NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Je l' to savet da treba da nadjem drugu?
ne znam sta da ti kazem konkretno.ja stvarno ne bih bila sa tipom koji je nezainteresovan za svoj izgled, a u to spada i higijena i kultura i sta god oces drugo. a ti kako oces

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' to savet da treba da nadjem drugu?

Ako su pokloni u vidu automobila(ne burago nego pravi),dijamanstkog nakita,egzoticnih putovanja i tome slicno,SVAKOGA mozes kupiti

ne znam sta da ti kazem konkretno.ja stvarno ne bih bila sa tipom koji je nezainteresovan za svoj izgled, a u to spada i higijena i kultura i sta god oces drugo. a ti kako oces![]()
pa dobro majku mu ako devojka daje ne znaci da se oseca ugodno sa primanjem poglona,to je sasvim legitimno zar neNaravno da nije.Samo nije kao neke druge devojke, mislim daje se maksimalno a skoro da nece da primi neki poklon od mene...
mnogo bi veci problem bio da samo trazi i oce jos i jos a da nista ne daje za uzvrat.a ja sam mislila da se dobro k.reshem ,, eeee
dakle kada je dobro onda padaju i pokloni
šmrc ,, meni niko ništa ne kupuje ,, valjda to znaci da nisam zasluzila
puJ koja sam ja
bez predrasuda...Ne znam zasto je ona takva dama...mozda samo zeli da ide u pozoriste i bioskop....probaj sa tim
Ispada da one koje idu u bioskop i pozorište ne vole da se sređuju.![]()
Imam devojku koja je malo cudna, uopste nije zainteresovana za svoj izgled, kupujem je sve i svasta, pocevsi od garderobe do parfema, gotovo da ne postoji dan da joj nesto ne kupim, moram da je molim da je vodim kod frizera ili kozmeticara, naravno o mom trosku.
Ona je extra gradjena i lepa devojka ali neznam zasto je tako nezainteresovana.
Zna li neka dama zasto je to tako?