Yu-Gi-Oh!

e za taj turnir imao sam ja troje prijatelja koji takodje igraju yu-gi-oh ali vidi ovo 1 je u svecku u prag 2 u mostar u trebinje a treci nema sati a nemoze sutra uplatit sate pa vidi ti nesrece

Ok, evo ga detaljno uputstvo za nameštanje programa Hamachi za igranja Joeya preko internet-a!
Pre svega što budete radili obrišite hamachija ako ga imate instaliranog!
1. Skinite Hamachi sa http://63.208.197.224/files/HamachiSetup-1.0.1.3-sr.exe (srpska verzija)
Fajl je velik oko 800kb i trebaće 3 minuta da se skine!
2. Kada se skine pokrenite fajl i kreće instalacija
3. Klik na Dalje>Prihvatam ....>Dalje>Kreiraj prečicu na desktopu>Dalje>Dalje>Use Hamachi Basic>Dalje>Instaliraj>Kada se završi>Dalje>Završi

Sada ste instalirali Hamachija > Kada se završi on se pojavljuje na ekranu!
1. Idite na ikonu u donjem levom uglu koja liči na dugme za uključenje
2. Trebalo bi da se pojavi skroz gore vaša ip adresa formata 5.***.***.***
3. Klik na ikonu na donjem desnom uglu koja izgleda kao neki trougao
4. Ako želite da pristupite već postojećoj mreži klik na Pristup postojećoj mreži
4a. Unesite ime mreže i lozinku za pristup (ako želite sa mnom da igrate pošaljite Privatnu poruku)
5. Ako želite da napravite mrežu klik na Kreiranje nove mreže
5a. Unesite ime vaše nove mreže koju pravite i lozinku koju ćete dati drugim korisnicima!
6. Kada pristupite mreži ili kada neko pristupi vašoj mreži njegova ip se pojavljuje u prozoru Hamachija i ako kliknete desnim tasterom na nju moći ćete da izaberete chat i da pričate sa njim

Sada ste povezani sa protivnikom i kada uđete u Joeya imate 2-player duel onaj koji izaziva je client a izazivani je host!

Ako neko želi da proba javite se!

flame swordman:
a ****** zivot sto niko nista ne pise

Šta reći, polarni i charmander su nestali k'o da su upali u trap hole. A golden je pod uticajem Lightforce sword-a sve do Božića! :grin: :grin:
Izvini što sam onako otiš'o pre neki dan ali stvarno sam morao brzo da idem!
Ono sa Hamachijem je glupo sad sam igrao sa nekima na #yvd i nameravam da se priključim YVD ligi! E pa oni svi igraju sa Hamachijem na jednoj mreži, mnogo je brže tako a i svako može da bude host-izazivani. Tako da Hamachi ipak ima svoju namenu! 8-)

Poz.

P.S. Kada se goldengaidin pojavi igraću sa njim preko hamachija!

Imaš na Xero Creative YVD ladder ali moraš imati registrovan nick na #yvd i nalog na www.xerocreative.com (oba su besplatna za otvaranje samo se nick malo teže dobija, a sa nickom možeš da pristupiš #yvd i igraš dan, noć uvek imaš protivnika :) ). Protivnici su jako teški ja sam već dve izgubio :-D ali ne odustajem.

ako si ti izgubio kako bi tek ja. ja imam nrki registrovani nick ali sam ga zaboravio,. na taj sajt sam trazio i trazio bilo kojeg protivnika i nista, ajde ti udji u taj sajt(u taj forum stalije) pa kopiraj adresu i stavi je na sajt. jel ti pricaju srpski

Back