nije daleko od istine, tj. od onoga što će u budućnosti neminovno da se desi. Ne u vezi Ljube i zbog Ljube, koji je u svemu oveome nebitan, već zbog spoznaje Zakona postojanja, kao ideje koja će, neminovno, na kraju morati da preovlada svetom. Umesto sadašnjih ideološko-političkih, ekstremnih, verskofanatičnih, nacinalističkih i kapitalističkih, pohlepnih i robovlasničkih ideja, imajući na umu da nikada ljudi ne vladaju svetom, već ideje. Čak i da niko trenutno ne bude razumeo, ni prihvatio Zakon postojanja, pa se bude još koje stoleće čekao da ga neko drugi otkrije, opet će to da bude ovaj isti Zakon postojanja koji sam ja otkrio, jer nikakav drugi Zakon ne postoji i opet će on kao ideja da zavlada svetom.

Znam, vama smeta što ja svoje ime dovodim u vezu sa imenom Velikog Tesle, ali treba da vam bude jasno da otkriće Zakona postojanja za ljudski rod nema ni malo manju vrednost od Teslinih otkrića. Uostalom, Teslina otkrića i njihova praktična primena ne mogu da imaju veliku vrednost bez otzkrića Zakona postojanja i njegove praktične primene. Zato što obe vrste ovih otkrića moraju da se praktično primenjuju uporedo. Materijalni, tehnološki i ekonomski razvoj čovečanstva pomoću Teslinih otkrića, mora da ide uporedo sa duhovnim razvojem čaovečanstva u skladu sa otkrićem Zakona postojanja, jer u protivnom, materijalni i tehnološki razvoj, bez duhovnog, vodi čovečanstvo u propast. To je i sam Tesla primetio, kad je shvatio kolika je velima moć njegovih otkrića, koja se ne smeju dati u ruke duhovno nerazvijenog sveta, koji ta njegova otkrića ne bi upotrebio za svoj dalji napredak i samoodržanje, već samouništenje. Kad je to Tesla shvatio, on se uplašio svojih otkrića i odmah uništo neke svoje projekte i obustavio sva svoja dalja istraživanja. I tek kad čovečanstvo bude svoje međusobne odnose uskladilo po Zakonu postojanja, tj. kad se bude ujedinilo, pomirilo i napravilo ravnopravan svetski društveni i ekonomski poretak, biće moguće doći i do tih tajnih Teslinih otkrića i ideja i sa njima krenuti u dalji materijalni, ekonomski i tehnološki razvoj.

Poslednja izmena:
MUŽJAK:

Ja sam otkrio logiku, a time ujedno i tajnu postojanja materije, života i prirode, što do danas niti i jednom naučniku, filozofu, telologu ili kistiku sveta nije pošlo od ruke. I još se nije rodio, niti će, ko će moći argumentovano to da ospori. Pa ti sad vidi.

A ti... puno sehreš za svoje godine.

Ljubomire, ne uobražavaj!
Mnogi su shvatili to što ti misliš da je jedino tebi pošlo za rukom... ne mislimo svi iste misli kao ti, to je razlika.

JA KOJI JESAM:

Ljubomire, ne uobražavaj!
Mnogi su shvatili to što ti misliš da je jedino tebi pošlo za rukom... ne mislimo svi iste misli kao ti, to je razlika.
Video sam ja šta ti i svi drugi znate i šta mislite, kao i to u čemu je razlika između vašeg i mog mišljenja.

Razlika je što se svi vi, podrazumevajući celokupnu svetsku nauku, filozofiju, kao i svetske religije, bavite svetom kao posledicom. Bavite se čulno i vančulno opažljivim fizičkim i psihičkim pojavama, radnjama i procesima od kojih se svet sastoji, sa značenjem POSLEDICE.

Ja se time ne bavim, to me ne zanima. Ja se bavim UZROKOM sveta, tj. vršiocem svih mogućih čulno i vančulno opažljivih fizičkih i psihičkih pojava, radnji i procesa. Dajem odgovore na pitanja: ŠTA je On, KAKO postoji i ZAŠTO. Toga nema u svetskoj naučnoj, filozofskoj, ni verskoj literaturi. Niti u tvojim objašnjenjima "apsoluta",. kojeg si takođe opazio, spoznao i opisao samo kao psihičku pojavu, radnju i proces sa značnjem POSLEDICE.

To i jeste razlog što me ne razumete, jer to što ja govorim, pokušavate da shvatite u kontekstu i po šablonu vaših znanja i razmišljanja, ne opažajući da su to dve potpuno različite oblasti znanja - znanje o svetu kao POSLEDICI i znanje o svetu kao UZROKU.

Zato znanje o UZROKU sveta i ima značenje jedne potpuno nove nauke - nauke koju do danas nismo imali - NAUKE O SVESTI, sa značenjem NAUKE ONAGONU SAMOODRŽANJA

Poslednja izmena:
JA KOJI JESAM:

Video sam ja šta ti i svi drugi znate i šta mislite, kao i to u čemu je razlika između vašeg i mog mišljenja.

Razlika je što se svi vi, podrazumevajući celokupnu svetsku nauku, filozofiju, kao i svetske religije, bavite svetom kao posledicom. Bavite se čulno i vančulno opažljivim fizičkim i psihičkim pojavama, radnjama i procesima od kojih se svet sastoji, sa značenjem POSLEDICE.

Ja se time ne bavim, to me ne zanima. Ja se bavim UZROKOM sveta, tj. vršiocem svih mogućih čulno i vančulno opažljivih fizičkih i psihičkih pojava, radnji i procesa. Dajem odgovore na pitanja: ŠTA je On, KAKO postoji i ZAŠTO. Toga nema u svetskoj naučnoj, filozofskoj, ni verskoj literaturi. Niti u tvojim objašnjenjima "apsoluta",. kojeg si takođe opazio, spoznao i opisao samo kao psihičku pojavu, radnju i proces sa značnjem POSLEDICE.

To i jeste razlog što me ne razumete, jer to što ja govorim, pokušavate da shvatite u kontekstu i po šablonu vaših znanja i razmišljanja, ne opažajući da su to dve potpuno različite oblasti znanja - znanje o svetu kao POSLEDICI i znanje o svetu kao UZROKU.

Zato znanje o UZROKU sveta i ima značenje jedne potpuno nove nauke - nauke koju do danas nismo imali - NAUKE O SVESTI, sa značenjem NAUKE ONAGONU SAMOODRŽANJA

Ti očito nisi zapazio o čemu ja pišem... :)

JA KOJI JESAM:

T
i očito nisi zapazio o čemu ja pišem...

Zapazio sam. Pišeš o Apsolutu koji stvara (projektuje) svet. Dakle, objašnjavaš svet pomoću Apsoluta, a postojanje Apsoluta ne znaš da objasniš. To i vernici rade. Pričaju o Bogu koji stvara svet, a postojanje Boga ne znaju da objasne.

A ja se ne bavim mnogo postojanjem sveta, već postojanjem Apsoluta, tj. Boga. Konkretno, bavim se pitanjem postojanjem Svesti. Jer Svest je Apsolut, tj. Bog, koji raspolaže sa sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. A svet koji On stvara su sedam vrsta Božijih različitih fizičkih i psihičkih radnji, tj. radnji Svesti.

JA KOJI JESAM:

T

Zapazio sam. Pišeš o Apsolutu koji stvara (projektuje) svet. Dakle, objašnjavaš svet pomoću Apsoluta, a postojanje Apsoluta ne znaš da objasniš. To i vernici rade. Pričaju o Bogu koji stvara svet, a postojanje Boga ne znaju da objasne.

A ja se ne bavim mnogo postojanjem sveta, već postojanjem Apsoluta, tj. Boga. Konkretno, bavim se pitanjem postojanjem Svesti. Jer Svest je Apsolut, tj. Bog, koji raspolaže sa sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. A svet koji On stvara su sedam vrsta Božijih različitih fizičkih i psihičkih radnji, tj. radnji Svesti.
Leonardo-DiCaprio-OMG.gif

Back